- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Senin kaç haftalıkSenjn hafataya değil miydi canim daha duyulmaz kalbi benim duyulmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaç haftalıkSenjn hafataya değil miydi canim daha duyulmaz kalbi benim duyulmadi
Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi akıntım çok ondan korkuyorum bide beyaz akıntının içinde bi nokta kadar kahverengi akıntı vardıSenjn hafataya değil miydi canim daha duyulmaz kalbi benim duyulmadi
5+4Senin kaç haftalık
Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi akıntım çok ondan korkuyorum bide beyaz akıntının içinde bi nokta kadar kahverengi akıntı vardı
İnşallah canım düşünüyorum ister istemezInşallah canim icini ferah tut düşünme sürekli
Benim 6+ 1 günlük evet benimde var
Sen benden küçük degilmiydinBenim 6+ 1 günlük evet benimde var
İnşallah canım düşünüyorum ister istemez
Adet tarihin neydi seninSen benden küçük degilmiydin
17 martAdet tarihin neydi senin
Geç döllenme olabilir canim idrar testi ilk 5 6 gün gecinceye kadar bazen pozitif gostermiyo 1 2 gün daha bekle kan verMerhaba hanimlar, bizde 4 yildik bebek istiyoruz. Bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum. Bugun igneden sonra 11.gunum. dun adet tarihimdi henuz olmadim, test yaptim dun negatif cikti. Igeneden dolayi gecikme olur mu? Ya da gec dollenme falan olabilir mi yasayan var mi? Cook istiyoruz Rabbimden bir bebek
Cok tesekkur ederim insallah oyle olurGeç döllenme olabilir canim idrar testi ilk 5 6 gün gecinceye kadar bazen pozitif gostermiyo 1 2 gün daha bekle kan ver
14 Mart benim döllenme olmuş17 mart
14 Mart benim döllenme olmuş
Nasıl anlamadımNasil 14 mart döllenme oluyo adetin o zaman olnasi lazim 14 mart döllenme olsa sen 2 aylik olursun hatta 2 bucuk.benim 2 nisanda dollenne oluyo 5 +4 um
Canım 14 martan bugünü say 6+1 çıkıyor sen yanlış hesaplıyorsun çünkü son adet tarihini tüm doktorlar baz alır. Bunları birebir doktorumla gördük öğrendikNasil 14 mart döllenme oluyo adetin o zaman olnasi lazim 14 mart döllenme olsa sen 2 aylik olursun hatta 2 bucuk.benim 2 nisanda dollenne oluyo 5 +4 um
Benimki kac o zaman bende son adet tarihimden sayıyorum. Zaten olmasi gereken o sen 14 martdann sonra adet olmadinmi senCanım 14 martan bugünü say 6+1 çıkıyor sen yanlış hesaplıyorsun çünkü son adet tarihini tüm doktorlar baz alır. Bunları birebir doktorumla gördük öğrendik
Dollenmeden degil son adet tarihinden itibaren sayilir sen ne zaman adet oldun en sonCanım 14 martan bugünü say 6+1 çıkıyor sen yanlış hesaplıyorsun çünkü son adet tarihini tüm doktorlar baz alır. Bunları birebir doktorumla gördük öğrendik
12 şubat adet tarihim ama ben tedaviyle hamile kaldım ondan net 14 Mart diyorum benim geç döllenmeDollenmeden degil son adet tarihinden itibaren sayilir sen ne zaman adet oldun en son