• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk haftaları ağrı çekenler buraya :)

Ça
çatlatma iğnesinin etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş galiba siz de duydunuz mu öyle birşey umutlanmalı mıyım acaba
Evet canim bebim catlatma ignesi vuruldum 15 gun gecene kadar test yapma pozitif cikar ben dayanamayip yaptim pozitif cikmisti en garanti kan vermek

lütfen sonucu alınca bizimle paylaş
dün gece yatarken bile aklımda sen vardın dua ettim uyumadan
inşallah iyi haberlerini verirsin bize
ALLAH razı olaun canım dün keseyi görememişti ama bugün gördü Rabbim en şükğrson olaun 5 hafta 5 günlükmüş haftaya gel bebege bqkalom bebek 1 HAftadan önce gözükmez dedi

lütfen sonucu alınca bizimle paylaş
dün gece yatarken bile aklımda sen vardın dua ettim uyumadan
inşallah iyi haberlerini verirsin bize
Canim doktor ufak bisey görünüyor ama dedi 10 gün sonra gel tüm ayrintilari belli olur dedi. Karnimdan bakti.Bende vajinadan bakarmisiniz dedim dr da zorlamaya gerek yok. 10 sonra gel dedi

ALLAH razı olaun canım dün keseyi görememişti ama bugün gördü Rabbim en şükğrson olaun 5 hafta 5 günlükmüş haftaya gel bebege bqkalom bebek 1 HAftadan önce gözükmez dedi

O kadar sevindim ki. Çok şükür ya. Hayirlisiyla kucağına da alırsın ınş. Haftaya ben de görürüm kesemi ins

Canim doktor ufak bisey görünüyor ama dedi 10 gün sonra gel tüm ayrintilari belli olur dedi. Karnimdan bakti.Bende vajinadan bakarmisiniz dedim dr da zorlamaya gerek yok. 10 sonra gel dedi

Burda doktor direkt alttan bakıyor bebege zarar bile verebilir bence benim canım çok acıyor o şekilde. hatta hamile değilken bile sancı yapiyordu

Burda doktor direkt alttan bakıyor bebege zarar bile verebilir bence benim canım çok acıyor o şekilde. hatta hamile değilken bile sancı yapiyordu
Degerim yaklaşık olarak 2700 felan civarda ama karindan bakmayi tercih etti. Bazi dklar sakıncalı bazilari deyil diyolar vajinal icin ama bilemiyorum off 10 gün gecermi

Degerim yaklaşık olarak 2700 felan civarda ama karindan bakmayi tercih etti. Bazi dklar sakıncalı bazilari deyil diyolar vajinal icin ama bilemiyorum off 10 gün gecermi

Sanırım bebisleri kucagimiza alana kadar boyle endiseli ve sabırsız olacağız :KK17::KK17:

O kadar sevindim ki. Çok şükür ya. Hayirlisiyla kucağına da alırsın ınş. Haftaya ben de görürüm kesemi ins
Canım benim çok teşekkür ederim bana da ilk başlar da hep silik birşey göremiyorum ama emin değilim demişti beta hcgb en az 6000 olması Gerekiyor tecrübe ile sabit Senin beta degeri kaç canım

Back