Pcos çıktı acil yardım edin

Arkadaşım merhaba çok fazla ümitsizliğe kapılıyorsun bende 29 yaşındayım 1 yıldır bebek olmuyor ama ümitsizliğe kapılamadım hiç her zaman vakti var diyorum kilon gerçekten çok fazla en azından 90 falan olman gerekiyor ki 90a bile fazla diyorlar tabikide bu kilo ilede kalabilirsin ama hamileliğin sıkıntılı geçebilir diyelim ki normal bi hamilelik geçirdin bu seferde hamileliğinde kilo alırsın ortalama 150 kg olursun yani ciddi ciddi sıkıntı yaşarsın devlet hastaneleri ücretsiz tüp mide yapıyor bi araştır kilo veremiyorum dersen tüp mide ol mutlaka sende eşinde değerlerinize baktırın bazen hiç bir problem olmadığı halde bebek olmuyor sepetsiz infertilite yani benimde yaşadığım şu an o bu süreçte kilosu normal olan bile düzenli beslenerek çocuk sahibi oluyor yani beslenme çok önemli bende 6 kg verdim şimdi klomene başladım süreç zor yıpratıcı ama sen elinden geleni yap bu süreçte işe falan gir para biriktir belki işin tüp bebeğe kalacak hem işte kafan dağılır

Merhaba bende bu hastalıktan çekenlerdenim çok şükür 1 yıl sonunda kızım oldu şimdi 7 yaşında maşAllah. Ben gebe kalmaya çalışırken 90 kg idim sadece 6 kg verdikten sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Şunu söylemeden geçemeyeceğim 1 yıl devlet hastanesine gittim oradaki doktorların çatlatma iğnesi yazma yaptırma gibi bişey hiç önermediler bana. 6 kg verip özel hastaneye gittiğimde klomenden sonra 2 günde 1 çağırdı beni sürekli kontrol etti en son yumurta gelişince iğne yaptırdım ve hemen tuttu. Çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümitsizliğe kapılma Allah yardımcın olsun
Amin canım darısı banaaa🤲🏻🤲🏻😭

X