Bakalım deneyeceğim inşallah. Bu arada teşekkür ederim. Ve de üzülmeyeceksin bu da zararlı bebeğe sakin ol :)
Dua dua dua.. HAK TEALA NE DERSE O OLUR...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım deneyeceğim inşallah. Bu arada teşekkür ederim. Ve de üzülmeyeceksin bu da zararlı bebeğe sakin ol :)
Dua dua dua.. HAK TEALA NE DERSE O OLUR...
Evet canım aynen öyle ama sakin olman çok önemli ve de bol bol dua :)
nasılsın cnm daha iyimisin
İyiyim biraz daha ama sadece çok kanamam ve karnımda yanma hissediyorum. Bazen dayanılmaz oluyor. Ve tv deki bebek bezi maması v.s reklamları görünce çok kötü oluyorum hepsi bu
Canım tahmin edebiliyorum çok zor Rabbim sabır versin ama kendini toplaki gelecek aya inşallah sağlıklı bir gebeliğe başlayasın
arkadaşlar benim bat 8 mart.daha 10 gün var ama bugün hapşırırken kasığımda feci bir acı hissettim.önceki gebeliğimde de böyle olmuştu.acaba bebiş gelmiş midir,meraklıyım:)
sağ ol canım. Doktor demişti zaten b hcg değerim düşünce. Bu bebek düşecek dedi ve ertesi sabah da aşırı bi kanma geçirdim hala devamediyor anladım yani doktorum ilaç vermeyeceğim ve de kanaman olursa hiç korkma o kendini temizler ve bir sonraki gebeliğine engel olmaz dedi. korunmaya da gerek yok dedi tabii bu sağlığımı etkilememesi benim için bir nimet ama onu kaybetmek çok ağır
canim mevlam sana sabir ve hayirli evlatlar nasip etsin ins...
slm kızlar tesadfen baktım TEKASUR arkadaşımızın yazdıklarını ve ne kadar üzüldüğünü gördüm canım seni çok iyi anlıyorum 3.5ay önce 4aylık meleğimi kızımı kalbinin durması sonucunda kaybettim hemde ilk aylar kanamam vardı sürekli iğne kullanıyodum tam tehlikem geçti çok şükür herşey yolunda dedim ama bi sabah karnım ağrıyo diye dr gittim meleğim artık yaşamıyodu sadece 2kez kıpırdamasını hissetmiştim çok kötü tarif edilemez rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın derlerdi ya şimdi daha iyi anlıyorum o sözü oğlum var bitane ve hala kardeşi olacak sanıyo anlatamadımki ona nasıl anlasın :2: oda küçük daha 3.5yaşında tek istediğim yeniden hamile kalmak sende moralini yüksek tut rabbim bi daha verir inş. isteyen herkese versin hamilelerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Allah'ım sen sakla!! sen herkesin evladını koru Rabbi'm... nolur kimse evlat acısı yaşamasın
kızlar yaa benim adetlerim korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra düzensizleşmişti son 3 aydır düzene girdi tekrar.
neyse her ay adetim gelmeden önce adet sancım olur gögüs uçlarım acır bu ay aksine herzaman olan adet ağrım hiç yok gögüslerimde hiç acı yok sanki adet günlerim değil dün adet günümdü bir hafta gecikirse test yapıcam size sorum böyle adet ağrısı görmeden hamile olan varmı bu ayda gelmezse meleğim rahim filmi çektirmek istiyorum yaaa Allahım kimseyi evladsız bırakmasın çook zor be arkadaşlarr aramak
Aminnn... Elifnil bebeğin pıt pıtlarını duydun mu ? Merak ettim de :13:
Duydum canım duydm şükürler olsun... Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin... herşey normalmiş ama gene de bir tarafım korkularla dolu... Allah'ım sen sakla