hamileligimde aldatilmisim

Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.
bak canım bir yuvayı yıkmak çok kolaydır şeytan da en büyük yardımcıdır... şimdi bilmiş bilmiş konusupta akıl vermek istemiyorum.... once yalnız kaldığında otur bi düşün sevgi kaldımı kalmadı mı aynı evde yasayabilecekmisin eğer sırf cocuk için birlikte kalıp her gün kavga gürültü olacaksa bu çocuk içinde iyi olmaz bütün psikolojiisi bozulacak sağlıksız bir birey olarak büyüyecek ama hem kendiniz için hem çocuk için birlikte kalacaksanız rabbimden büyük sabır dile çünkü zor oluyo yüzüne baktıkca aklına geliyo o kadına dokunduğu sana ait bi tene yabancı ten değdiği düşüncesi o kadar berbat ki ama sabırlı olup eskisi gibi olmaya karsılıklı çaba gösterirseniz aşarsınız eğer sevgi var ise.... görüntüleri saklaması zaten olayı tamamen bitirmeye zorluyo şimdilik akışına bırak ve düşün seviyomuyum seni aldattığı için kıskançlık öfke aşağılanmışlık eziklik duygusumu hissettin yoksa sadece öfke asağılanmışlık eziklik mi hissettin bunları da iyi düşün seven sevdiğini kıskanır unutma rabbim en büyük yardımcın dua et bol bol

Kocam beni dövüyo ama çocugum var ,kocam beni aldattı ama çocugum var,kocam beni ailesine ezdiriyo ama çocugum var,kocam bana sözlü şiddet uyguluyo ama çocugum var. Çocuklarınızı bahane olarak kullanmayın artık, madem ayrılmıycaksınız boşuna telefonunu karıştırıpta bişeyler bulmayada çalışmayın, madem susup oturucaksınız 3 maymunu oynayın.Yaşayan biri olarak yazıyorum bunları ,asla çocugum var diye bunun arkasına sıgınmadım hem babasının yanında kalıyo ,hem benim yanımda kalıyo ömür boyu mutsuz bir yuvada yaşamasındansa anne baba ayrıda olsa mutlu bir hayat yaşıyo ,sizin kocadan ayrılma niyetiniz gücünüz yok ,çocugunuzu kullanıpta ama benim çocugum var demeyin lütfen!

bak canım bir yuvayı yıkmak çok kolaydır şeytan da en büyük yardımcıdır... şimdi bilmiş bilmiş konusupta akıl vermek istemiyorum.... once yalnız kaldığında otur bi düşün sevgi kaldımı kalmadı mı aynı evde yasayabilecekmisin eğer sırf cocuk için birlikte kalıp her gün kavga gürültü olacaksa bu çocuk içinde iyi olmaz bütün psikolojiisi bozulacak sağlıksız bir birey olarak büyüyecek ama hem kendiniz için hem çocuk için birlikte kalacaksanız rabbimden büyük sabır dile çünkü zor oluyo yüzüne baktıkca aklına geliyo o kadına dokunduğu sana ait bi tene yabancı ten değdiği düşüncesi o kadar berbat ki ama sabırlı olup eskisi gibi olmaya karsılıklı çaba gösterirseniz aşarsınız eğer sevgi var ise.... görüntüleri saklaması zaten olayı tamamen bitirmeye zorluyo şimdilik akışına bırak ve düşün seviyomuyum seni aldattığı için kıskançlık öfke aşağılanmışlık eziklik duygusumu hissettin yoksa sadece öfke asağılanmışlık eziklik mi hissettin bunları da iyi düşün seven sevdiğini kıskanır unutma rabbim en büyük yardımcın dua et bol bol
sizce şiddetin,aldatmanın ,hele o görüntülerin olduğu evlilikte sevgi kalırmı.
pekii onur neredeburada

Ben bosan demeyin diye bisey yazmadim. Sadece beni anlayip agir dille kinusmayin istedim

Arkadaşım bak benim annem 3 çocuktan sonra 20 yıllık evliliğini bitirdi ev hanımı hiç çalışmamış hayatın da ama aslanlar gibi baktı bizi yetiştirdi .Babam şimdi bin pişman ağlıyor yalvarıyor yaşlı başlı adam tabi yaşlandı herşey bitti annemde kabul etcek hiç işi yok ben hala diyorum anneme neden bekledin bu kadar bu adamı çok küçüktünüz diyor ya o gerilim kavga gürültü yüzünden benim erkek kardeşim sinir hastası oldu en son dün konu açtım bununla ilgili kendi gitti ama hala derdini biz çekiyoruz kızını düşünüyorsan ayrıl bu adam dan ben babamın şuan yüzünü bile görmek istemiyorum ki küçükken bende tapardım babama

