çocuğu alamazki. zatten çocuklar annneye verilir. üstelik aldatma var ve şiddette varsa o çocuk adama asla verilmezasıl korku boşanınca o adam gidip hemen başkasıyla evlenecek, çocuğu da almakla tehdit ediyor, kadın yalnız kalacak. hem aldatılmış şiddete uğramış hem yalnız. cesaret edemiyor anladığım kadarıyla ama bunları yaşamaya değmez. kızınızla güzel bir hayatınız olur, delilleriniz de var mahkeme o babaya kız çocuğu vermez.
bir mesajında matematik öğretmeniyim yazmış,yanlış okumadıysam.
O haltı yiyipte,gece hıçkıra hıçkıra ağlamak bana pek samimi ve inandırıcı gelmiyor.Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.
ortaya çıkar korkusundan ağlamıştırO haltı yiyipte,gece hıçkıra hıçkıra ağlamak bana pek samimi ve inandırıcı gelmiyor.
Baştan kabul etmişsin.Her kabul eden gibi,en ufak bir kavgada bunu öne sürecek,pişmanlık yaşayacak,aranız düzelince herşey yolunda gitmeye devam edeceksin.Biz sana ne diyelim ki.Seçim senin.
asıl korku boşanınca o adam gidip hemen başkasıyla evlenecek, çocuğu da almakla tehdit ediyor, kadın yalnız kalacak. hem aldatılmış şiddete uğramış hem yalnız. cesaret edemiyor anladığım kadarıyla ama bunları yaşamaya değmez. kızınızla güzel bir hayatınız olur, delilleriniz de var mahkeme o babaya kız çocuğu vermez.
Ewt video almis bu olay birkac kez olmis dedigine gore. Kiz bundan biseyler koparmaya calismis seni rezil ederim herkese falan diyince o da.videoya almismis. Yoksa benim gorme ihtimalime karsi neden saklasinmismis.
Evet kardes ogretmen olmam duygu karmasasina girmeyecegim anlamina mi geliyor. İnsanim en basta insan. Benim yasadiklarimi tam anlamiyla bilemezsiniz ben bosanmak istiyorum zaten bunun uzerine ozur dileyip sizlanmalar jizim icin affet demeler ama buna ragmen afedemiyorumbir mesajında matematik öğretmeniyim yazmış,yanlış okumadıysam.
Ben bosan demeyin diye bisey yazmadim. Sadece beni anlayip agir dille kinusmayin istedimBoşuna yazıyoruz ayrılmalısın diye konu sahibi kocasını sevior ve ayrılmak istemior konuyu yazarken ayrıca belirtmiş zaten boşan demeyin diye şimdi acısı taze ve yapacak birşeyi yok buraya yazdı ama niye yazdı kendi de bilmiyor .Bir süre sonra unutur gider ve eşi gözünün önünde başka kadınla birlikte olsa yine sineye çeker malesef öyle bir toplumuz ki kadınlar boşanmaya dul olarak yaşamaya korkuyorlar .Konu sahibi sabit fikirli bu konu da boşanmıycak asla ama burda bir arkadaş daha yazmıştı çok uzun sürmiycek evliliği kocası ondan boşanmak istiycek ve başarıcak keşke önce davranıp haddini bildirse keşke
Evet kardes ogretmen olmam duygu karmasasina girmeyecegim anlamina mi geliyor. İnsanim en basta insan. Benim yasadiklarimi tam anlamiyla bilemezsiniz ben bosanmak istiyorum zaten bunun uzerine ozur dileyip sizlanmalar jizim icin affet demeler ama buna ragmen afedemiyorum
Bakin canlarim cocugu mahkeme bana verir hersey leyhime. Elimde deliller de var. Alirim derken zorbalikla ya bana.ya kizima zarar vererek anlatabiliyormuyum yoksa bilsem musallat olmaz ilk dakka bosardim. Ha yine bosanacam ama guvenligimi saglayip. Ha deraeniz ki polis var soyle boyle. Bir kez siddet uyguladiginda polisi cagirdim baristirmaya calisti. Ben sikayeyciyim diyince barisirsiniz barismadiysaniz gelin sikayet edin cekti gitti. Yani polse de kinseye de guvenim yok ancak bu devlette kadin olduruldukten sonra ciddiye aliniyor.çocuğu alamazki. zatten çocuklar annneye verilir. üstelik aldatma var ve şiddette varsa o çocuk adama asla verilmez
Evet kardes ogretmen olmam duygu karmasasina girmeyecegim anlamina mi geliyor. İnsanim en basta insan. Benim yasadiklarimi tam anlamiyla bilemezsiniz ben bosanmak istiyorum zaten bunun uzerine ozur dileyip sizlanmalar jizim icin affet demeler ama buna ragmen afedemiyorum