Hamileliğini rüyasında gören var mı ? 🙂

Ben de öyle bu ay sürekli hamile oldugumu ruyamda görüyorum Allah hayırlısını versin :/

Merhaba ben rüyamda hep bebek görüyordum hamile oldugumu falan sonra doktora gittim hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik hiç tahmin etmiyordum çünkü pko hastasıydım adet düzensizligi zannettim, ama kalp atışı olmadı malesef

Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba ben rüyamda hep bebek görüyordum hamile oldugumu falan sonra doktora gittim hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik hiç tahmin etmiyordum çünkü pko hastasıydım adet düzensizligi zannettim, ama kalp
Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah kuzum benim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben görmüştüm ama düşük olarak görmüştüm. Düşük oldu gerçekten. Nasib, sanki biraz farklı oluyor gebelik sürecinde rüyalar.
Geçen ay da bebek için alışveriş yaptığımı görmüştüm, hayırlısı bakalım bekliyoruz. :)

Nasipten öte yol yok derler :) Rabbim hayırlısını versin İnşallah bizde bekliyoruz

Ben de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama baya 6 aylık falan yanımda kardeşim vardı kalp atışını hissetm kardeşimin elini tutup karnıma koydum bak dedim ilk defa hissediyorum

Merhabalarben rüyamda gördüm çift çizgiyi kalktım ve test yaptım silik de olsa çift çizgi gördüm Allah size de nasip etsin inşallah

2 yıldır sebepsiz infertilite sebebıyle çocuk sahıbı olamiyprduk 2 aşılama olumsuz
En son özelde bi doktora gittim birkaç işlem yapılacaktı
O ay ruyamda bebegımın oldugunu gordum daha oncede çok gorurdum ama bu kez o kadar farklı bir duyguyla uyandım ki
Ama bu ay ıhtımal vermiyordum tedavı başlayacak diye
1 hafta once hamıle oldugumu oğrendım
En ummadıgım zamanda
O yüzden bence rüyada o duyguyu hissetmek birşeylere haberci gibi gelıyor bana

Ben de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama baya 6 aylık falan yanımda kardeşim vardı kalp atışını hissetm kardeşimin elini tutup karnıma koydum bak dedim ilk defa hissediyorum
Ahhh o hiss rüyası bile mükemmel gerçeği nasıldır acaba Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallah bende heyecanla bekliyorum

Merhabalarben rüyamda gördüm çift çizgiyi kalktım ve test yaptım silik de olsa çift çizgi gördüm Allah size de nasip etsin inşallah
Merhabalar ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun güzel duan İçin

Ah canım benim İnan çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana İnşallah Sağlıkla kucağına al İnşallah Benim içinde dua eder misin bende 1 yıldır bekliyorum bu güzel haberi

Etmem mi hiç sizleri en iyi ben anlarım 2,5 yıllık bir süreç bu benmki
Allahım en kısa ve en güzel zamanda sağlıkla versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…