Ben normal gebelik testiyle reglime 5 gün varken öğrendim çok çok silik çıkmıştı sonra günden güne koyulaştıKızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Yumurtlamanızın kaçıncı günüydü biliyor musunuzBen normal gebelik testiyle reglime 5 gün varken öğrendim çok çok silik çıkmıştı sonra günden güne koyulaştı
Hic yumurtlama takibi yapmadım ama doktorumun tahminine göre bir hafta erken yumurtlamis olabilirim çünkü hamileliğimin başından beri gebelik 1 hafta önden gidiyorYumurtlamanızın kaçıncı günüydü biliyor musunuz
Merhaba 1 2 gün beklemeniz fayda var daha sonra tekrar test yapabilirsiniz bencemerhaba ben en son 2 şubatta adet oldum dün adet olurum diye düşünmüştüm ama olmadım belirtimde yoktu. test yaptım negatif çıktı ama gene de adete dair hiçbir belirti yok
Duşta bile Hamile kalanlar oluyormuş canım onunla çok ilgisi yok diyorlar ama bilemiyorumKızlar duş alma süresi etkiliyor mu gebe kalmayı. Ben 10 dk içinde koştur koştur duşa gidiyorum. Hatayı burda mı yapıyorum acaba
Beklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.Kızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Sanırım bu yumurtlama günüyle alakalı çünkü 6 gün kala öğrenenler bile var sizin kaç gün geçmişti yumurtlamanızın üstünden biliyor musunuzBeklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.
1 gün kala kaset testte pozitif sonuç aldım.
Kaset test bence daha iyi erken gebelik silik çıkartabiliyor.
Ama bence 1 gün kala iyidir
Bu arada kaset testlerde yanlıs sonuclar cıkabiliyor her testi kullanmamak gerekiyo bebetime dogru sonuc vermişti bende. Psikolojik mi bilmiyorum ama gercekten de hiç beklemediğim ayda hamile kaldım bendeZaten burda çoğu kişi öyle söylemiş hiç ihtimal vermediğim zaman Hamile kaldım diye sanırım tamamen psikolojik insanın rahat olmasıyla ilgili
12 gün geçmiştiSanırım bu yumurtlama günüyle alakalı çünkü 6 gün kala öğrenenler bile var sizin kaç gün geçmişti yumurtlamanızın üstünden biliyor musunuz
Pozitif gördüğünüz zaman mı negatifte mi12 gün geçmişti
pozitiftePozitif gördüğünüz zaman mı negatifte mi
Ben adet olacağım gün öğrendim erken gebelik testi yaptımKızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Adete 4 gun kala normal gebelik testi ile ogrendim. 3 gun kala kan testi 76 cikti. Yarin tekrar kan vericemKızlar merhaba burda Hamile kalmak isteyen arkadaşların eminim aklındaki ilk soru en erken ne zaman test yapmalıyım oluyor. Hamile kalan arkadaşlar bizleri Bi aydınlatsanız erken gebelik testi mi kaset test mi her ikisi içinde hangi zamanda yapılması gerekiyor? Burda adetin gecikmesini bekle diyenler çıkmasın lütfen çünkü bazılarımız sabırsız olmakta haklı bence o yüzden burayı Bi açıklığa kavuşturalım mı
Ayy daha çok yeni hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAdete 4 gun kala normal gebelik testi ile ogrendim. 3 gun kala kan testi 76 cikti. Yarin tekrar kan vericem
11.gunuydu . Allah razi olsun hepimiz saglikla alalim insallah kucagimizaAyy daha çok yeni hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinyumurtlamanızın kaçıncı günüydü biliyor musunuz
O meşhur soruyu soriyim yumurtlamanızın kaçıncı günüydüAdet günümden 3 gün önce çok çok silik biçimde öğrendm
İnanın bilmiyorum yumurtlama günü takibi naısl yapılır korunmayı bıraktığımız ay oldu beklemiyorduk biz de. Adet olcak gibi hissettim tam olarak aynı belirtiler evde test vardı almıştım hazır dursun diye deneyeyim dedim silik çizgi çıktıO meşhur soruyu soriyim yumurtlamanızın kaçıncı günüydü
Ne kadar güzel maşallah hiç stres olmadan olmuşİnanın bilmiyorum yumurtlama günü takibi naısl yapılır korunmayı bıraktığımız ay oldu beklemiyorduk biz de. Adet olcak gibi hissettim tam olarak aynı belirtiler evde test vardı almıştım hazır dursun diye deneyeyim dedim silik çizgi çıktı
Evet Allah hakeden kimseye aratmasın.Ne kadar güzel maşallah hiç stres olmadan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?