hamileligimde aldatilmisim

valla korkunun ecele faydası yok. ya çekeceksiniz şiddeti ebediyen aldatmayı,yada boşanacaksınız.kızınızada zarar vermez. o kadarda değil

birde yanlışlıkla devamlı şiddet uygulamışımı da ekleyebiliriz

burda anlattığın kız mı yattığı kız

hayır bi de boşan cesaretli ol kızını bahane etme dedik diye biz suçlu çıkacağız neredeyse,saçmalığı bak!

olayı öğretmen olmaya getirdi duygu sömürüsüne gerek yok.orada anlatılmak istenen maddi yeterliliği olan kadınların çok daha güçlü ve kararlı olması gerektiğiydi.

başka bi kadınla evlenmeyi düşünmek falan nedir, sevişme görüntüleri vs, şantaj değilse izleyip tatmin olmak için saklıyor

güvenliğini nasıl sağlamayı düşünüyosun, bu arada eşim polis söylemeden edemicem senin gibi şikayet eden çoğu kadın işlem aşamasına gelince amma uzattınız ben korkutmak istedim diye ağız degistiriyomus sen ısrarla şikayetçi olsan hiçbir polis seni barıştırmaya falan çalışmaz önceden belki öyleydi ama artan kadın cinayetlerinden sonra o islere girmeleri başlarını yakar

konunun başında ben boşanmyı istemiyorum dediniz,
baktınız tepkiler var neden boşanmıyorsunuz diye birden adamdan korktuğunuzu söyleme başladınız. psikopat demeye.
o zaman neden ilk mesajda bu çok önemli bilgiyi yazmadınız. bence,konunun gidişine göre bunu yazdınız.

oky hep böyle olmuyor mu zaten.konu ilerlesin aslında kocam şöyle vs..msjları da gelmeye başlar hatalı yine yorumcular olur.

açıkçası ben kadına şantaj yaptığını düşünüyorum görüntüler o yüzden telefonda, nasıl gözü karalıksa artık, karım mı var görür mü hiiiç derdi değilmiş
Katılıyorum, kadın kendisi rezil olacağını bile bile neden tehdit etsin ki eşini?
Bence eşiniz olacak aşağılık tehdit ediyor kızı. Tekrar birlikte olabilmek için.
Yazık sizin de gözünüz dönmüş, burnunuzun ucundaki gerçeği görmüyorsunuz.

bak sen ben hepimiz biliyoruz kocasının çocuğu alamayacağını sence konu sahibi bilmiyor mu? bu kadın bilinçli biri üstelik.

asıl korku dediğin gibi yalnız kalmak olabilir.

aynen öyle.hiç bir hakim çocuğu o adama vermez. eşini kaybetmekten korkuyo bencede konu sahibi

bene o video kıza şantaj.
benle beraber olmaya devam et. yoksa senin bu görüntülerini ailene veririm olayı

çok iyi tespitler.

yine bir yorumlara göre değişen konu daha.. hem şiddet uygulayan, hem ihanet eden hem de sapık bir insana karşı güvenliğinizi nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz? hepimiz biliyoruz ki siz boşanmayacaksınız.. ama kızınızın ama korkunuzun arkasına saklanıp devam edeceksiniz.. özetle tam olarak ne dememizi istiyorsunuz onu anlamadım?

Ay kıyamam aldattığı için ağlıyormuş Adamcağız
Kız onu tehdit ettiği için de videoda çekmiş
Ne kadar da inandırıcı...
Kocan Kızın onu. Terkedeceğini anladığı için kızı videoda çekti ki onunla birlikte olmaya devam etsin, ama kız bunu gene de bırakınca kızı üzülüp ona Özlem duyduğunu için yatakta da ağlıyordu.
Pişman olduğu için değil.
Daha sonrasında kızla görülmeye gene başladı.
Büyük ihtimalle hala onunla birlikte.
Sen de ayakta uyuduğun ile kalıyorsun.
Biraz Gözünü aç yahu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben eksik yazdim belki ondan o kadar tepki. Ama bazi seyleri hem aceleden hem de toparlayamadigim icin eksik yazdim. Yani niye sizden korkayin ha kirilmamak icin en basta belirttim ki sert dil kullanmamanizi isterim. Ama bazi arkadaslar da en basta bana bosan demeyin yazdigimi ifade esiyor. Yazdiklarima baktim oyle bisey gormedim

boşanırsanız eşiniz size zarar mı verirmiş? öylemi söylüyo

Arkadaslar ben hepinize tesekkur ederim. Elbette yazdiklarinizla kafami toparlayip bosanma kararinin dogru olduguna emin oldum. Yapamazli edemezli cumlelerde kararsizligimin etkisi vardi biliyorum. Yine de yorumlariniza tesekkurler. Allah yardimcim olsun. Allah sizlerden razi olsun

bence kesinlikle boşanmalısın görüntüleri hala telefonunda tutmak nedir allah aşkına ayrıca kızın daha küçük velayeti alması o kadar kolay değil seni aldattığını kanıtlayacak görüntüler bile var kızını kaybetmezsin yani öyle kolay değil çocuğu anneden ayırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…