Aldatılmayı öğrendim yıkıldım, üstüne sevdiğim adamı başka birinin kollarında gördüm.. Sevgim mi kaldı? Saygım mı? Allah kimsenin başına vermesin, sizin de Allah yardımcınız olsun büyük konuşmak istemiyorum ama yürütemezdim onca şeyden sonra midem kaldırmazdı..:KK43:o_O

sizce şiddetin,aldatmanın ,hele o görüntülerin olduğu evlilikte sevgi kalırmı.
pekii onur neredeburada
aslında farklı düşünmüyoruz sadece bakıs açılarımız biraz farklı yoksa asla bu tarz seyleri desteklemiyorum bende bi kadınım

ben tabikide kabullenip kısılıp otursun demiyorum sadece iyi düşünüp karar vermesi gerekli çocuk için birlikte yasanmaz ne çocuğun psikolojisi sağlam kalır ne kişilerin... bildiğim ve yasadığım çok sey var hepsinden öğrendiğim tek bişey var uzun düşünüp yerinde karar alabilmek

zaten aldatmaların çoğu hamilelik esnasında oluyo ne pis bir zihniyet bir kadın senin bebeğini taşıyacak ağrısını sancısını çekecek üstüne seni çekecek o da yetmeyecek hormonları alt üst olacak vücudu bozulacak bu nankörlük değilde nedir rabbimin emanetlerine hıyanettir

yine bir yorumlara göre değişen konu daha.. hem şiddet uygulayan, hem ihanet eden hem de sapık bir insana karşı güvenliğinizi nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz? hepimiz biliyoruz ki siz boşanmayacaksınız.. ama kızınızın ama korkunuzun arkasına saklanıp devam edeceksiniz.. özetle tam olarak ne dememizi istiyorsunuz onu anlamadım?

Hımm beklenen cevaplar bunlar olabilir mi ?

Benimki de böyleydi , düzeldi.
Benim eşimde aldattı sonra kapımda kul köle oldu , şimdi bana tapıyor.
Amannn hangi erkek aldatmıyor ki :KK57::KK57:
Boşansan daha iyisini mi bulacaksın , hepsi aynı.

Diğeri geçici , kim bilir ne cilvelerle hem de sen hamileyken eşini baştan çıkarmış kötü kız :KK11: , halbuki sen nikahlı eşisin , senin yerin ayrı.

Midem bulandı... göz görmeyin gönül katlanır derler bir çok kadın aldatıldığını yazıyor burada hiç bu kadar iğrenç haliyle canlanmamisti gözümde bu aldatma olayı... O videoyu izledikten sonra nasıl hala o evde durabiliyorsunuz? Açlıktan ölcegimi sığınma evlerinde suruncegimi bilsem çıkar giderim o evden

konunun gerisine yorum yapmayacağım
fakat bu sadece aldatma değil!
eşiniz ilişkisini videoya çekmiş (veya fotoğraf çekmiş yani görüntülemiş)!
üstüne üstlük görüntüleri saklıyor!
bu aldatmadan öte birşey...
Haklisiniz, pisman olan adam siler demek ki icten ice hala aklinda o yedigi haltlar...

Geri zekalı herif hamileyken aldattığına hıçkıra hıçkıra ağlamış çok pişman olmuş madem
daha geçenlerde kızlarla konuşması neymiş?

Sadakat yoksunu pisliğin teki işte.

Hımm beklenen cevaplar bunlar olabilir mi ?

Benimki de böyleydi , düzeldi.
Benim eşimde aldattı sonra kapımda kul köle oldu , şimdi bana tapıyor.
Amannn hangi erkek aldatmıyor ki :KK57::KK57:
Boşansan daha iyisini mi bulacaksın , hepsi aynı.

Diğeri geçici , kim bilir ne cilvelerle hem de sen hamileyken eşini baştan çıkarmış kötü kız :KK11: , halbuki sen nikahlı eşisin , senin yerin ayrı.

Siz çok yaşayın emi. Bi an böyle düşünüyorsunuz sandım şok şok oldum sonradan anladım ne demek istediğinizi yüreğime indirdiniz yani.Bir bayan olarak böylemi düşünüyorsunuz gerçketen diye soracaktım :110:.

Siz çok yaşayın emi. Bi an böyle düşünüyorsunuz sandım şok şok oldum sonradan anladım ne demek istediğinizi yüreğime indirdiniz yani.Bir bayan olarak böylemi düşünüyorsunuz gerçketen diye soracaktım :110:.

Anladığınız gibi ben böyle düşünmüyorum :KK66: O cevaplara bdv derlemeleri de diyebiliriz. Genelde boşanmayı düşünmeyen ve bir şekilde teselli arayan arkadaşların duymak istediği cevaplar maalesef ki. Üstelik ciddi ciddi bu cevapları yazan ve savunanlar da mevcut.

X