Gebeliğe Hazırlık Hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben normal gebelik testiyle reglime 5 gün varken öğrendim çok çok silik çıkmıştı sonra günden güne koyulaştı

merhaba ben en son 2 şubatta adet oldum dün adet olurum diye düşünmüştüm ama olmadım belirtimde yoktu. test yaptım negatif çıktı ama gene de adete dair hiçbir belirti yok
Merhaba 1 2 gün beklemeniz fayda var daha sonra tekrar test yapabilirsiniz bence

Beklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.
1 gün kala kaset testte pozitif sonuç aldım.
Kaset test bence daha iyi erken gebelik silik çıkartabiliyor.
Ama bence 1 gün kala iyidir

Beklenen adete 4 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm.
1 gün kala kaset testte pozitif sonuç aldım.
Kaset test bence daha iyi erken gebelik silik çıkartabiliyor.
Ama bence 1 gün kala iyidir
Sanırım bu yumurtlama günüyle alakalı çünkü 6 gün kala öğrenenler bile var sizin kaç gün geçmişti yumurtlamanızın üstünden biliyor musunuz

Zaten burda çoğu kişi öyle söylemiş hiç ihtimal vermediğim zaman Hamile kaldım diye sanırım tamamen psikolojik insanın rahat olmasıyla ilgili
Bu arada kaset testlerde yanlıs sonuclar cıkabiliyor her testi kullanmamak gerekiyo bebetime dogru sonuc vermişti bende. Psikolojik mi bilmiyorum ama gercekten de hiç beklemediğim ayda hamile kaldım bende

Ben adet olacağım gün öğrendim erken gebelik testi yaptım

Adete 4 gun kala normal gebelik testi ile ogrendim. 3 gun kala kan testi 76 cikti. Yarin tekrar kan vericem

Adete 4 gun kala normal gebelik testi ile ogrendim. 3 gun kala kan testi 76 cikti. Yarin tekrar kan vericem
Ayy daha çok yeni hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yumurtlamanızın kaçıncı günüydü biliyor musunuz

O meşhur soruyu soriyim yumurtlamanızın kaçıncı günüydü
İnanın bilmiyorum yumurtlama günü takibi naısl yapılır korunmayı bıraktığımız ay oldu beklemiyorduk biz de. Adet olcak gibi hissettim tam olarak aynı belirtiler evde test vardı almıştım hazır dursun diye deneyeyim dedim silik çizgi çıktı

Ne kadar güzel maşallah hiç stres olmadan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…