Zaten burda çoğu kişi öyle söylemiş hiç ihtimal vermediğim zaman Hamile kaldım diye sanırım tamamen psikolojik insanın rahat olmasıyla ilgiliEn erken 27. Günde öğrendim ama regl aralarım kısaydı son zamanlarda döngğm kısalmıstı . Adet olmam gereken 5. Günde kaset testle ögrendim erken gebelik testi söylenenin aksine daha silik cıkarıyormul benim kaset testte gayet netti 2. Çizgiaylarca hep Adetimden günler önce yaptım hep negatif o ay hiç ihtimal vermedim asırı belirti olunca öylesine yaptım o ay cıktı
Hayırlı olsun sizin de çok yeni sanırımBence kaset test erken gwbelik testleri yanlış sonuç verebiliyo çok başıma geldi. Gecikmeden önce test yaptm fakat çıkmadı Gecikmenin 2.günü öğrendim
Maşallah ne kadar şanslısınız bazılarının adetleri gecikse bile çok sonradan çıkıyor siz daha adet gecikmesi yaşamadan öğrenmişsinizİlk hamileliğimi adete 3 gün kala bhcg 14 ile, bu hamileliğimi de adete 4 gün kala bhcg 7 ile öğrendim. İlki laboquick kaset testti bunda da freely kaset test ile öğrendim. Freely marka çook hassas bi testmiş onu deneyimlemiş oldum. İnternetten toplu aldığım için uyguna da geldi
Evet öyle olduMaşallah ne kadar şanslısınız bazılarının adetleri gecikse bile çok sonradan çıkıyor siz daha adet gecikmesi yaşamadan öğrenmişsiniz
Onlar hepten şanslı zatenEvet öyle olduama 5-6 gün kala öğrenenler bile oluyormuş duyunca şaşırmıştım. En erken yumurtlamanın 11nci günü öğreniliyor diye biliyordum
Bende bir daha yapamama kararı aldım yumurtlamadan sonraki 10.-11.gün erken gebelik yaptım negatif stresten karnım ağrıyor sanki regl olcam gibi bat 7 martBence kaset test erken gwbelik testleri yanlış sonuç verebiliyo çok başıma geldi. Gecikmeden önce test yaptm fakat çıkmadı Gecikmenin 2.günü öğrendim
Bnmde bat 6 mart testim negatif beklemedeyimBende bir daha yapamama kararı aldım yumurtlamadan sonraki 10.-11.gün erken gebelik yaptım negatif stresten karnım ağrıyor sanki regl olcam gibi bat 7 mart
Ben tam 4 yıl bekledim. Olmadı hastane hastane gezdik çok zor zamanlar yaşadık ama bu ay hiç beklemiyodum kasıklarım ağrıdı benim kist felan oluştu sandım benadetim gelsin de soğan suyu içiyim diyodumBende bir daha yapamama kararı aldım yumurtlamadan sonraki 10.-11.gün erken gebelik yaptım negatif stresten karnım ağrıyor sanki regl olcam gibi bat 7 mart
Bat 7 martsa bugün yumurtlamanın 9ncu günü oluyor. 10-11. günlerde nasıl test yapmış olursunuz ki anlamadım benBende bir daha yapamama kararı aldım yumurtlamadan sonraki 10.-11.gün erken gebelik yaptım negatif stresten karnım ağrıyor sanki regl olcam gibi bat 7 mart
İki gün pik gördüm ben o sebeble öyle yazdım yanlış mı hesapladım ki bilemedim ilk deneyimim oluncaBat 7 martsa bugün yumurtlamanın 9ncu günü oluyor. 10-11. günlerde nasıl test yapmış olursunuz ki anlamadım ben
Oyy maşallah darısı bize inşallahBen tam 4 yıl bekledim. Olmadı hastane hastane gezdik çok zor zamanlar yaşadık ama bu ay hiç beklemiyodum kasıklarım ağrıdı benim kist felan oluştu sandım benadetim gelsin de soğan suyu içiyim diyodumkafanıza takmayın bebek için değil de zevk için birlikte olun inanın olacak ben 4 yıl hep taktım taktım, takmadığım ay hamile kaldım hiç beklemiyorduk hâla şoktayız. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah isteyip dileyen herkese nasip etsin
Pik olduğu güne 14 gün ekleyip öyle bulun adet gününüzüİki gün pik gördüm ben o sebeble öyle yazdım yanlış mı hesapladım ki bilemedim ilk deneyimim oluncabiraz erken davrandım galiba sabırsızlandım.Regl olmassam duruma göre tekrar testi yapacağım.Hayırlısı neyse o olsun
Teşekkürler sağolunPik olduğu güne 14 gün ekleyip öyle bulun adet gününüzü
Aminn inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin içlerinde size de inşaAllah hep dualarımdasınızOyy maşallah darısı bize inşallahben daha yeni başladım sabırsızlandım galiba o sebeble kendimi durdurma kararı aldım regle kadar bekleme tarafındayım.Sağlıcakla alın inşallah miniğiniz
merhaba ben en son 2 şubatta adet oldum dün adet olurum diye düşünmüştüm ama olmadım belirtimde yoktu. test yaptım negatif çıktı ama gene de adete dair hiçbir belirti yokKızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?