• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi akıntım çok ondan korkuyorum bide beyaz akıntının içinde bi nokta kadar kahverengi akıntı vardı

Canim ben sordum onu dr bendede sarimsi akinti dedim ya enfeksiyon olmussun dedindr yesil sari akinti iyi degil dedi olmamasi gerek dedi. Vajen lavaji verdi bana bide fitil yazdi akinti icin seninde öyle sanirim

Merhaba hanimlar, bizde 4 yildik bebek istiyoruz. Bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum. Bugun igneden sonra 11.gunum. dun adet tarihimdi henuz olmadim, test yaptim dun negatif cikti. Igeneden dolayi gecikme olur mu? Ya da gec dollenme falan olabilir mi yasayan var mi? Cook istiyoruz Rabbimden bir bebek

Merhaba hanimlar, bizde 4 yildik bebek istiyoruz. Bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum. Bugun igneden sonra 11.gunum. dun adet tarihimdi henuz olmadim, test yaptim dun negatif cikti. Igeneden dolayi gecikme olur mu? Ya da gec dollenme falan olabilir mi yasayan var mi? Cook istiyoruz Rabbimden bir bebek
Geç döllenme olabilir canim idrar testi ilk 5 6 gün gecinceye kadar bazen pozitif gostermiyo 1 2 gün daha bekle kan ver

Nasil 14 mart döllenme oluyo adetin o zaman olnasi lazim 14 mart döllenme olsa sen 2 aylik olursun hatta 2 bucuk.benim 2 nisanda dollenne oluyo 5 +4 um
Canım 14 martan bugünü say 6+1 çıkıyor sen yanlış hesaplıyorsun çünkü son adet tarihini tüm doktorlar baz alır. Bunları birebir doktorumla gördük öğrendik

Canım 14 martan bugünü say 6+1 çıkıyor sen yanlış hesaplıyorsun çünkü son adet tarihini tüm doktorlar baz alır. Bunları birebir doktorumla gördük öğrendik
Benimki kac o zaman bende son adet tarihimden sayıyorum. Zaten olmasi gereken o sen 14 martdann sonra adet olmadinmi sen

Dollenmeden degil son adet tarihinden itibaren sayilir sen ne zaman adet oldun en son

Back