Ben bugün kan testi verdim değerim 1.44 çıktı anlamlı mı sizceMerhaba 1 2 gün beklemeniz fayda var daha sonra tekrar test yapabilirsiniz bence
Merhaba benim değerim 1.44 çıktı anlamli mı sizcepozitifte
5 altı negatif kabul ediliyor sanırım ama Bi doktora danışabilirsinizBen bugün kan testi verdim değerim 1.44 çıktı anlamlı mı sizce
doktor yok ama bir hafta sonra tekrarla dedi. bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama nasip artık5 altı negatif kabul ediliyor sanırım ama Bi doktora danışabilirsiniz
Bu yola girenler hep aynı hissediyor canım merak etme herkes aynı durumda Allah hayırlısını nasip etsin inşallahdoktor yok ama bir hafta sonra tekrarla dedi. bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama nasip artık
Amin inşallah cümlemizeBu yola girenler hep aynı hissediyor canım merak etme herkes aynı durumda Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Bildiğim kadarıyla çoğu batma hissediyor, bende hamilelik istiyorum bat günümü bekliyorum, 6 gün var geçenlerde test yaptım silik çıktı ama kanda çıkmadı, gebelik testleri çok heveslendiriyor ama kan vermeden hiç heveslenme derim, ve kesinlikle test için bat gününü bekle derimMerhaba kızlar, benim evliliğimin 3. yılı 2 aydır bebek düşünüyoruz bat 20 mart psikolojik mi bilmiyorum bu ay kasıklarımda batma var hamilelik öncesi bu durumu yaşayan var mı? Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah
Kaç ay denemeler olmuştu,En erken 27. Günde öğrendim ama regl aralarım kısaydı son zamanlarda döngğm kısalmıstı . Adet olmam gereken 5. Günde kaset testle ögrendim erken gebelik testi söylenenin aksine daha silik cıkarıyormul benim kaset testte gayet netti 2. Çizgiaylarca hep Adetimden günler önce yaptım hep negatif o ay hiç ihtimal vermedim asırı belirti olunca öylesine yaptım o ay cıktı
Bay gününde mi çıkmadı, "gecikmeden önce çıkmadı" derken?Bence kaset test erken gwbelik testleri yanlış sonuç verebiliyo çok başıma geldi. Gecikmeden önce test yaptm fakat çıkmadı Gecikmenin 2.günü öğrendim
Hayırlı olsun yavrularınız.İlk hamileliğimi adete 3 gün kala bhcg 14 ile, bu hamileliğimi de adete 4 gün kala bhcg 7 ile öğrendim. İlki laboquick kaset testti bunda da freely kaset test ile öğrendim. Freely marka çook hassas bi testmiş onu deneyimlemiş oldum. İnternetten toplu aldığım için uyguna da geldi
Çok teşekkür ederim herkesin yavrusunu bağışlasın Rabbim.Hayırlı olsun yavrularınız.
Allah hepsini bağışlasın meleklerinizin.
Ya ne kadar erkenken daha öğrenmişsiniz baksanıza kandaki değerlere.
Ne gibi belirtiler hissetmiştiniz ki adetten 3, 4 gün önce kanda baktırdınız?
Yumurtlama adetten kaç gün önce oluyor (değerler çok yeni ya daha ondan sordum)
Canım hayırlı olsun miniğiniz.Ben tam 4 yıl bekledim. Olmadı hastane hastane gezdik çok zor zamanlar yaşadık ama bu ay hiç beklemiyodum kasıklarım ağrıdı benim kist felan oluştu sandım benadetim gelsin de soğan suyu içiyim diyodumkafanıza takmayın bebek için değil de zevk için birlikte olun inanın olacak ben 4 yıl hep taktım taktım, takmadığım ay hamile kaldım hiç beklemiyorduk hâla şoktayız. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah isteyip dileyen herkese nasip etsin
Batma bıçak saplanır gibi mi, için kazınır gibi mi?Merhaba kızlar, benim evliliğimin 3. yılı 2 aydır bebek düşünüyoruz bat 20 mart psikolojik mi bilmiyorum bu ay kasıklarımda batma var hamilelik öncesi bu durumu yaşayan var mı? Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah
Allah sağlıkla yaşatsın tüm melekleri.Çok teşekkür ederim herkesin yavrusunu bağışlasın Rabbim.
Oğlumda yerleşme kanamam oldu, kasıklarda batma bacaklarda çekilme oldu.
Bunda da göğüslerimde ağrı kasıklarda batma ve uyku hali oldu şüphelenip test yaptım. Ama arada bi düşüğüm var onda hiç belirti vermedi hiç şüphelenmedim. Adet günüm 3-4 gün geçince şüphelenip test yapıp öğrendim. Yani belirtiler herkeste her hamilelikte değişebiliyor. Yumurtlama da adetten 14 gün önce oluyor.
Bıçak saplanır gibi ama daha az hali. Öyle şiddetli olmuyor. Bi anlık girip çıkıyor nefesini kesiyor anlık. Genellikle tek taraflı oluyor bebeğin yerleştiği taraftanAllah sağlıkla yaşatsın tüm melekleri.
Canım bu batmayı çok duyuyorum, bıçak saplanır gibi mi, içinin kazınması gibi mi?
Bismillah:)Duşta bile Hamile kalanlar oluyormuş canım onunla çok ilgisi yok diyorlar ama bilemiyorum
Hayırlı olsun miniğiniz.Beklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.
1 gün kala kaset testte pozitif sonuç aldım.
Kaset test bence daha iyi erken gebelik silik çıkartabiliyor.
Ama bence 1 gün kala iyidir
Adete ne kadar varken batmalar başlıyor?Bıçak saplanır gibi ama daha az hali. Öyle şiddetli olmuyor. Bi anlık girip çıkıyor nefesini kesiyor anlık. Genellikle tek taraflı oluyor bebeğin yerleştiği taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?