• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Slm. 5 yil anksiyete tedavisi gordum kullandigim ilaç cedrina 200mg. 6 aydir ilac kullanmayi biraktim. Hamile kalmak istiyorum. Şu an kendimi hazir hissediyorum cok sukur bi sikintim yok. Hamilelik esnasinda bir sorun yasarmiyim. Tekrar ilac kullanmak istemiyorum. ne yapabilirim. Hamilelik icin biraz daha beklemeli miyim. Yardimci olursaniz sevinirim
Keşke ilacı bıraktığında bebek dusunseydin bak ne güzel iyiymissin altı ay olsa bile sıkıntı üç aydan sonra doktorlar ilaç veriyo bende bu hafta gidicem eşimle konuştum ilaca basliycam 17 haftalık hamileyim OKB takıntım var benimde ilaçsız idare edemiyorum artık korkma cnm varsayalim sıkıntı yasadin kullanan çok kişi var panik atak hamileleri kadınlar kulübü bölümüne bakabilirsin çok şükür kullanan kimsede bı sıkıntı olmadı kötü olursan dayanabildigin yere kadar dayanirsin doktor tavsiyesi ederse başlarsın sıkıntı yapmayacak bir ilaç

Keşke ilacı bıraktığında bebek dusunseydin bak ne güzel iyiymissin altı ay olsa bile sıkıntı üç aydan sonra doktorlar ilaç veriyo bende bu hafta gidicem eşimle konuştum ilaca basliycam 17 haftalık hamileyim OKB takıntım var benimde ilaçsız idare edemiyorum artık korkma cnm varsayalim sıkıntı yasadin kullanan çok kişi var panik atak hamileleri kadınlar kulübü bölümüne bakabilirsin çok şükür kullanan kimsede bı sıkıntı olmadı kötü olursan dayanabildigin yere kadar dayanirsin doktor tavsiyesi ederse başlarsın sıkıntı yapmayacak bir ilaç
Canım takıntı yasamıs biri olarak youtube izzet güllü videolarını izle takıntı panık atak vb bir cok video var. Bu sorunundan kurtulursun ınsallah. Takıntı beyne gelen normal bir dusunce den ibaret. O videolarda hersey mevcut.

Canım takıntı yasamıs biri olarak youtube izzet güllü videolarını izle takıntı panık atak vb bir cok video var. Bu sorunundan kurtulursun ınsallah. Takıntı beyne gelen normal bir dusunce den ibaret. O videolarda hersey mevcut.
Biliyom cnm dünden beri izlediğim bir doktor var ismini hatırlamıyorum çok iyi geldi İzzet Güllü beyi dinledim doğru ama karışık konusuyo tam konu odaklı değil bana göre yinede teşekkürler ❤️

Benim dun bebegin kesesini gordukten sonra baslamisti kaygilarim ic sıkıntım gecer diye dua ettim fakat bugun yine ic sıkıntısı ile uyandim erkenden hala cok içim sıkılıyor iştahım tamamen gitti mide bulantim basladi aglama yok simdilik sanirim erkenden onlem almazsam icinden cikilmaz bir hal alacak eger gecmezse yarin yada ertesi gune psikolog randevusu almayi düşünüyorum kendi doktorum devlet has.malesef virusten dolayi poliklinik yok o yuzden kac aydir kontrolede gidemiyorum aslinda poliklinik olsa doktorumdan isteyecektim psikoloğa yonlendirmesink fakat isler planladigim gibi gitmedi lütfen benim için dua edin ilerlemeden gecsin atagim
Merhaba ilaca basladınızmı peki bebegin saglık durumu nasıl ? Allah saglıkla kucagnza almayı nasip etsin

her iki doktorda hiç bi sorun olmaz çok kullanan gebe olduğunu doğan bebeklerde de herhangi bir sorun olmadığını söylediler ama yine de tedirginim canım :KK43:
İlaca basladınızmı kac haftalıkken basladınız bebegn durumu nasıl?

