• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanına göre değişir
Ama en erken ilişkiden(yum zamanıysa) 10 Gün sonra belli olur.
Ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim ama erken yumurtlama olmuştu. 11. Gün yumurtladım 10 gün sonra testte gördüm.
Yum gününün 9. Akşamı çok silik çizgi gördüm hayalet çizgiydi varla yok arası, 10. Günün sabahı yine silik ama daha belirgin şekilde gördüm, normal kaset test. 5 liralık. Kan verdim sonuç 10 çıkmıştı. Böyle işte.🤗

Merhaba kızlar, benim evliliğimin 3. yılı 2 aydır bebek düşünüyoruz bat 20 mart psikolojik mi bilmiyorum bu ay kasıklarımda batma var hamilelik öncesi bu durumu yaşayan var mı? Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah 🙏

Merhaba kızlar, benim evliliğimin 3. yılı 2 aydır bebek düşünüyoruz bat 20 mart psikolojik mi bilmiyorum bu ay kasıklarımda batma var hamilelik öncesi bu durumu yaşayan var mı? Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah 🙏
Bildiğim kadarıyla çoğu batma hissediyor, bende hamilelik istiyorum bat günümü bekliyorum, 6 gün var geçenlerde test yaptım silik çıktı ama kanda çıkmadı, gebelik testleri çok heveslendiriyor ama kan vermeden hiç heveslenme derim, ve kesinlikle test için bat gününü bekle derim🥰yarın hamilelik testi alacam, çünkü gebelik olduysa eğer çıkması lazım çünkü eşim 28inde gitti ve olduysa çıkar diye düşünüyorum😊

En erken 27. Günde öğrendim ama regl aralarım kısaydı son zamanlarda döngğm kısalmıstı . Adet olmam gereken 5. Günde kaset testle ögrendim erken gebelik testi söylenenin aksine daha silik cıkarıyormul benim kaset testte gayet netti 2. Çizgi ☺️ aylarca hep Adetimden günler önce yaptım hep negatif o ay hiç ihtimal vermedim asırı belirti olunca öylesine yaptım o ay cıktı
Kaç ay denemeler olmuştu,
Aşırı belirtiler neydi?

bahsettiğim gibi benimde bebek düşüneli adet döngülerim şaştı, erken geldi,
normalinden kısa sürdü regl, en son da geç geldi öyle oldum.

İlk hamileliğimi adete 3 gün kala bhcg 14 ile, bu hamileliğimi de adete 4 gün kala bhcg 7 ile öğrendim. İlki laboquick kaset testti bunda da freely kaset test ile öğrendim. Freely marka çook hassas bi testmiş onu deneyimlemiş oldum. İnternetten toplu aldığım için uyguna da geldi
Hayırlı olsun yavrularınız.
Allah hepsini bağışlasın meleklerinizin.

Ya ne kadar erkenken daha öğrenmişsiniz baksanıza kandaki değerlere.

Ne gibi belirtiler hissetmiştiniz ki adetten 3, 4 gün önce kanda baktırdınız?
Yumurtlama adetten kaç gün önce oluyor (değerler çok yeni ya daha ondan sordum)

Hayırlı olsun yavrularınız.
Allah hepsini bağışlasın meleklerinizin.

Ya ne kadar erkenken daha öğrenmişsiniz baksanıza kandaki değerlere.

Ne gibi belirtiler hissetmiştiniz ki adetten 3, 4 gün önce kanda baktırdınız?
Yumurtlama adetten kaç gün önce oluyor (değerler çok yeni ya daha ondan sordum)
Çok teşekkür ederim herkesin yavrusunu bağışlasın Rabbim.
Oğlumda yerleşme kanamam oldu, kasıklarda batma bacaklarda çekilme oldu.
Bunda da göğüslerimde ağrı kasıklarda batma ve uyku hali oldu şüphelenip test yaptım. Ama arada bi düşüğüm var onda hiç belirti vermedi hiç şüphelenmedim. Adet günüm 3-4 gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim. Yani belirtiler herkeste her hamilelikte değişebiliyor. Yumurtlama da adetten 14 gün önce oluyor.

Ben tam 4 yıl bekledim. Olmadı hastane hastane gezdik çok zor zamanlar yaşadık ama bu ay hiç beklemiyodum kasıklarım ağrıdı benim kist felan oluştu sandım benadetim gelsin de soğan suyu içiyim diyodum 🤭 kafanıza takmayın bebek için değil de zevk için birlikte olun inanın olacak ben 4 yıl hep taktım taktım, takmadığım ay hamile kaldım hiç beklemiyorduk hâla şoktayız. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah isteyip dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹
Canım hayırlı olsun miniğiniz.
Çok sevindim bunca beklenen sonucu mutlu haberine.

4 yıldır ne diyordu Dr. sıkıntı olarak?
Kasık ağrısı adet öncesi ağrıdan farklı mı?

Batma bıçak saplanır gibi mi, için kazınır gibi mi?

Çok teşekkür ederim herkesin yavrusunu bağışlasın Rabbim.
Oğlumda yerleşme kanamam oldu, kasıklarda batma bacaklarda çekilme oldu.
Bunda da göğüslerimde ağrı kasıklarda batma ve uyku hali oldu şüphelenip test yaptım. Ama arada bi düşüğüm var onda hiç belirti vermedi hiç şüphelenmedim. Adet günüm 3-4 gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim. Yani belirtiler herkeste her hamilelikte değişebiliyor. Yumurtlama da adetten 14 gün önce oluyor.
Allah sağlıkla yaşatsın tüm melekleri.

Canım bu batmayı çok duyuyorum, bıçak saplanır gibi mi, içinin kazınması gibi mi?

Allah sağlıkla yaşatsın tüm melekleri.

Canım bu batmayı çok duyuyorum, bıçak saplanır gibi mi, içinin kazınması gibi mi?
Bıçak saplanır gibi ama daha az hali. Öyle şiddetli olmuyor. Bi anlık girip çıkıyor nefesini kesiyor anlık. Genellikle tek taraflı oluyor bebeğin yerleştiği taraftan

Beklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.
1 gün kala kaset testte pozitif sonuç aldım.
Kaset test bence daha iyi erken gebelik silik çıkartabiliyor.
Ama bence 1 gün kala iyidir
Hayırlı olsun miniğiniz.

Belirtilerin neydi canım?

Back