• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğime tepkim neden böyle oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryem Aslan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
19
10
8
29
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?

İlk öğrenildiği an olan hissizlik normaldir herkes o an ağlayıp duygu patlaması yaşamayabilir. İnsan vücudunda bir farklılıkta hissetmeyince hamile miyim şimdi ben diye düşünebiliyor. İstediğiniz bir hamilelikmiş zaten, zamanla ultrasonda kalp atışını duyup büyümeye başladıkça duygularınız kabaracak merak etmeyin ☺️

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır hamile kalmamı ben ve çevrem aşırı istiyorduk şükür dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama tahmin ettiğim gibi bir sevinç olmadı bende. İnanamıyorum çünkü bilmiyorum farklı bir his. Benim gibi olan var mı?
Ben de 6-7 ayın sonunda hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama sonra normaldim yani. Eşimde de Farklı bi sevinç heyecan yoktu. Ki o en başından beri çok istemesine rağmen. Hatta artık istemiyor musun bebek falan demiştim. Annemler de istiyordu. Onlar da aşırı tepki vermedi. Bence normali bu 😅

Bence çok normal. 2 sene diyorsunuz bence hâlâ şoktasiniz. Muhtemelen bebeğin kalp atışını duyunca kendinize gelirsiniz 😁 ben 8 aydır istiyorum ve artik olursa nasil tepki veririm ben de bilmiyorum. Ümidi kestikten sonra inssan tepkisi kalabiliyor

Kesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyim :(

Kesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyim :KK43:
Aynen bende öyleyim şuan yalnız olmadığıma sevindim içimde şuan sadece korku var bu kadar bekledik herkes duydu ya birşey olursa ya benim hatam yüzümden kötü birşey olursa falan diye korkuyorum. Ondan sonrası da bebek sağlıklı olur mu ben nasıl bir anne olurum diye endişeliyim. Bu arada senin içinde sevindim tebrik ederim :)

Kesinlikle tıpkı senin gibiyim. Ben de hamileliğimi öğreneli birkaç gün oldu. Uzun zamandır beklediğim için çok sevinirim sanıyordum ama sevinmekten ziyade korkuyorum. Şimdi sadece değerler iyi artsın, sağlıklı olsun diye endişe içindeyim :KK43:
Merhaba bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz insallah💐olası doğum tarihlerimiz çok yakın ben de dün çift çizgi gördüm.Kan testi yaptırdınız mı doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?

Bende öyle olmuştum çevrem deli gibi mutluydu bende tık yoktu. Tabi düşük yaptım inş seninki devam eder sağlıklı bir şekilde

Ben de 6-7 ayın sonunda hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama sonra normaldim yani. Eşimde de Farklı bi sevinç heyecan yoktu. Ki o en başından beri çok istemesine rağmen. Hatta artık istemiyor musun bebek falan demiştim. Annemler de istiyordu. Onlar da aşırı tepki vermedi. Bence normali bu 😅
Aynen bende öyleyim şuan yalnız olmadığıma sevindim içimde şuan sadece korku var bu kadar bekledik herkes duydu ya birşey olursa ya benim hatam yüzümden kötü birşey olursa falan diye korkuyorum. Ondan sonrası da bebek sağlıklı olur mu ben nasıl bir anne olurum diye endişeliyim. Bu arada senin içinde sevindim tebrik ederim :)
ben de seni tebrik ederim:) sen olaildiğince her şeye dikkat et. en azından vicdanın rahat olsun. kimsenin bebeğine bişey olmasın yaa sağlıkla kucağımıza alalım :)

Merhaba bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz insallah💐olası doğum tarihlerimiz çok yakın ben de dün çift çizgi gördüm.Kan testi yaptırdınız mı doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
ben kan testi yaptırdım ama beklenen adetime daha 3 gün var :) b-hcg değeri 46 çıktı

İnşallah sizde sağlıkla kavuşun. :) evet dün sağlık ocağında yaptırdım kan tahlili beta hcg değerim 310 çıktı 4 haftalıkmış tekrardan yarın sağlık ocağına gidicem kadın doğuma daha gitmedim. Sizin kaç haftalık ve ilk çocuk mu sizinde

Sağlıkla kavuşun inşallah.. bence çok normal, ben de öğrendiğimde önce kalp atışını duyamamaktan korktum sonra ara ara panik düzeyinde korku yaşadım ya iyi anne olamazsam, ya koruyamazsam bir sürü endişe, ağlama isteği... Hormonlar da etkili galiba.

İnşallah sizde sağlıkla kavuşun. :) evet dün sağlık ocağında yaptırdım kan tahlili beta hcg değerim 310 çıktı 4 haftalıkmış tekrardan yarın sağlık ocağına gidicem kadın doğuma daha gitmedim. Sizin kaç haftalık ve ilk çocuk mu sizinde
Evet benim de ilk☺️ Biraz panik yaptım reglden dört gün önce öğrendim ağar topar hastaneye gitmeye kalktım ama işler öyle ilerlemiyormuş😅 19eylül günü Regl günüm haftaya kan testi yaptırıp sonra hastaneye gideceğim 27si gibi..erken gitmek kaygı düzeyini arttırıyormuş gittiğimde keseyi görmek istiyorum

Çok normal ben de bu bebeğime hamile kaldığımda 4 ay öncesinde ilk bebeğimi kaybetmiştim sevinemedim çok istediğim halde sanki bu bebeğim bir yabancıymış kaybettiğim yavrumu incitecekmişim gibi gelmişti sonra sonra alıştım kalp atışını duyunca aşık oldum 💗💗.İnsan hayal kırıklıkları yaşayınca sonrasında afallıyor

Ben testi yaptigimda buz kesilmistim, titriyordum. Asla tepki veremedim, şoka girdim. Merak etme zamanla geciyor.

Back
X