Merhaba ilaca basladınızmı peki bebegin saglık durumu nasıl ? Allah saglıkla kucagnza almayı nasip etsin
Gebeligin basindan beri bırakmadım ilaci gebelik kategorisinde bir ilaca gecmistim hamile kalmadan once devam ediyorum suan icin bir priblem yok cok sukur .Tskr ederim

Gebeligin basindan beri bırakmadım ilaci gebelik kategorisinde bir ilaca gecmistim hamile kalmadan once devam ediyorum suan icin bir priblem yok cok sukur .Tskr ederim
Hangi ilacı kullanıyorsunuz kaç mg bende ilaç kullandgm için bırakamadıgımdan gebelik düsünemiyorm☹️.Kadın dogum doktorunuz ne diyo

Hangi ilacı kullanıyorsunuz kaç mg bende ilaç kullandgm için bırakamadıgımdan gebelik düsünemiyorm☹.Kadın dogum doktorunuz ne diyo
Ilac ismi vermem dogru olmaz.100mg doktorunuza gebelik kategorisinde bir ilaca gecmek istediğinizi belirtirseniz size en uygun secimi yapacaktir.Bende çok endişe ediyordum.cok sulur taramalarimiz temiz cikti.Rabbim korusun kulanmasam daha da buyuk zarar verecektim yasadigim stresle

Ilac ismi vermem dogru olmaz.100mg doktorunuza gebelik kategorisinde bir ilaca gecmek istediğinizi belirtirseniz size en uygun secimi yapacaktir.Bende çok endişe ediyordum.cok sulur taramalarimiz temiz cikti.Rabbim korusun kulanmasam daha da buyuk zarar verecektim yasadigim stresle
Saglıkla kucagnza alırsınız inşallah 🤲...peki suan ilaçla iyimisiniz?bende endişemden dolayı gebe kalamıyorum ya hastalıgm tekrarlarsa ya ilaç bebege zarar verirse diye keske bu hastalıklar hiç olmasaydı hayatımızda

Saglıkla kucagnza alırsınız inşallah 🤲...peki suan ilaçla iyimisiniz?bende endişemden dolayı gebe kalamıyorum ya hastalıgm tekrarlarsa ya ilaç bebege zarar verirse diye keske bu hastalıklar hiç olmasaydı hayatımızda
Cok şükür iyiyim.Bende ilk evlendigim yil cok korkuyordum doktor 3 haftada azaltarak biraktirdi geve kalmaya çalıştım .Ama cok hizli geldi birakma suresi ustune bazi sktilarda yasayinda hastaligim tekikledi cok kotu oldum yaklasik bir bucuk yil surdu toparlamam.sonra gebelik kategorisinde olan bir ilaca geçme karari aldim icmesem daha iyi tabiki ama icmemem bebek icin daha zararli saglikli olup kendimi iyi hissetmezsem bebegiminde iyi olmasini beklenemez.Ben Allaha sığındım testlerimiz temiz cok sukur ins sagliklada kucagima alirim.o yuzden sizde stres yapmayin sonucta kimse istemez bile bile ilac icmeyi ama icebilecegim en masum ilaci aliyorum.Hem dusunmekle bir yere varamazsiniz biryerden baslamaniz lazim doktorunuzla gorusun dedigim gibi yapin derim.yinede karar sizin tabi

Maşallah 😍 cnm çok çok sevindim adına Allahim evladiyla kimseyi sinamasin inşallah

Merhaba hanımlar ben 6 haftalık hamile'yim kalp atışı duymadı doktor bunu yaşayan varmı acaba?Birde uyku ilacı kulaniyorum arada doktor 2 hafta bekle kullanma dedi ama yapamıyorum dayanamıyorum çok kötüyüm acaba kalp atışının uyku ilacıyla ilgisi olurmu?? Benim gibi olan varmi eger cevap verirseniz çok sevinirim

Back