Hamileligin 8 haftasında kanama yaşayan anneler Bi baksın

Kahverengi lekenmem var bütün sümüksü yarisi siyah bi akinti geldi progestan kullaniyorum iğne yaptilar usg ile göremedim bugğn bebeğimi bakmada devlette dr vajinal muayene yaptirmadim ben de beş alti saat sürüp kesiliyor peçeteyle geliyor allahim yardim etsin hepimize bebeğimden kopmak istemiyorum nasildi sizin peki bebek iyi mi korkmayalim inşallah iyi olur.

Yok canım benim rahimde perde olduğu farkedildi bu kayıp da belli bir haftadan sonra bebek oksijensiz kaldığı için kalbi duruyor
Hımm anladım canım Allah Bi daha aynı acıyı yaşatmasın

geçmiş olsun canım hamile kalmadan önce rahim filmi çektirmiş miydin acaba
Tskr ederim cnm ben ilk düşük den sonra açık miyom amaliyati oldum Mr rahim filmi çektirdim cnm ama maalesef gittigim doktorların hiçbiri fark etmedi bu doktor ultrasonda görüp söyledi

7+6 haftalik hamileyim.gecen yil 10 haftalikken dusugum oldu.simdide kasık agrim ve azda olsa kananam var.doktorum oksapar kan sulandirici igne verdi gobekten vuruyorum.bu kanama yapar mi.agrilar artmaya basladi.cok korkuyorum yine dusuk yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…