- 11 Ocak 2013
- 174
- 3
benim de 11 inde canım...hadi inşallah
Hımm hadi bakalım bu ay ikimiz de oluyoz mu yoksa olmuyo muyuz :) belki sen olmazsın ama kendime güvenemiyorum neyse canım hayatın sonu değil ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 11 inde canım...hadi inşallah
denl gelmiştir inş. cnm ben de gün aşırı yapmıştım hayırlısı bakalım.. RABBİM NOLUR VER HAYIRLISI İLE BU AY MELEKLERİMİZİ
Hımm hadi bakalım bu ay ikimiz de oluyoz mu yoksa olmuyo muyuz :) belki sen olmazsın ama kendime güvenemiyorum neyse canım hayatın sonu değil ya
benim BAT ta 12si kızlar,bu sevgililer gününde sevgililerimizi verir inşallah rabbim:81:
kızlar adet tarihim 15 şubat yani 8 gün var ama benim bu ay yani ocaktaki adetimden sonra kasık ağrılarım hiç geçmedi. özellikle sol kasığımda batma daha fazla yatınca bacağımı katlamadan rahat edemiyorum. birde 2 göğüs uçlarımda sızlamalar var sağ kol altıma kadar gidiyor bu sızlama. her zaman olan akıntım bu ay daha fazlalaştı sanki.
başkada hiçbir sorunum yok.
sizce bunlar hamilelik belirtisimidir. gebelik testinde kaç güne kadar belli olur.
gebelik istiyorum fakat test yapıp sonucu negatif görmekten korkuyorum
İnşallah Hem çok havalı olur :)
senini bat ne zaman canım
Benim 11'inde canım :)
kızlar aranızda bilen varsa söylesin lütfen adet günüme 13 gün var ağzımda sanki tuzlu bişey yemiş gibi ekşimsi bir tat var ne yediğsem fayda etmedi ekşi tat ağzımdan gitmiyor böyle bişey olabilirmi ilk defa böyle bişey yaşıyorum birde göğüslerim şişti ama ucunda bi koyulaşma yada sızlama yok belirti olması için sızlama koyulaşma olması gerekiyormu?
eeeee :))) daha ne var ne yok :18:
tekasur ben elle muayene yaptım rahmim aşağı inmiş:84: bu ayda uçtu bebek hayalleri oysaki sanki bu ay hamile kalmışım gibi karın ağrısı çekmiştim sanırım fazla ayakta kalmaktan kaynaklıydı, umarım senin iyi haberini alırız canım
İnşallah canım ben yapmak istemedim elle muayene korktum zaten enfeksiyon vardı. Ama fitil koydum geçenlerde 2-3 gün oluyo parmaklıkla o arada anlamaya çalıştım ama anlayabildiysem bi sertlik yoktu ama şimdi değişti mi bilmem
bende sertlik olmuyo canım yumuşaklık oluyo, bu arada sanırım benim tüplerim tıkalı canım öyle hissediyorum
cnm öyle düşünüyorsan süt buharını duymuşsundur belki tüpler acılsın diye yapıyorlar şansını dene faydası olur belki..