• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileligin 8 haftasında kanama yaşayan anneler Bi baksın

Bende 2 kez bebeğimi kaybettim birini kanama sonrası 9 haftalık diğerini başka bir sebepten 18 haftalık.. Öncelikle şunu söylemem lazım başımıza ne geliyorsa Allahtan.. Bebeğimiz de sağlıklı değil ki düşüyor ama sağlıklıysa sabahlara kadar kanaman olsun sana tutunur.. Korkularınız hiç geçmeyecek biliyorum ama stres yapmadan hep güzelini düşünmeye çalışın.. Bende 3. Kez hamileyim çok korkuyorum ama hep inandım bu sefer güzel şeyler olacak onu kaybetmeyeceğim diye.. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış benimde kanamam oldu başta ama çok şükür birşey olmadı.. Her hamileliğim kanamalı oldu bu arada.. Bazı insanlarda öyle oluyormuş.. Benim annem de hepimize hamileyken çok kanamalı geçirmiş hamileliğini hatta küçük kerdeşimi hatırlıyorum altına kadar geçmişti kanaması ama çok şükür birşey olmadı.. Yani illa düşük olacak diye birşey yok.. Progestanı düzgünce kullanın dinlenin ve kendinize iyi bakın.. Bu konularda çok hassasım inanın içim parçalanıyor böyle şeyleri okuyunca Rabbim size tekrarını yaşatmasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Canm 3 bebegimi. De kaybettim. Kalbi durdu okadar kanamaya dayanamamış. Bu sefer herşey guzel olacak diye umut ettim bende. Ama Allahtan ne gelirse razıyım. Demekki bir bildigi var. Cok uzuldum. İçim kan atlıyor. Bebegimi kucagıma Alamadıgım için..

Canm 3 bebegimi. De kaybettim. Kalbi durdu okadar kanamaya dayanamamış. Bu sefer herşey guzel olacak diye umut ettim bende. Ama Allahtan ne gelirse razıyım. Demekki bir bildigi var. Cok uzuldum. İçim kan atlıyor. Bebegimi kucagıma Alamadıgım için..
Çok geçmiş olsun canım benim ya çok zor Allahım sabır versin hiç geçmeyecek bir acı rabbim imtihanımizi kolaylastirsin bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah 🤲🙏

Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ne kadar zor evlat kaybetmek.. Tam da 23 gun once kaybettiğim kizimi düşünüp aglarken bu konu denk geldi.. Dua edelim birbirimize ins sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin Rabbım herkese..

Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ne kadar zor evlat kaybetmek.. Tam da 23 gun once kaybettiğim kizimi düşünüp aglarken bu konu denk geldi.. Dua edelim birbirimize ins sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin Rabbım herkese..
Amin inşallah 🤲🤲

bende 30 gün önce kaybettim hala içim acıyor . Allah bir daha yaşatmasın dua edelim birbirimize : /

AMIN CANM ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN ÇOK ZOR 😞

Evlatlarınız sizi cennetin kapısında karşılayacak, bu dünya zulüm olacak size, gelecek diğer çocuğunuz için ayakta kalmanız gerekiyor, Allahım inşallah bu sayfadaki tüm düşük yapanlara en kısa sürede anne olmayı nasip eder. Acınızı kalbimle paylaşıyorum, çok zor, Allah yardımcınız olsun

Evlatlarınız sizi cennetin kapısında karşılayacak, bu dünya zulüm olacak size, gelecek diğer çocuğunuz için ayakta kalmanız gerekiyor, Allahım inşallah bu sayfadaki tüm düşük yapanlara en kısa sürede anne olmayı nasip eder. Acınızı kalbimle paylaşıyorum, çok zor, Allah yardımcınız olsun
Amin cok tskr ederim 🌹

Geçmiş olsun canım benimde 8. Haftada bardaktan boşalırcasına kanamam olmuştu iğnelerle 1 buçuk ay da ancak durdu progestan her gün 2 tane kullandım hatta en son hiç bir sıkıntımız kalmadı bir gram yerim bile ağrımıyordu 5 buçuk aylıkken erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi 55 gün önce sadece Bi daha hamile olursan dikiş atarız deyip gönderdiler

Aminn canım

Geçmiş olsun canım benimde 8. Haftada bardaktan boşalırcasına kanamam olmuştu iğnelerle 1 buçuk ay da ancak durdu progestan her gün 2 tane kullandım hatta en son hiç bir sıkıntımız kalmadı bir gram yerim bile ağrımıyordu 5 buçuk aylıkken erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi 55 gün önce sadece Bi daha hamile olursan dikiş atarız deyip gönderdiler
canımm çok geçmiş olsun seninki daha da zormuş 5 buçuk aylıkken kaybetmişsin.Sebep olarak ne dedi doktorlar

Amin canım evet maalesef 2 gebeligimdi 13 haftada kalp atışı durmuş cnm 😔 sizede geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın
Canım sende kan pıhtılaşması olabilir test istedin mi doktordan ben istedim bana kan pıhtılaşması olsa bebeğin kalbi dururdu demişti

Canım sende kan pıhtılaşması olabilir test istedin mi doktordan ben istedim bana kan pıhtılaşması olsa bebeğin kalbi dururdu demişti
Yok canım benim rahimde perde olduğu farkedildi bu kayıp da belli bir haftadan sonra bebek oksijensiz kaldığı için kalbi duruyor

Back
X