- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi Maviguverciin
Canm 3 bebegimi. De kaybettim. Kalbi durdu okadar kanamaya dayanamamış. Bu sefer herşey guzel olacak diye umut ettim bende. Ama Allahtan ne gelirse razıyım. Demekki bir bildigi var. Cok uzuldum. İçim kan atlıyor. Bebegimi kucagıma Alamadıgım için..Bende 2 kez bebeğimi kaybettim birini kanama sonrası 9 haftalık diğerini başka bir sebepten 18 haftalık.. Öncelikle şunu söylemem lazım başımıza ne geliyorsa Allahtan.. Bebeğimiz de sağlıklı değil ki düşüyor ama sağlıklıysa sabahlara kadar kanaman olsun sana tutunur.. Korkularınız hiç geçmeyecek biliyorum ama stres yapmadan hep güzelini düşünmeye çalışın.. Bende 3. Kez hamileyim çok korkuyorum ama hep inandım bu sefer güzel şeyler olacak onu kaybetmeyeceğim diye.. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış benimde kanamam oldu başta ama çok şükür birşey olmadı.. Her hamileliğim kanamalı oldu bu arada.. Bazı insanlarda öyle oluyormuş.. Benim annem de hepimize hamileyken çok kanamalı geçirmiş hamileliğini hatta küçük kerdeşimi hatırlıyorum altına kadar geçmişti kanaması ama çok şükür birşey olmadı.. Yani illa düşük olacak diye birşey yok.. Progestanı düzgünce kullanın dinlenin ve kendinize iyi bakın.. Bu konularda çok hassasım inanın içim parçalanıyor böyle şeyleri okuyunca Rabbim size tekrarını yaşatmasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..