Hamileliğim çok mutsuz geçiyor eşim anlayışsız sen zaten normalde de sinirliydin diyip beni demoralize ediyor … ev iş ev iş aynı anda strese girip birbirimize patlıyoruz . Her şey üzerime geliyor sanki ailem uzakta ki yakında da olsa çok da üzerime düşen bir aile değil kendi derdinde herkes veya hamilelikte bunu daha iyi anlamış olabilirim.. benim kendimden başka kimseye faydam olamaz diyorum güçlü durmaya çalışıyorum yapamıyorum ağlama krizlerine girdim yine ve bu bi hafta mutlu olup bi hafta kriz geçirmekten çok yoruldum .. bebeğime zarar vermekten korksam da engel olamıyorum .. hep mutsuz olmak nedir ya aklım almıyor. Ev işleri hakketire kocamın da faydası yok tüm ev çamaşırlar bulaşıklar üzerime geliyor sanki:) gülüyorum düşündükçe adam bir gün bulaşık toplasa başka gün elini sürmüyor sen söyliceksin bana diyip işin içinden unuttum diye çıkıyor :) onu geçtim bilgisayardan iş yapıyor hep insan bi kalk hava alalım işten gelince bi akşam yürüyüşü yapalım der .. neden yemek yapmadın diyor bana öğlen okuldan gelmişim öğretmenim çocuk sesinden yoruluyorum eve bi geliyorum 19 haftalık hamileyim yorgun hissediyorum hep uykum var bi uyanıyorum onun işten eve geliş saati geliyor bıktım yemek ne yicez diye sorulmasından .. normal değil miyim ben bilmiyorum ben de yapmıyorum o da yapmıyor öyle duruyor ev sonra bu da psikolojiyi iyice bozuyor :) kendimi çok yalnız hissediyorum evlenip geldiğim bu şehirde arkadaşım bile yok kimseyi pek tanımıyorum aileler uzakta .. bebeğime odaklanmaya çalışıyorum onu üzmek istemiyorum unutuyorum varlığını gene duygularım şelale öfke patlamaları ağlama krizleri.. psikoloğa mı gitmeliyim napmalıyım bilmiyorum hamileyken ben gibi olan veya yardım alan var mı.. veya bana moral verebilcek insanlar bu sitedeyse fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkür ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğim çok sinirli ve ağlamalı geçiyor.. çok üzgünüm
- Konu Sahibi miromiro
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Temmuz 2023
- 1.737
- 4.501
- 53
Eşim bilgisayardan çalışıyor demişsin? İşi nedir? Senin ev işleri konusunda ona hatırlatmanı istemiş. Böyle üşengeç , sorumsuz, sana bir gram hayrı olmayan eşine çocuk vermekle hata etmişsin. Kaç yıldır evlisiniz ? Hamilelik depresyonu olabiliyor ne yazıkki. Hormonlar çok etkiliyor. Hamileyken uyuma isteği artar, halsizlik olur,duygusal dalgalanmalar yaşanır. Bunlar normal. Ama eşinizin eve gelip sizden yemek beklemesi, yemek yokken de sipariş vermeden ya da sizinle dışarı çıkmadan hamile halinizle aç aç kalmanıza müsaade etmesi hiç normal değil. Gebe okulları var onlara katılın iyi gelebilir, hem arkadaşlık da edinmiş olursunuz sizin gibi hamile kadınlarla hamileliğinizin güzel geçmesini diliyorum, kendizi ve bebişi üzmeyin lütfen
Merhaba ,ben de öğretmenim eşim subay .Doğuda çok küçük bir ilde görev yapıyoruz .Kimsemiz yok çok riskli bir hamilelik geçiriyorum raporluyum evdeyim .Hamileliğim maalesef benim de psikolojik olarak çok kötü geçiyor .Yemek iş vs konusunu olduğu kadar paylaşıyoruz biz de .Bir gün yaparsak bir gün dışardan söylüyoruz .Sanırım bunları açık acık konuşmak ve iş bölümü yapmak gerekiyor yoksa çok zor .Bence hamilelik bir şekilde geçiyor da sonrası için mutlaka bir planlama yapmak gerekiyor çünkü o dönem daha da zor .Bu arada ben de psikolojik destek aldım ama benim durumumda çok işe yaramadı sanırım .Denemekte fayda var.Hamileliğim çok mutsuz geçiyor eşim anlayışsız sen zaten normalde de sinirliydin diyip beni demoralize ediyor … ev iş ev iş aynı anda strese girip birbirimize patlıyoruz . Her şey üzerime geliyor sanki ailem uzakta ki yakında da olsa çok da üzerime düşen bir aile değil kendi derdinde herkes veya hamilelikte bunu daha iyi anlamış olabilirim.. benim kendimden başka kimseye faydam olamaz diyorum güçlü durmaya çalışıyorum yapamıyorum ağlama krizlerine girdim yine ve bu bi hafta mutlu olup bi hafta kriz geçirmekten çok yoruldum .. bebeğime zarar vermekten korksam da engel olamıyorum .. hep mutsuz olmak nedir ya aklım almıyor. Ev işleri hakketire kocamın da faydası yok tüm ev çamaşırlar bulaşıklar üzerime geliyor sanki:) gülüyorum düşündükçe adam bir gün bulaşık toplasa başka gün elini sürmüyor sen söyliceksin bana diyip işin içinden unuttum diye çıkıyor :) onu geçtim bilgisayardan iş yapıyor hep insan bi kalk hava alalım işten gelince bi akşam yürüyüşü yapalım der .. neden yemek yapmadın diyor bana öğlen okuldan gelmişim