- 16 Aralık 2020
- 41
- -12
- 36
- Konu Sahibi buffybuffy
-
Ben ben ben yaşadım. Öncelikle onu altan al bunu altan al yaptım hamileliğimde lohusalığımd aşuan 6 aylık anneyim en büyük pişmanlığım bu insanlara hayır demediğim için. İstemediğiniz aklınız amantıgınıza yatmayan ne varsa hepsine hayır deyin resti çekin küserler kırılırlar diye düşünmeyin en fazla bir gün küserler. Bu insanlar eski kafalı tıptan bir haberler genelde. Asla adla bebekle yalnız bırakmayın. Bizimkiler bebeği bebim kucagıma vermemeye çalışıyordu güya ameliyatlıyım diye ama ameliyatlı halimle kalkıp yemek yapıyodum. Herkes işine geldiği şekilde. Çok duygusal olacaksın o sırada herkesi unutup bebeğe odaklanacaksın ama ilerde o etrafında söylenenler aklına geldikçe deliriyor insan. Diyorum nasıl tepki vermeden durmuşum. Birde ilk bebekte emzirmede tecrübesiz oluyor insan inan ben sadece atletle geziyorudm bizim ev curcuna mecbur üstüme hırka atıyolar ev 35 derece ter içind ekalıyordum. Kaynınızın oldugu yerde rahat edemezsiniz. Bazı kadınlar sezaryen sonrası duşta bile destek istiyor ben tek başıma girdim de annen olsun istersin yani. Bi tek ondan çekinmezsin. Bebek sürekli emmek istiyor yani üstün açık rahat edersin bu yüzden anne evi en iyisidir benceHanımlar bir çıkmaza girdim sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Akıl verecek olanlar yardıma ihtiyacım var.İşimiz dolayısıyla ailemizden farklı memlekette yaşıyoruz.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar doğumu nerde yapalım diye konu geçmişti aramızda ben memleket olabilir demiştim eşim de öyle istedi sonra biraz sıkıntılar oldu hamileliğimde bu sıkıntılarla beraber benim psikoloji biraz değişti ve kaynanamın çocuğumu kendi evladı gibi görüp oğluma şunu yapıcam annesini şikayet edicem tarzında lüzumsuz konuşması oldu ben de bu laflara sinir oldum.Sonuçta dedim bu bizim çocuğumuz en iyisini en güzelini biz biliriz.Eşim de onların ilk torunu mazur göri deyip durdu.Bende senin ilk çocuğun ailenden önce kendi çocuğunu benimsemelisin onun senin çocuğun olduğu onların torunu olduğunu idrak etmesini söyledim.Eşimin ailesi aşırı derecede ataerkil ve düz mantıkla çalışan insanlar.Benim ailem daha rahat yapıda gelenek olarak çok farklıyız.Ben doğum haftam yaklaştıkça lohusalığın vermiş olacağı sıkıntılarla yanımda annemin olmasını istiyorum.Fakat kaynanam kendinin her şeyi yapabileceğini anneme ihtiyacımın olmadığını söylüyor.Evde bekar bir kaynım var doğumdan sonra ne halde olacağım bilmiyorum çekiniyorum onlarda saygı gösterir ama ben içgüdüsel olarak rahat hissetmiyeceğimi biliyorum.10 gün kendi annemgilde kalsam dedim kaynanamgil surat asarlar kırılırlar ederler çünkü kaynanama bu hak tanınmamış zorla bişey yaptırmışlar bana da içten içe belli etmemeye çalışsa bile ben her halinden anlıyorum kıskandığını ve aynısını bana yapmak istediğini ama ben kabul etmek istemiyorum.35. Haftadayım ben kendi evimizin olduğu ilde doğum yapmak istiyorum artık ama bu onlara çok abes geliyor.Çocuğuma kavuşmayı hasretle beklerken onun derdini unutup saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum ve bu beni deli ediyor tecrübeli ve bu şekilde şeyler yaşayan kişiler varsa bana bi akıl versin lütfen çok yardıma ihtiyacım var
Ayrıca her 2 ailede baskın olmak istiyor ona göre yorum yaparsanız sevinirim
