valla korkunun ecele faydası yok. ya çekeceksiniz şiddeti ebediyen aldatmayı,yada boşanacaksınız.kızınızada zarar vermez. o kadarda değilBakin canlarim cocugu mahkeme bana verir hersey leyhime. Elimde deliller de var. Alirim derken zorbalikla ya bana.ya kizima zarar vererek anlatabiliyormuyum yoksa bilsem musallat olmaz ilk dakka bosardim. Ha yine bosanacam ama guvenligimi saglayip. Ha deraeniz ki polis var soyle boyle. Bir kez siddet uyguladiginda polisi cagirdim baristirmaya calisti. Ben sikayeyciyim diyince barisirsiniz barismadiysaniz gelin sikayet edin cekti gitti. Yani polse de kinseye de guvenim yok ancak bu devlette kadin olduruldukten sonra ciddiye aliniyor.
diğer konunuz.
evet şiddette varmış
birde yanlışlıkla devamlı şiddet uygulamışımı da ekleyebilirizÇalışıyor olmanız bu adama rahatça tekmeyi basabileceğiniz anlamına geliyor ama.
Özür dilemek mi?? Birine yanlışlıkla çarparsın, bilinçsizce, dikkatsizce bir şey yaparsın o zaman özür dilersin.
Bu adam nasıl özür dileyebilir ki? "Pardon canım, yanlışlıkla elim kaydı, kızla yazışıvermişim, sonra da yanlışlıkla buluşup, bir anda kendimi kızın üstünde buldum, istemeden oldu. Yanlışlıkla defalarca sevişivermişim. Ha bir de bu sırada yanlışlıkla bunu videoya almışım ve bir buçuk yıldan uzun süredir kazayla telefonumda taşıyorum. Özür dilerim(!)"
diğer konunuz.
evet şiddette varmış
Mrb kizlar ben 3 yillik evliyim ve oncesinde de 2 yili nisanlilik olmak uzere 6 yil birlikteligimiz vardi. Aslinda baslarda hic sorun yoktu yeni evliyken de sorunumuz pek olmadi ta ki kizimi dogurana dek. Dogumdan sonra bir bucuk senedir anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Esim annesinin etkisinde kalarak hep sorun cikardi bebekle ilgili benle ilgili her gunumjz kavga gurultu ve gitgide buyudu bu olaylar kac kez siddet gordum en son 4 ay once ailemin yanina gittim esimle ve annesiyle kavga ettik esin beni dovdu falan. Neyse iki hafta ailemin yaninda kaldiktan sonra esim ailesiyle beni almaya geldi ozur diledi ben bosanmak amaciyla gitmistim ama kizim icin bir sans verdim. Eve gelince basta cok iyiydi sinra yine bozulmalar basladi. Herseyi sorun edip kavga cikariyor ve bana kiziyor. Sonra da kizima senin hatirin olmasydi diye soyleniyor bu da beni cileden cikariyor. Ben mesela temizlik yapmasam aksama kadar ne yapiyorsun diye kizar temizlik yapsam sen bu kzila ilgilenmiyorsun ben yokken hep aglatiyorsun diye aoyleniyor ornekleri cogaltabilirim kisacasi demeai gozunun ustunde kas var diye kiziyor. Bunlara belki tahammul edebilirim ama mevzu baska. Gecenlerde tlfnuna baktim bir kizla konustuklarini ses kaydi programi var kendisinin demek silmeyi de unutmus normal bir arkadas gibi degil daha samimiydiler ve bulisacaklari gunu konusuyorlardi. Baska bir gorusmesinde de deger verdigi birine bizim yasadigimiz sorunlardan ve benle kizim icin ayni evde oldugundan diger kizla evlenmeyi dusundugunden bahsediyordu. Ben bunlari duyunca kan beynime sicradi sordum bu ne diye. İtiraf etti ama pisman oldugunu soyledi sadece o kizin kapali oldugu icin ve konusmasinin hosuna gittigini sadece sohbet ettigini soyledi. Yine kizim icin afettim ama bakiyorum hep sorunumuz var akli o kizda belki ve sorun benden ciksin diye beni dwkirtmeye calisiyor. Ben de onun ywyzesiyle samimiyim allah var haklinin benim tarafimdadir. Ama o bana dur evinde dedi onun gonlunde bisey yoktur falan ben onun sozunae baktim. Ama bakiyorum huzurum yok ve bu adam yarin bir gun ne halt edecek diye yasamk beni cildirtiyor. Ben calisiyorum ayaklarim uzerinde durabilirim tek dusuncem kzima haksizlik mi yaparim. Cunku ailemin yanindayken kizim kendi yasiti bir bebegin babasi onu severken o kisiye baba demesi icimi eritmisti. Bosansam bile kizim 18 aylik bu sureci nasil atlatirim
bende onu tam anlayamadımburda anlattığın kız mı yattığı kız
konunun başında ben boşanmyı istemiyorum dediniz,
baktınız tepkiler var neden boşanmıyorsunuz diye birden adamdan korktuğunuzu söyleme başladınız. psikopat demeye.
o zaman neden ilk mesajda bu çok önemli bilgiyi yazmadınız. bence,konunun gidişine göre bunu yazdınız.
Katılıyorum, kadın kendisi rezil olacağını bile bile neden tehdit etsin ki eşini?açıkçası ben kadına şantaj yaptığını düşünüyorum görüntüler o yüzden telefonda, nasıl gözü karalıksa artık, karım mı var görür mü hiiiç derdi değilmiş
bak sen ben hepimiz biliyoruz kocasının çocuğu alamayacağını sence konu sahibi bilmiyor mu? bu kadın bilinçli biri üstelik.
asıl korku dediğin gibi yalnız kalmak olabilir.
bene o video kıza şantaj.Off nerden baksam Problem, bence bu Adam düzelmez affedikce daha beter şeyler yapar, iyi güzel karını hamileyken aldattın çok kötü birde video ya çekiyor birde kıza Video yu herkese gösteririm diyor, eeee ne bekledi o kızdan "tamam Abi madem sen evlisin o zaman ben çekilim" demesinimi. Allah yardımcın olsun canım
konunun başında ben boşanmyı istemiyorum dediniz,
baktınız tepkiler var neden boşanmıyorsunuz diye birden adamdan korktuğunuzu söyleme başladınız. psikopat demeye.
o zaman neden ilk mesajda bu çok önemli bilgiyi yazmadınız. bence,konunun gidişine göre bunu yazdınız.
Canim ben eksik yazdim belki ondan o kadar tepki. Ama bazi seyleri hem aceleden hem de toparlayamadigim icin eksik yazdim. Yani niye sizden korkayin ha kirilmamak icin en basta belirttim ki sert dil kullanmamanizi isterim. Ama bazi arkadaslar da en basta bana bosan demeyin yazdigimi ifade esiyor. Yazdiklarima baktim oyle bisey gormedimkonunun başında ben boşanmyı istemiyorum dediniz,
Canim ben eksik yazdim belki ondan o kadar tepki. Ama bazi seyleri hem aceleden hem de toparlayamadigim icin eksik yazdim. Yani niye sizden korkayin ha kirilmamak icin en basta belirttim ki sert dil kullanmamanizi isterim. Ama bazi arkadaslar da en basta bana bosan demeyin yazdigimi ifade esiyor. Yazdiklarima baktim oyle bisey gormedim