kızlar bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı sizde bi bakarmısınızEki Görüntüle 629338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı sizde bi bakarmısınızEki Görüntüle 629338
Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
bu videoyu izlersen ikinci çizginin silik olmasının önemsiz olduğunu anlarsın =)
cnm bende de silik çıkmıştı ertesi gün kan testimde pozitifi almıştım,
yüzde 98 doğru çıkıyor bu test ama tabi kan testini alana kadar insan rahat edemiyor, hayırlı haberleini bekliyorum :)
canım benim bildiğim yumuşak olrsa hamilesindir diye biliyorum. sertlik olursa değildir diye ama yanlış mı acaba
canım benim bildiğim yumuşak olrsa hamilesindir diye biliyorum. sertlik olursa değildir diye ama yanlış mı acaba
bi de ben dün aksam adet oldum canım senn 11di benm 12ydi ya düzensiz oldum yerleşme kanaması sandım meger adetmiş o kadar sinirlerim bozukki anlatamam sen naptın gördünmü kırmızı kartı
yok canım bugün bişe göremedim geçen ay bugün oldu ama yarın da olmazsa test yapcam inşallah bebeğim bu ay gelir inşallah Allah sana da bi bebek veriri tatlım üzülme o hayal kırıklığının endişesi içindeyim olacak diye ama sadece belimde bi eklem ağrısı var ara sıra aynısı karnımda adet olurken daha çok ağrırdı bacaklarıma vururdu. ümitlenmeyeyim diyorum ama elde değil bende hamile olsaydım yerleşme kanaması olurdu neden olmadı ? acaba değil miyim ( offf çok kötüyüm canım tereddütlüyüm ((
ben kalamadım sen bari kalırsın canım
inşallah canım kalmayı çok istiyorum ama nolur üzülme ben de kalmamış olabilirim ve olmayacak diye bişe yok ki olacak inşallah ya öyle ya böyle :)
hayırlısı bu demekki canım
evet canım hayırlısı demek lazım. dua et ne olur