- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Ben de öyle bu ay sürekli hamile oldugumu ruyamda görüyorum Allah hayırlısını versin :/Gecen ay adetim 1 gun gecmisti akşam üstü gidip gebelik testi aldim uyudum sabah yaparim dedimbütün gece rüyamda üst üste gebelik testi yapiyodum ve tek cigi çikiyordu bu ayda 3 4 gecedir sürekli gebe oldugumu goruyorum 3 gece ust uste gormek beni suphelendirdi artik hayirlisi bakalim
Merhaba ben rüyamda hep bebek görüyordum hamile oldugumu falan sonra doktora gittim hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik hiç tahmin etmiyordum çünkü pko hastasıydım adet düzensizligi zannettim, ama kalp atışı olmadı malesefKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba ben rüyamda hep bebek görüyordum hamile oldugumu falan sonra doktora gittim hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik hiç tahmin etmiyordum çünkü pko hastasıydım adet düzensizligi zannettim, ama kalp atışı olmadı malesef
Merhaba ben rüyamda hep bebek görüyordum hamile oldugumu falan sonra doktora gittim hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik hiç tahmin etmiyordum çünkü pko hastasıydım adet düzensizligi zannettim, ama kalpKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Amin inşallah kuzum benim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinCanım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Nasipten öte yol yok derler :) Rabbim hayırlısını versin İnşallahBen görmüştüm ama düşük olarak görmüştüm. Düşük oldu gerçekten. Nasib, sanki biraz farklı oluyor gebelik sürecinde rüyalar.
Geçen ay da bebek için alışveriş yaptığımı görmüştüm, hayırlısı bakalım bekliyoruz. :)
MerhabalarKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
2 yıldır sebepsiz infertilite sebebıyle çocuk sahıbı olamiyprduk 2 aşılama olumsuzKızlar Günaydın herkesedün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Ahhh o hissBen de bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama baya 6 aylık falan yanımda kardeşim vardı kalp atışını hissetm kardeşimin elini tutup karnıma koydum bak dedim ilk defa hissediyorum
MerhabalarMerhabalarben rüyamda gördüm çift çizgiyi kalktım ve test yaptım silik de olsa çift çizgi gördüm Allah size de nasip etsin inşallah
Oh maşallahBende gebeliğimi öğrenmeden 2 gün önce rüyamda hamile olduğumu görmüştüm şimdi 6 haftalık
Ah canım benim İnan çok sevindim2 yıldır sebepsiz infertilite sebebıyle çocuk sahıbı olamiyprduk 2 aşılama olumsuz
En son özelde bi doktora gittim birkaç işlem yapılacaktı
O ay ruyamda bebegımın oldugunu gordum daha oncede çok gorurdum ama bu kez o kadar farklı bir duyguyla uyandım ki
Ama bu ay ıhtımal vermiyordum tedavı başlayacak diye
1 hafta once hamıle oldugumu oğrendım
En ummadıgım zamanda
O yüzden bence rüyada o duyguyu hissetmek birşeylere haberci gibi gelıyor bana
Etmem mi hiç sizleri en iyi ben anlarım 2,5 yıllık bir süreç bu benmkiAh canım benim İnan çok sevindimRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana İnşallah Sağlıkla kucağına al İnşallah Benim içinde dua eder misin ☺ bende 1 yıldır bekliyorum bu güzel haberi
Amiinnn İnşallahEtmem mi hiç sizleri en iyi ben anlarım 2,5 yıllık bir süreç bu benmki
Allahım en kısa ve en güzel zamanda sağlıkla versin inşallah
Aminnn inşallah Allah gerçekten isteyen herkese versinOh maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?