- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Sizin durumunuza benzer arkadaş rahimde perde olduğu için bu kayıpları yaşıyormuş maalesef. Umarım bebeğinizi kaybetmezsiniz.Merhaba arkadaslar ben 2 dusukten sonra 3 kez hamileyim ve hersey yolundayken 8 haftaya girdiğimde yine kanama basladı diger hamilelikler de oldugu gibi. Benim gibi olan anneler ne olur bilgi verebilir mi kanamam yorgun ve doktorlar durduramıyor. Bebeğimi tekrar kaybetmekten korkuyorum.
Bir bilgim yok ama guzel dileklerimi yazmak icin geldim. Rabbim bebeginizi size bagislar bu sefer insallahMerhaba arkadaslar ben 2 dusukten sonra 3 kez hamileyim ve hersey yolundayken 8 haftaya girdiğimde yine kanama basladı diger hamilelikler de oldugu gibi. Benim gibi olan anneler ne olur bilgi verebilir mi kanamam yorgun ve doktorlar durduramıyor. Bebeğimi tekrar kaybetmekten korkuyorum.
Amin. Cok sagol cnmBir bilgim yok ama guzel dileklerimi yazmak icin geldim. Rabbim bebeginizi size bagislar bu sefer insallahlütfen güclü kalın bebeginiz de sizden güc alıcaktım eminim
Dun koyu kahverengi ve yogun bir kıvam. Bugun ise kırmızı, renkte ve bazen kucuk parca. Ben bunları daha once 2 kez yasadım ve sonuc aynı bu, sever iyiyim derken yine kanama. OfYoğunluk derken adet kanaması gibi mi? Yada daha yoğun parca şeklindemi? Ben yaşadım lekelenme şeklinde bir sorun olmadı stres yapma Allahın dediği olur. Hiç kanama yaşamadığım bir bebeğim düşmüştü belli olmuyo ki canım. Doktor sağlıksız bebekler düşer buna sevinmelisin demişti sağlıklı bebek zaten tutunur dedi ama işte anlıyorum seni. Sağlıkla bebeğini doğurmak nasıp olur inşallah
Benim her iki. Gunde 1 progesteron almama ramen hiçbir etkisi yok kanama. Durmuyor. Yarn hastaneye gidicem. Doktorlar aynı seyi soyluyo bzm yapabileceğimiz daha fazla bisey yok. Sadece bebegin iyi. Olup olmadığına bakıcazSadece bir deneyim yazacağım durumunuzu dr'nuz daha iyi bilir ve doğru tedavi uygulayacaktır.. Benim 1 kardeşimin 2 düşüğü oldu, ikimize de Dr'muz corasprin kullandırdı benim 12.haftaya doğru rahim içinde kanama oldu pregesteron verdi onda da.. Umarım önemli bir şey değildir sizinde ve sağlıkla kavuşursunuz.
İnshaAllah cnm. Evet butun tahliller yapıldı ve hiç bir. Sey bulunamıyor ki bu daha kotu en azından sebebini. Bilsem.iki düşükten sonra neden araştırıldı değil mi? yani ayrıntılı rahim taraması falan
Çok geçmiş olsun, umarım kanamanız hemen durur, ablamda da ilk hamileliğinde kanama olmuştu, 13. hafta bitimine kadar kıpırdaman yatmıştı, kaybettim diye çok ağlamıştı, zor günlerdi ablam için ama 13. haftadan sonra kalktı, sonra hersey normal gitti, inşallah sizin de öyle olur
2 gunde 1 progesteron sizin icin yeterli olmayabilir. Bence baska bor doktora daha gorununBenim her iki. Gunde 1 progesteron almama ramen hiçbir etkisi yok kanama. Durmuyor. Yarn hastaneye gidicem. Doktorlar aynı seyi soyluyo bzm yapabileceğimiz daha fazla bisey yok. Sadece bebegin iyi. Olup olmadığına bakıcaz
Çok geçmiş olsun canım ben de 8 hatada hiç bir sorun yokken ağrısız sancisiz aniden lekelenme oldu bir iki gün hafif kanama oldu kesildi ama 11 haftalıkken kalp atışı durdu rabbim korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah bisey olmazMerhaba arkadaslar ben 2 dusukten sonra 3 kez hamileyim ve hersey yolundayken 8 haftaya girdiğimde yine kanama basladı diger hamilelikler de oldugu gibi. Benim gibi olan anneler ne olur bilgi verebilir mi kanamam yorgun ve doktorlar durduramıyor. Bebeğimi tekrar kaybetmekten korkuyorum.
Gitmedigim doktor kalmadı normalde haftada bir progesteron veriyorlardı simdi 2 gunde bire cıkartılar dozu bende bilmiyorum yarına acıbadem E gidicem randevu aldm2 gunde 1 progesteron sizin icin yeterli olmayabilir. Bence baska bor doktora daha gorunun
Amin cnm benm. Sanaca cok gecmiş olsunÇok geçmiş olsun canım ben de 8 hatada hiç bir sorun yokken ağrısız sancisiz aniden lekelenme oldu bir iki gün hafif kanama oldu kesildi ama 11 haftalıkken kalp atışı durdu rabbim korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah bisey olmaz
Benim de sizin gibi hiç bir sorun yok dediler ilk düştüğümde ilaçlı Mr rahim filmi çektirdim doktor bana çift rahim demişti ama rahimde perde varmış dusuklerimin sebebi bundan kaynaklıymisİnshaAllah cnm. Evet butun tahliller yapıldı ve hiç bir. Sey bulunamıyor ki bu daha kotu en azından sebebini. Bilsem.
Kanamaniz yoğunken neden yatış vermediler sizeAmin cnm benm. Sanaca cok gecmiş olsun
Bende 2 kez bebeğimi kaybettim birini kanama sonrası 9 haftalık diğerini başka bir sebepten 18 haftalık.. Öncelikle şunu söylemem lazım başımıza ne geliyorsa Allahtan.. Bebeğimiz de sağlıklı değil ki düşüyor ama sağlıklıysa sabahlara kadar kanaman olsun sana tutunur.. Korkularınız hiç geçmeyecek biliyorum ama stres yapmadan hep güzelini düşünmeye çalışın.. Bende 3. Kez hamileyim çok korkuyorum ama hep inandım bu sefer güzel şeyler olacak onu kaybetmeyeceğim diye.. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış benimde kanamam oldu başta ama çok şükür birşey olmadı.. Her hamileliğim kanamalı oldu bu arada.. Bazı insanlarda öyle oluyormuş.. Benim annem de hepimize hamileyken çok kanamalı geçirmiş hamileliğini hatta küçük kerdeşimi hatırlıyorum altına kadar geçmişti kanaması ama çok şükür birşey olmadı.. Yani illa düşük olacak diye birşey yok.. Progestanı düzgünce kullanın dinlenin ve kendinize iyi bakın.. Bu konularda çok hassasım inanın içim parçalanıyor böyle şeyleri okuyunca Rabbim size tekrarını yaşatmasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Merhaba arkadaslar ben 2 dusukten sonra 3 kez hamileyim ve hersey yolundayken 8 haftaya girdiğimde yine kanama basladı diger hamilelikler de oldugu gibi. Benim gibi olan anneler ne olur bilgi verebilir mi kanamam yorgun ve doktorlar durduramıyor. Bebeğimi tekrar kaybetmekten korkuyorum.
Evet gittim bebegimi tekrar kaybettimM Maviguverciin doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?