Kendi evinizde dogurun kocanizla halledersiniz emin olun. Kimsenin ziriltisini cekmeyin.Sağlıcakla doğsun.Hanımlar bir çıkmaza girdim sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Akıl verecek olanlar yardıma ihtiyacım var.İşimiz dolayısıyla ailemizden farklı memlekette yaşıyoruz.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar doğumu nerde yapalım diye konu geçmişti aramızda ben memleket olabilir demiştim eşim de öyle istedi sonra biraz sıkıntılar oldu hamileliğimde bu sıkıntılarla beraber benim psikoloji biraz değişti ve kaynanamın çocuğumu kendi evladı gibi görüp oğluma şunu yapıcam annesini şikayet edicem tarzında lüzumsuz konuşması oldu ben de bu laflara sinir oldum.Sonuçta dedim bu bizim çocuğumuz en iyisini en güzelini biz biliriz.Eşim de onların ilk torunu mazur göri deyip durdu.Bende senin ilk çocuğun ailenden önce kendi çocuğunu benimsemelisin onun senin çocuğun olduğu onların torunu olduğunu idrak etmesini söyledim.Eşimin ailesi aşırı derecede ataerkil ve düz mantıkla çalışan insanlar.Benim ailem daha rahat yapıda gelenek olarak çok farklıyız.Ben doğum haftam yaklaştıkça lohusalığın vermiş olacağı sıkıntılarla yanımda annemin olmasını istiyorum.Fakat kaynanam kendinin her şeyi yapabileceğini anneme ihtiyacımın olmadığını söylüyor.Evde bekar bir kaynım var doğumdan sonra ne halde olacağım bilmiyorum çekiniyorum onlarda saygı gösterir ama ben içgüdüsel olarak rahat hissetmiyeceğimi biliyorum.10 gün kendi annemgilde kalsam dedim kaynanamgil surat asarlar kırılırlar ederler çünkü kaynanama bu hak tanınmamış zorla bişey yaptırmışlar bana da içten içe belli etmemeye çalışsa bile ben her halinden anlıyorum kıskandığını ve aynısını bana yapmak istediğini ama ben kabul etmek istemiyorum.35. Haftadayım ben kendi evimizin olduğu ilde doğum yapmak istiyorum artık ama bu onlara çok abes geliyor.Çocuğuma kavuşmayı hasretle beklerken onun derdini unutup saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum ve bu beni deli ediyor tecrübeli ve bu şekilde şeyler yaşayan kişiler varsa bana bi akıl versin lütfen çok yardıma ihtiyacım var
Aha bende didim aynınıKendi evinizde dogurun kocanizla halledersiniz emin olun. Kimsenin ziriltisini cekmeyin.Sağlıcakla doğsun.
Yahu insanin annesi varken dogumda kaynananin gelmesi ne demek aklim almiyor ya. Kayinvalidem neden o sırada benim olacak kanamama sahit olsun surekli don degistirisime acilan mememe sahit olsun ben annemin yaninda bile sutyen degistiren biri dehilim. Suan hamileyim dusa giriyorum kadin sirtini keseleyeyim diyor hayir diyorum.eger insanin kendi annesi varsa bakabilcek durumdaysa gerek yok eger illa gelicem diyorsa anneniz gelsin on gun kalsin evine donsun sonraki on gün kayinvalideniz gelsin. Ama ilk etapta agrilar olabilir sinirli llabilirsiniz sut gelirmi gelmezmi kayinvalideler boyle triplere gelemiyor. Hic gerek yok oldugunuz ilde dogurun. Net konusun beni son gunlerimde sttese sokmayın diyin. Evde bekar kayninin ne isi var lohusa lohusa bir o eksik. Evde sutyensiz incecik gecelikler pijamalarla dolasacaksiniz. Nasil rahat etmeniz bekleniyorHanımlar bir çıkmaza girdim sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Akıl verecek olanlar yardıma ihtiyacım var.İşimiz dolayısıyla ailemizden farklı memlekette yaşıyoruz.