Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
hayırlı olsun gözün aydın tebrik ederim arkadasım. Hamile duası kabul olur nolur yalvarırım banada dua et çok istiyorum ama henüz bende böyle bir sevinç yok
inşallah canım kalmayı çok istiyorum ama nolur üzülme ben de kalmamış olabilirim ve olmayacak diye bişe yok ki olacak inşallah ya öyle ya böyle :)
Canım Allah razı olsun...sana dua edicem inşallah Rabbim gelecek ay da sana nasip etsin.. ben bu ay incir kürü uygulamıştım 3-4 tane yumurtam gelişmiş kürle.. normalde 1 tane gelişirdi.. hala çatlayamayanlar var :))
adet oldun mu canım
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
İnşallah tebrik ederim tekrar hayırlı olsun :)
Kızlar hala adet olmadım acaba kaç gün geçince test yapmalıyım ?
çok sağol canım benim .. doktorum adet gecikmedi olmadan testte çıkması zor demişti seninki mucize demişti...eğer geciktiysen yap derim cnm hadi inşallah sende gebesindir
Kızlarrr testte 2 çizgi çıktı cuma doktora gidicem inşallah hayırlısı olsun hepimiz için çok mutluyum :13:
Kızlarrr testte 2 çizgi çıktı cuma doktora gidicem inşallah hayırlısı olsun hepimiz için çok mutluyum :13:
hayırlı olsun
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
canım benim inanamıyorum tebrik ederim adetlerimizi beklerken ben bebeğime kavuşamadım ama sen kavuştun bak gördün mü canım hadi hayırlısı başımıza dua et bana da canım bebeişimize de bi koyalım da göze gelmesin velet
tebrik ederim inşallah kucağına alırsın sağlıkla.
bizede dua et olurmuuu
Hayırlısı canım Allah razı olsun Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. :) ama daha doktora gitmedim içim rahat etmedi o yüzden. Bu arada çok sağ ol.
neden gitmedin canım
Amin Çok sağ ol teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemeyin. Çok şükür Rabbime :)