Benimde bugünlerde adet olmam gerekiyor ama daha gelen giden yok İnşallah da olmazEvet çok takmıstım kafama bu ay bilinç altı diye düşünüyorum ve bugün adet tarihiydi ama olmadım bakalım hayırlısı
Tabiki yazarım insallah hamileyizdir canımBenimde bugünlerde adet olmam gerekiyor ama daha gelen giden yok İnşallah da olmazİnşallah rüyalarımız gerçek olur Eğer gerçekten hamileysem yazıcam buraya sende yaz mutlaka
Dün gece rüyamda. Çocuk doguruyodum.Kızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Tesekürler ederim canim Allah im herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinAllah sabır versin canım verende alanda Allah elden ne gelir kiRabbim bi daha yaşatmasın en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım selam ben regl oldum bu sabahTabiki yazarım insallah hamileyizdir canım
Amin inşallahTesekürler ederim canim Allah im herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Canım benimde ağrılarım var ama henüz gelen giden yokCanım selam ben regl oldum bu sabah
İnşallah sen hamilesindirCanım benimde ağrılarım var ama henüz gelen giden yok
Hiç ümidim yok canım ya olsam hissederdim diye düşünüyorum adetimi bekliyorum bugün yarın gelir büyük ihtimalİnşallah sen hamilesindir
Ben canım geçtiğimiz ocak ayında rüyamda gebelik testi yaptığımı ve 3 çizgi olduğunu gördüm ama gerçektede baya bir gecikmiştim 1 hafta kadar doğum kontrol kullanıyordum onu bıraktığım için geciktiğimi düşündüm yarıda bırakmıştım hapı kanımda pıhtılaşma yaptı sonra söktürücü içtim bi hafta kadar gene yok hadi bi test yapım dedim öylesine şok oldum kıpkırmızı çift çizgiyi görünce tabi ertesi gün hemen kadın doğuma gittim 8 haftalık dedi 29 ocakta şok oldum çünkü geçen ay regl olmuştum rahimde bir kanama görünüyor ama bebeğe zararı yok protestan yazıcam önce şu tahlilleri yaptır gel hafta içi dedi bi doktora daha gideyim diye düşündüm 1 hafta bekledim 9. Haftasında düşük yaptım şubatın ilk haftası . Bayağı üzücü oldu 2. Çocuğum olucaktı 5 yaşında bir oğlum var . Bu ay gene öyle bir rüya gördüm BAt a 15 gün var bilmiyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Canım çok üzüldüm düşük yaptığınaBen canım geçtiğimiz ocak ayında rüyamda gebelik testi yaptığımı ve 3 çizgi olduğunu gördüm ama gerçektede baya bir gecikmiştim 1 hafta kadar doğum kontrol kullanıyordum onu bıraktığım için geciktiğimi düşündüm yarıda bırakmıştım hapı kanımda pıhtılaşma yaptı sonra söktürücü içtim bi hafta kadar gene yok hadi bi test yapım dedim öylesine şok oldum kıpkırmızı çift çizgiyi görünce tabi ertesi gün hemen kadın doğuma gittim 8 haftalık dedi 29 ocakta şok oldum çünkü geçen ay regl olmuştum rahimde bir kanama görünüyor ama bebeğe zararı yok protestan yazıcam önce şu tahlilleri yaptır gel hafta içi dedi bi doktora daha gideyim diye düşündüm 1 hafta bekledim 9. Haftasında düşük yaptım şubatın ilk haftası . Bayağı üzücü oldu 2. Çocuğum olucaktı 5 yaşında bir oğlum var . Bu ay gene öyle bir rüya gördüm BAt a 15 gün var bilmiyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne güzelBenim çok farklı oldu ablamın çocuğunu görmüştüm rüyamda beni görünce teyze diyip öpüyordu sarılıyordu resmen daha 9 aylıkmış ama yaşında şu an birde adetim geciktiğinde penceremin önüne bembeyaz bir güvercin konmuştu öylece bana baktı baktı uçtu gitti hiç görmedim böyle bi güvercin geldiğini 1 yıldır aynı yerde oturuyorum
Canım bende rüyamda kız bebeğim olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm. Ama okadar hissederek ki anlatamam kaç gün etkisinden çıkamadım rüyada bile annelik hissi bukadar güzelse gercekde kimbilir nasıldır diyeKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Kızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Amin inşallahNe güzelHayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah darısı benim başıma
Allah razı olsun canım inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim .. Bende öyle düşünüyorum belkide adet söktürücü içtiğim için içerde hasar verdi tutunamadı birde ben aralık ayında covid geçirdim kan pıhtılaşmam oldu tedavi gördüm geçmedi arttı dediler doğum kontrol ilacıda tetikliyor bırak 30 tane kan sulandırıcı vurmuştum karnımdan üstüne bide 4 gün regl gördüm öyle zamansız oldu ki varlığına alışamadan kaybını yaşadımCanım çok üzüldüm düşük yaptığınaadet söktürücü kullandığın İçin mi oldu acaba.. birde hamileyken nasıl adet gördün ilk defa duydum hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla oğluna bi kardeş gelsin İnşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bende rüyamda kız bebeğim olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm. Ama okadar hissederek ki anlatamam kaç gün etkisinden çıkamadım rüyada bile annelik hissi bukadar güzelse gercekde kimbilir nasıldır diye1hafta sonra testte çift çizgiyi gördüm tabiki rüyayla alakalı değildir istiyorduk ve ovulasyon kullanıyordum. Erken yapmisdim dayanamayıp testi başta negatif görünce bu ay kaldı diye kesin bakıyordum. Arkadaşımda rüyasında bebeğim olduğunu görmüş ve zorla yaptırmıştı testi o gün Rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel sevinci yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?