ben size bişey sormak istiyorum deneyimliler,,bilenler...ben düzensiz adet görüyorum 2 ay önce dr. a gittim ve bana desolett verdi...o bitince(4gün sonra) adet oldum tabii..1 kutu kullan sonra bebiş için çalışmalara devam dedi...ve buay 15 günü aşkın bi süredir göğüslerime dokunamıyorum bile acıdan...kasığımdaki ağrı 1 haftadır belkide daha da fazla bi zamandır mevcut,halsizlik çok elimi kaldırasım yok özellikle sabahları ,..ve ayın 11 ile 15 inde (bu ayın)test yaptım negatif çıktı bayada belirgin...kan testi yaptırayım dedim laborantları yokmuş sağlık ocağının tam iki hafta...şimdik ben bugün itibari ile 34.günümdeyim ve adet olmadım sizce 3 gün önce çıkmayan bi gebelik varsa şayet bugün çıkarmı??beklemelimiyim yoksa idrar testi yapmalımıyımm...fikir verirseniz sevinirim belirsizlik çok zorr...herhangi bi ilaç kullanamıyorum varsa diye((
canım düzensiz adet görüyorsan yine bir adet düzensizliği olmasın?? umarım hamişsidir ama böyle umutlanınca sonra da hüsran olunca çok üzülüyor insan.. sen gene de çok kaptırma kendini rahat ol dua et Allah'a. Ama 3 gün geçmiş canım bir test yap derim.