- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.522
- 123
- 44
Hayırlı olsun daha çok yeni yavrunuz.Adete 4 gun kala normal gebelik testi ile ogrendim. 3 gun kala kan testi 76 cikti. Yarin tekrar kan vericem
Benim 4-5 gün kala başladı. Ama herkesin farklı olabilir tabi bünyesiAdete ne kadar varken batmalar başlıyor?
Testi gecikmeden sonra mı yaptır mışmıydınız?Ben bugün kan testi verdim değerim 1.44 çıktı anlamlı mı sizce
Benimki süpriz bir gebelik oldu ondan çok dinleyemedim vücudumu canım.Hayırlı olsun miniğiniz.
Belirtilerin neydi canım?
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.Benimki süpriz bir gebelik oldu ondan çok dinleyemedim vücudumu canım.
Korunurken nasılsa oldu.
Ama vücudumda çok belirgin bir gaz artışı vardı. O kadar rahatsız ediciydi ki anlatamam.
Sol yumurtalığım ağrıyordu ama benim hep sancılı olur yumurtlama dönemim ondan aklıma bebek gelmedi.
Bir de şiddetli mide yanması ve bel ağrısı başlamıştı.
Tek fark edebildiklerim bunlar
7-8 ay civarı olmustu en belirgin belirtilerim namaz kılarken karnımın agrıması ve 2 defa karnıma dayanılmaz bir bıçak saplanmış acısı girmesiydi. Normalde migrenim var sürekli basım agrır ama bir gün içinde hem dayanılmaz ve basımın tamamını kaplayan bir agrım oldu aynı gün adet agrısı gibi karın agrım oldu ve gecesi uykudan uyandıran 10 saniye süren dayanamıycagımı sandığım bir bıcak saplanmış gibi bir acı oldu karnımda ve 10 saniye sonra bir anda kesildi resmen oh dünya varmıs dedim korkunc tu cünkü. Bulantı cok gec basılıyor bulantı sikayet im olmadı 2. Ayda olmaya basladı ama birde hatırladığım tam adet zamanımda soluk borumda cok siddetli bir yanma olmustu sanki acı biber yapıstırmıslar bogazıma gibi. Evet adet agrılarına benziyor agrılar ama cok daha siddetli kısa süreli oluyor sanki sey gibi biraz daha uzun sürse acıdan bayılacakmısım gibi oluyordu. Birde hiç bu zamana kadar yasamadıgım derecede fazla akıntım oldu sürekli ıslaklık hissedip tuvalete gittim acaba regl mi oluyorum diyeKaç ay denemeler olmuştu,
Aşırı belirtiler neydi?
bahsettiğim gibi benimde bebek düşüneli adet döngülerim şaştı, erken geldi,
normalinden kısa sürdü regl, en son da geç geldi öyle oldum.
Merhaba sag olun. 5 6 aydir deniyoruz. Belirti olarak sadece adet belirtisi yasadim hic bir farki yoktuHayırlı olsun daha çok yeni yavrunuz.
Kaç aydır deniyordunuz, belirtiler neydi?
Bildiğim kadarıyla çoğu batma hissediyor, bende hamilelik istiyorum bat günümü bekliyorum, 6 gün var geçenlerde test yaptım silik çıktı ama kanda çıkmadı, gebelik testleri çok heveslendiriyor ama kan vermeden hiç heveslenme derim, ve kesinlikle test için bat gününü bekle derimyarın hamilelik testi alacam, çünkü gebelik olduysa eğer çıkması lazım çünkü eşim 28inde gitti ve olduysa çıkar diye düşünüyorum
Bıçak saplanıyor gibiBatma bıçak saplanır gibi mi, için kazınır gibi mi?
Hadi hayırlısı inşallah güzel haber verirsin bizeBildiğim kadarıyla çoğu batma hissediyor, bende hamilelik istiyorum bat günümü bekliyorum, 6 gün var geçenlerde test yaptım silik çıktı ama kanda çıkmadı, gebelik testleri çok heveslendiriyor ama kan vermeden hiç heveslenme derim, ve kesinlikle test için bat gününü bekle derimyarın hamilelik testi alacam, çünkü gebelik olduysa eğer çıkması lazım çünkü eşim 28inde gitti ve olduysa çıkar diye düşünüyorum
Adetten ne kadar önce oluyordu?Bıçak saplanıyor gibi
Bat tarihim 20 mart 2 gündür sürekli olarak devam ediyorAdetten ne kadar önce oluyordu?
Batmalar genelde hamilelik belirtisi diyorlar, inş öyledir canım ya.Bat tarihim 20 mart 2 gündür sürekli olarak devam ediyor
Ben ilk gün anladım nasil diceksin. Hatta eşim doktordan duyana kadar bana inanmadi. Test yapmadim sadece kendimi izledim. Iliskiden sonraki sabah sag yumurtaligimda bi hareket oldu ince bir sancı cok net farkettim. Ertesi 2 sabah uyanirken göbek deligim sızladı bu hayatimda ilk kez olan Bişeydi. Sonra 2 hafta boyunca aşırı derece çisim geliyordu hep wcdeyim. Sabahtan aksama kadar gozlerim yeni uyanmış gibiydi boyle goz kapagimin kenarlari kırmızı renk olurdu. Adete bir hafta kala da bir göğüs şişmesi anormal sekilde bir acı uclarinin etrafi genislemeye basladi rengi koyulasti. Bunlar cok anormaldi hamile kaldigimi kendi dikkatimle anladim. Ben normalde kendimi cok dinlerim incelerim. Ilk sabahtan beride dikkat ettim ve hamileydim.Kızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Negatif maalesef adet oldum. Ve dün rahim filmi çektirdimTesti gecikmeden sonra mı yaptır mışmıydınız?
Böyle yükselenler gördüm, son durum Ne?
Hayırlısı inş önümüzdeki aylarda güzel haberlerini alırız.Negatif maalesef adet oldum. Ve dün rahim filmi çektirdim
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı inş önümüzdeki aylarda güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?