Hamileliğini rüyasında gören var mı ? 🙂

Canım psikolojik olma ihtimali çok yüksek tabi ama bazen Rabbim rüyalarla haber veriyor bence :) İkimizde hayırlısıyla bu ay hamile kalalım İnşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun benim rüyamda gerçek gibiydi ertesi günü regl olmuştum bakalım belki bu ay olur Dua eder misin benim için
Tabikii Rabbim en güzelini en hayırlı olanını nasip etsin ve bizimle burda paylaş inşallah bu güzel sevincini

Yaaa ne güzel sürpriz olmuş size de hayırlı evlat olsun İnşallah

Nasip işte olacağı varmış.. verende alanda Allah.. hayırlı zamanda hayırlıyla yeniden olur İnşallah

Canım psikolojik olma ihtimali çok yüksek tabi ama bazen Rabbim rüyalarla haber veriyor bence :) İkimizde hayırlısıyla bu ay hamile kalalım İnşallah
Öyle kuzum ama daha öncede görüyordum bebek felan testimin pozitif olduğunu eşime gösterdiğimi bile gördüm daha önce ama bu seferkiler böyle bi huzurlu bebek görmüyoruz ama başka güzel şeyler görüyoruz inşallah hayırlara çıkar amin canımm ilk anneler günümüz olur inşallah bu ay

İnşallah canım İnşallah olursa buraya da yaz mutlaka

Bende rüyamda sınıf arkadasımın adet olduğunu bi damla üstüne bulaştığını ona pet verdiğimi gördüm. Geçen pilav gördüm . Başka bir günde tarladan patates topluyordum. Bu rüyaları görüp gebe kaldığını çğrenen varmı kızlar

Canım merhaba konuya cevap yazmıştım ozamanlarbelli değildi bende rüyamda gördüm diye hamileyim ben darısı sana inşallah haber vereyim dedim
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin

Ben degıl ama komşum benı görmüştü ve hamıleymısımDarısı basına

Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin
Sağol canım Allah razı olsun. Ederim tabiki Inşallah rabbim seninde kucağını doldursun yuvanı evlatla taçlandırsın kimin gönlünde evlat hasreti varsa Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken karabasan görmüştüm bağırarak uyandım eşim daha uyumamıştı koşarak içeriden gelmişti.
Hamileliğimde bir defa kız çocuk sevdiğimi gördüm, fakat oğlum oldu.

Ben genel olarak sık bebek veya hamilelik görürüm rüyamda. O yüzden gerçek hamileliğe yormadım hiç. Geçen haftalarda da düşük yaptığımı görmüştüm
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. Ederim tabiki Inşallah rabbim seninde kucağını doldursun yuvanı evlatla taçlandırsın kimin gönlünde evlat hasreti varsa Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin İnşallah Allah razı olsun Benimde adet günüm geldi bakalım olacak mıyım Diken üstündeyim valla cuma günü test yaptım negatif ama hâla umutluyum. Sonucu sana da yazıcam mutlaka

Kötü düşünme canım iyi düşün iyiyi çağır Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…