Kızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Kimyasal gebelik gecirmistim, yumurtlamadan 6 gün sonra farketmistim. Herzaman gectigim yerdeki cöplük kokusunu farketmistim. Sonrasinda yine eskisi gibi hicbirsey kokmuyordu ayni yolda.
Erken gebelik testlerinde daha ince ve daha koyuydu sanki cizgi.
Normal gebelik testlerinde daha kalin ama daha silik cizgiydi hatirladigim kadariyla.
Merhabalar
Bende 3 senedir bekliyorum müjdeli haber
Rabbım hepinize isteyen hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah hayrlı sağlıklı evlatlar
Adet 13.04.2021
Ilski 25.04.2021/ 30.04 aralgnda denedk
Bat 5 - 6 gün kaldı
Ara ara lekelenmelerim kahverengi biraz da hafif kırmızı oldu hafiftende kramp gırıyr gibi oluyr test yapmaktan da o kadar yoruldum ki sizce kan vermeye ne zamn gitmeliyim.?
Kaset testte daha önceki aylar adet öncesinde yaptgmda negatifi goruyrdm erken gebelik testi mi yapsam