• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk haftaları ağrı çekenler buraya :)

SAĞOL canım allah razı olsun inşşallah sen gördün mü keseyi
Ben mi? Yok ben daha kan vermedim işi garantiye alayım diyorum önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe vermeyi düşünüyorum hatta belki daha da geç çünkü kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı endişesi de zorluyo insanı. Daha önce 2000 küsür hcg işe kese görünmüştü sonra da kalp arışları ama 3 hafta sonra kalbi durdu miniğimin sonlandırıldı :KK61:şimdi onun üzerinden 6 ay geçti ve çalışmalara başladık o yüzden endişelerimin de önüne geçemiyorum ya yine aynısı olursa diye çünkü 2 ay depresyondan çıkamamıştım:stop::KK42:

Selam kızlar bende bu sabah hem gebelık hemde kan testı yaptırdım 52 cıktı tam 4 hafta 1 günlüğüz sanırım en küçük bebiş şuanlık benim bendede kasık batması ve sandalyede falan oturunca bel agrısı var normal dımı kızlar

Ben mi? Yok ben daha kan vermedim işi garantiye alayım diyorum önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe vermeyi düşünüyorum hatta belki daha da geç çünkü kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı endişesi de zorluyo insanı. Daha önce 2000 küsür hcg işe kese görünmüştü sonra da kalp arışları ama 3 hafta sonra kalbi durdu miniğimin sonlandırıldı :KK61:şimdi onun üzerinden 6 ay geçti ve çalışmalara başladık o yüzden endişelerimin de önüne geçemiyorum ya yine aynısı olursa diye çünkü 2 ay depresyondan çıkamamıştım:stop::KK42:
Allah yardımcın olsun insallah sağlıklı bir bebis alırsın kucağına canım

KIZLAR benim cok canım sıkkın betam 5675 ama hala kese gözükmedi karından baktı doktor gerçekten çoktan canım sıkıldı yarın tekrar bakılacak lütfen bana dua edin

inşallah yarın görürsün valla ben de kötü oldum Allahım sevincini kursağında bırakmasın inş

Back