Rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıcakla inşallah
burdan bu güzel duyguyu paylaşmak ayrı bir sevinç oluyordur çünkü okuyanlara (bkz. bana :) ) bile mutluluk veriyor
inşallah hergün duyuru yapanların sayısı katlanarak büyür aminnnnn
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
Kızlarrr testte 2 çizgi çıktı cuma doktora gidicem inşallah hayırlısı olsun hepimiz için çok mutluyum :13:
cnm senin adınada cok sevindimm tebrik ederimm benım adet günümde 20 si nolur bizim için de dua edin bizde görelim ikinci çizgiyii..
Canım randevuyu cumaya aldım ben kuran kursunda öğreticilik yapıyorum her gün tam ders cuma yarım ders daha rahat olur diye cuma gideceğim.
anladım canım hadi bakalım bekliyoruz haberlerini
cnmm cok sevindim kaç gündür giremiyordum nete neler kacırmasım meğer :)hayırlısıyla kuçağına almak nasip olur inş..
birde öğrenmek istediğim belirtilerin nelerdi son hafta mesela yazarsan sevinirim :)
İnşallah canım ben hepiniz için dua ediyorum hayırlısı olsun inşaallah..
canım hayırlı olsun kııızzzz
Evet kızlar doktora gittim ve hamileyim :) Daha yeni dedi ve haftaya ultrasona girmemi söyledi :)
masallah masallahh çok ama çok sevindim hadi bakalım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp esın aman cok dıkkat et
Evet kızlar doktora gittim ve hamileyim :) Daha yeni dedi ve haftaya ultrasona girmemi söyledi :)
Hayırlı olsun canım benim.. ben de salı günü gidicem 19 unda kesemi o zaman görcekmiş.. bu arada dün benden bir damla leke içinde kan gelmişti iplik gibi çok korktum ve şimdi yatıyorum.. şükür geçti hemen...
nasılsın canım nasıl gidiyo gebelik bakalım
hayırlı olsn nekadardır bebiş istiyodunuz ader düzensizğili varmıydıEvet kızlar doktora gittim ve hamileyim :) Daha yeni dedi ve haftaya ultrasona girmemi söyledi :)
Gördün mü ultrasonda ? Bu arada o mühüm değildir bence :)
canım gördüm kesemi evet minik nokta gibihaftaya çarşamba da 27 sinde pıpıtlarını duymaya gel dedi doktorum inşallah onları da duyarsam çok mutlu olcam :)
hayırlı olsn nekadardır bebiş istiyodunuz ader düzensizğili varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?