Pcos çıktı acil yardım edin

Günde 2 kere sabah akşam kullanmıştım:)

Söyle ki doktorlar birkaç kriterin aynı anda gozlemlemek istiyor sendrom yani pcos diyebilmek için yalnızca birinin olması dediğiniz gibi sendrom sayılmıyor. Örneğin bende lh fsh oranı adet düzensizliği ve yumurtaliklardaki görünüm hepsi aynı anda mevcuttu. Sadece hormon dengesizliği olsaydı ya da sadece yumurtaliklarda pco görünümü olsaydı pcos denilemezdi. Tabi doktorun izahı ile ve bildiğim kadarıyla yanlışım varsa affola :)
Evet pcos metobolik bi rahatsızlik demisti doktorum bana.. bide her doktor bilmiyo bunu yaa ben 14 sene boyunca birsuru dr gezdim kimi sende yok dedi kimi sende var dedi 😀 bende aşırı killanma ve erkek tipi sac dokulmede mevcut killanma neysede sac dokulmesine cok üzülüyorum.

Evet pcos metobolik bi rahatsızlik demisti doktorum bana.. bide her doktor bilmiyo bunu yaa ben 14 sene boyunca birsuru dr gezdim kimi sende yok dedi kimi sende var dedi 😀 bende aşırı killanma ve erkek tipi sac dokulmede mevcut killanma neysede sac dokulmesine cok üzülüyorum.
Bende de killanma ve saç dökülmesi var ne yazık ki :KK43: hayatımın her döneminde güzel saçlı kadınlara ozenmisimdir ne yalan söyleyeyim 😬 ama çok şükür gebeliğe engel olmadı, sizi de konulardan hatırlıyor gibiyim temmuz veya agustos annesi misiniz, ben ağustosta dogum yaptım her iki konuyu da takip ederdim ☺️

Paniğe kapılma pcosta kiloluysan önceliğin kilo vermek olmalı %5-10 arasında bi oranda bile reglin kendiliğinden olabilir. İnsülin direncine baktır mutlaka, rahmini güçlendirmek için kırmızı meyveleri tüket yürüyüş yap hareketi arttır, maalesef kilolu hamilelikte zor. biraz kilo verdikten sonra yumurta takibine başlasan daha iyi olur kendiliğinden gebe kalma olasılığında yükselir. Bi de hsg çektir tüplerde tıkanıklık var mı baktır o da gebe kalmada etkili ♥️

Bende de killanma ve saç dökülmesi var ne yazık ki :KK43: hayatımın her döneminde güzel saçlı kadınlara ozenmisimdir ne yalan söyleyeyim 😬 ama çok şükür gebeliğe engel olmadı, sizi de konulardan hatırlıyor gibiyim temmuz veya agustos annesi misiniz, ben ağustosta dogum yaptım her iki konuyu da takip ederdim ☺️
Nisan annesiyim ben . Benim durumum gebelige engel oldu ya ben 14 sene ugrastim cok sukur nasip etti Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin..

Inan ki guzel sacli kadinlara bende ozeniyorum . Ne bakimlar yaptim asla duzelmedi baktim olmuyor saldim gitti dogumdan beri ugrasmiyorum 😀

Nisan annesiyim ben . Benim durumum gebelige engel oldu ya ben 14 sene ugrastim cok sukur nasip etti Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin..

Inan ki guzel sacli kadinlara bende ozeniyorum . Ne bakimlar yaptim asla duzelmedi baktim olmuyor saldim gitti dogumdan beri ugrasmiyorum 😀
Hahahah 😂
Çok şükür 🙏🏻 Allah herkesin evladını bağışlasın isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻

X