- 4 Aralık 2019
- 19
- 10
- 8
- 29
- Konu Sahibi Meryem Aslan
-
Ben de 6-7 ayın sonunda hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama sonra normaldim yani. Eşimde de Farklı bi sevinç heyecan yoktu. Ki o en başından beri çok istemesine rağmen. Hatta artık istemiyor musun bebek falan demiştim. Annemler de istiyordu. Onlar da aşırı tepki vermedi. Bence normali buMerhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?
Kesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyimMerhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?
Aynen bende öyleyim şuan yalnız olmadığıma sevindim içimde şuan sadece korku var bu kadar bekledik herkes duydu ya birşey olursa ya benim hatam yüzümden kötü birşey olursa falan diye korkuyorum. Ondan sonrası da bebek sağlıklı olur mu ben nasıl bir anne olurum diye endişeliyim. Bu arada senin içinde sevindim tebrik ederim :)Kesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyim
Merhaba bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz insallahKesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyim
Bende öyle olmuştum çevrem deli gibi mutluydu bende tık yoktu. Tabi düşük yaptım inş seninki devam eder sağlıklı bir şekildeMerhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?
Ben de 6-7 ayın sonunda hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama sonra normaldim yani. Eşimde de Farklı bi sevinç heyecan yoktu. Ki o en başından beri çok istemesine rağmen. Hatta artık istemiyor musun bebek falan demiştim. Annemler de istiyordu. Onlar da aşırı tepki vermedi. Bence normali bu
ben de seni tebrik ederim:) sen olaildiğince her şeye dikkat et. en azından vicdanın rahat olsun. kimsenin bebeğine bişey olmasın yaa sağlıkla kucağımıza alalım :)Aynen bende öyleyim şuan yalnız olmadığıma sevindim içimde şuan sadece korku var bu kadar bekledik herkes duydu ya birşey olursa ya benim hatam yüzümden kötü birşey olursa falan diye korkuyorum. Ondan sonrası da bebek sağlıklı olur mu ben nasıl bir anne olurum diye endişeliyim. Bu arada senin içinde sevindim tebrik ederim :)
ben kan testi yaptırdım ama beklenen adetime daha 3 gün var :) b-hcg değeri 46 çıktıMerhaba bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz insallaholası doğum tarihlerimiz çok yakın ben de dün çift çizgi gördüm.Kan testi yaptırdınız mı doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
Sende hamilesin öyle tebrik ederim :)ben kan testi yaptırdım ama beklenen adetime daha 3 gün var :) b-hcg değeri 46 çıktı
İnşallah sizde sağlıkla kavuşun. :) evet dün sağlık ocağında yaptırdım kan tahlili beta hcg değerim 310 çıktı 4 haftalıkmış tekrardan yarın sağlık ocağına gidicem kadın doğuma daha gitmedim. Sizin kaç haftalık ve ilk çocuk mu sizindeMerhaba bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz insallaholası doğum tarihlerimiz çok yakın ben de dün çift çizgi gördüm.Kan testi yaptırdınız mı doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
Aynen bende öyleyim şuan yalnız olmadığıma sevindim içimde şuan sadece korku var bu kadar bekledik herkes duydu ya birşey olursa ya benim hatam yüzümden kötü birşey olursa falan diye korkuyorum. Ondan sonrası da bebek sağlıklı olur mu ben nasıl bir anne olurum diye endişeliyim. Bu arada senin içinde sevindim tebrik ederim :)
Yaşasaydı bu aralar doğmuş olacaktı. Siz sağlıkla alın kucağınıza inşallahben de seni tebrik ederim:) sen olaildiğince her şeye dikkat et. en azından vicdanın rahat olsun. kimsenin bebeğine bişey olmasın yaa sağlıkla kucağımıza alalım :)
Evet benim de ilkİnşallah sizde sağlıkla kavuşun. :) evet dün sağlık ocağında yaptırdım kan tahlili beta hcg değerim 310 çıktı 4 haftalıkmış tekrardan yarın sağlık ocağına gidicem kadın doğuma daha gitmedim. Sizin kaç haftalık ve ilk çocuk mu sizinde
Ben sanırım Reglden sonra yaptıracağım kan tahlili.ben kan testi yaptırdım ama beklenen adetime daha 3 gün var :) b-hcg değeri 46 çıktı
Üzüldüm canımYaşasaydı bu aralar doğmuş olacaktı. Siz sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ben testi yaptigimda buz kesilmistim, titriyordum. Asla tepki veremedim, şoka girdim. Merak etme zamanla geciyor.Merhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?