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar doğumu nerde yapalım diye konu geçmişti aramızda ben memleket olabilir demiştim eşim de öyle istedi sonra biraz sıkıntılar oldu hamileliğimde bu sıkıntılarla beraber benim psikoloji biraz değişti ve kaynanamın çocuğumu kendi evladı gibi görüp oğluma şunu yapıcam annesini şikayet edicem tarzında lüzumsuz konuşması oldu ben de bu laflara sinir oldum.Sonuçta dedim bu bizim çocuğumuz en iyisini en güzelini biz biliriz.Eşim de onların ilk torunu mazur göri deyip durdu.Bende senin ilk çocuğun ailenden önce kendi çocuğunu benimsemelisin onun senin çocuğun olduğu onların torunu olduğunu idrak etmesini söyledim.Eşimin ailesi aşırı derecede ataerkil ve düz mantıkla çalışan insanlar.Benim ailem daha rahat yapıda gelenek olarak çok farklıyız.Ben doğum haftam yaklaştıkça lohusalığın vermiş olacağı sıkıntılarla yanımda annemin olmasını istiyorum.Fakat kaynanam kendinin her şeyi yapabileceğini anneme ihtiyacımın olmadığını söylüyor.Evde bekar bir kaynım var doğumdan sonra ne halde olacağım bilmiyorum çekiniyorum onlarda saygı gösterir ama ben içgüdüsel olarak rahat hissetmiyeceğimi biliyorum.10 gün kendi annemgilde kalsam dedim kaynanamgil surat asarlar kırılırlar ederler çünkü kaynanama bu hak tanınmamış zorla bişey yaptırmışlar bana da içten içe belli etmemeye çalışsa bile ben her halinden anlıyorum kıskandığını ve aynısını bana yapmak istediğini ama ben kabul etmek istemiyorum.35. Haftadayım ben kendi evimizin olduğu ilde doğum yapmak istiyorum artık ama bu onlara çok abes geliyor.Çocuğuma kavuşmayı hasretle beklerken onun derdini unutup saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum ve bu beni deli ediyor tecrübeli ve bu şekilde şeyler yaşayan kişiler varsa bana bi akıl versin lütfen çok yardıma ihtiyacım var
Ben olsam anneme ihtiyacım yoksa sana hiç ihtiyacım yok diyerek bozar atardım. Erkek annesi diye çocuk kendisinin zannediyor herhalde. Salak kadın ya. Kesinlikle ya kendi evinde doğurmalısın ilk günler annen yanına gelmeli ya da annenin evinde doğurmalısın.Hanımlar bir çıkmaza girdim sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Akıl verecek olanlar yardıma ihtiyacım var.İşimiz dolayısıyla ailemizden farklı memlekette yaşıyoruz.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar doğumu nerde yapalım diye konu geçmişti aramızda ben memleket olabilir demiştim eşim de öyle istedi sonra biraz sıkıntılar oldu hamileliğimde bu sıkıntılarla beraber benim psikoloji biraz değişti ve kaynanamın çocuğumu kendi evladı gibi görüp oğluma şunu yapıcam annesini şikayet edicem tarzında lüzumsuz konuşması oldu ben de bu laflara sinir oldum.Sonuçta dedim bu bizim çocuğumuz en iyisini en güzelini biz biliriz.Eşim de onların ilk torunu mazur göri deyip durdu.Bende senin ilk çocuğun ailenden önce kendi çocuğunu benimsemelisin onun senin çocuğun olduğu onların torunu olduğunu idrak etmesini söyledim.Eşimin ailesi aşırı derecede ataerkil ve düz mantıkla çalışan insanlar.Benim ailem daha rahat yapıda gelenek olarak çok farklıyız.Ben doğum haftam yaklaştıkça lohusalığın vermiş olacağı sıkıntılarla yanımda annemin olmasını istiyorum.Fakat kaynanam kendinin her şeyi yapabileceğini anneme ihtiyacımın olmadığını söylüyor.Evde bekar bir kaynım var doğumdan sonra ne halde olacağım bilmiyorum çekiniyorum onlarda saygı gösterir ama ben içgüdüsel olarak rahat hissetmiyeceğimi biliyorum.10 gün kendi annemgilde kalsam dedim kaynanamgil surat asarlar kırılırlar ederler çünkü kaynanama bu hak tanınmamış zorla bişey yaptırmışlar bana da içten içe belli etmemeye çalışsa bile ben her halinden anlıyorum kıskandığını ve aynısını bana yapmak istediğini ama ben kabul etmek istemiyorum.35. Haftadayım ben kendi evimizin olduğu ilde doğum yapmak istiyorum artık ama bu onlara çok abes geliyor.Çocuğuma kavuşmayı hasretle beklerken onun derdini unutup saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum ve bu beni deli ediyor tecrübeli ve bu şekilde şeyler yaşayan kişiler varsa bana bi akıl versin lütfen çok yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?