öğretmenim çocuk sesinden yoruluyorum eve bi geliyorum 19 haftalık hamileyim yorgun hissediyorum hep uykum var bi uyanıyorum onun işten eve geliş saati geliyor bıktım yemek ne yicez diye sorulmasından .. normal değil miyim ben bilmiyorum ben de yapmıyorum o da yapmıyor öyle duruyor ev sonra bu da psikolojiyi iyice bozuyor :) kendimi çok yalnız hissediyorum evlenip geldiğim bu şehirde arkadaşım bile yok kimseyi pek tanımıyorum aileler uzakta .. bebeğime odaklanmaya çalışıyorum onu üzmek istemiyorum unutuyorum varlığını gene duygularım şelale öfke patlamaları ağlama krizleri.. psikoloğa mı gitmeliyim napmalıyım bilmiyorum hamileyken ben gibi olan veya yardım alan var mı.. veya bana moral verebilcek insanlar bu sitedeyse fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkür ediyorum
Bilgisayar mühendisi hem evden hem şirketten çalışıyor .. başka şirkette iş de aldı akşamları evde de çalışıyor artık o iş bitene kadar .. normalde çok ilgilidir hatta abartır bile .. yalnız ne kadar üzerime düşerse bir gün bir yerde aynı anda yorulup strese girip aynı anda patlıyoruz .. yorulmaktan ve hep ev iş hep ev iş olmasından kaynaklı mı anlamadım .. aniden saçma bir şeyden çıkıyor hamileliği falan unutuyor.. hamilelik okulu demişsiniz o nasıl bir şey acaba evet hamileyken gidebileceğim bir yerler var mı ? Hayır insan kalk hava alalım gezelim der insan vücudu kaldırmıyor stres oluyorEşim bilgisayardan çalışıyor demişsin? İşi nedir? Senin ev işleri konusunda ona hatırlatmanı istemiş. Böyle üşengeç , sorumsuz, sana bir gram hayrı olmayan eşine çocuk vermekle hata etmişsin. Kaç yıldır evlisiniz ? Hamilelik depresyonu olabiliyor ne yazıkki. Hormonlar çok etkiliyor. Hamileyken uyuma isteği artar, halsizlik olur,duygusal dalgalanmalar yaşanır. Bunlar normal. Ama eşinizin eve gelip sizden yemek beklemesi, yemek yokken de sipariş vermeden ya da sizinle dışarı çıkmadan hamile halinizle aç aç kalmanıza müsaade etmesi hiç normal değil. Gebe okulları var onlara katılın iyi gelebilir, hem arkadaşlık da edinmiş olursunuz sizin gibi hamile kadınlarla hamileliğinizin güzel geçmesini diliyorum, kendizi ve bebişi üzmeyin lütfen
Psikoloğa mı gittiniz gitmeyi düşünüyorum ben de kendim baş edemiyorum kendimde içimdeki huzursuzlukla.. insallah bana cefa olan her şey bebeğim doğunca unutulur ne diyim hatta şöyle bişi oluyor bazen düşman gibi oluyorum yanımdaki insanlara aniden duygularım kötüleşiyor aşırı hassasız ya bu süreçte hele ilk 2 ay bana dokunsalar ağlıyordum hep mutsuzdum hani bitiyordu 20.haftaya giricem hala devamMerhaba ,ben de öğretmenim eşim subay .Doğuda çok küçük bir ilde görev yapıyoruz .Kimsemiz yok çok riskli bir hamilelik geçiriyorum raporluyum evdeyim .Hamileliğim maalesef benim de psikolojik olarak çok kötü geçiyor .Yemek iş vs konusunu olduğu kadar paylaşıyoruz biz de .Bir gün yaparsak bir gün dışardan söylüyoruz .Sanırım bunları açık acık konuşmak ve iş bölümü yapmak gerekiyor yoksa çok zor .Bence hamilelik bir şekilde geçiyor da sonrası için mutlaka bir planlama yapmak gerekiyor çünkü o dönem daha da zor .Bu arada ben de psikolojik destek aldım ama benim durumumda çok işe yaramadı sanırım .Denemekte fayda var.
- 20 Eylül 2024
- 201
- 128
- 18
Gerekirse umursuz ol fakat hamileliğini en az stresle geçirmeye çalış. Bu stresin üzerine bebek olduğu zaman lohusalık dönemi vs çok daha zor olur senin için ve hamileliğini bu şekilde geçirmiş olmanın üzüntüsü hiç çıkmaz içinden.Bebeğine ve anneliğe adapte olmak çok daha meşakkatli olur.Hamileliğim çok mutsuz geçiyor eşim anlayışsız sen zaten normalde de sinirliydin diyip beni demoralize ediyor … ev iş ev iş aynı anda strese girip birbirimize patlıyoruz . Her şey üzerime geliyor sanki ailem uzakta ki yakında da olsa çok da üzerime düşen bir aile değil kendi derdinde herkes veya hamilelikte bunu daha iyi anlamış olabilirim.. benim kendimden başka kimseye faydam olamaz diyorum güçlü durmaya çalışıyorum yapamıyorum ağlama krizlerine girdim yine ve bu bi hafta mutlu olup bi hafta kriz geçirmekten çok yoruldum .. bebeğime zarar vermekten korksam da engel olamıyorum .. hep mutsuz olmak nedir ya aklım almıyor. Ev işleri hakketire kocamın da faydası yok tüm ev çamaşırlar bulaşıklar üzerime geliyor sanki:) gülüyorum düşündükçe adam bir gün bulaşık toplasa başka gün elini sürmüyor sen söyliceksin bana diyip işin içinden unuttum diye çıkıyor :) onu geçtim bilgisayardan iş yapıyor hep insan bi kalk hava alalım işten gelince bi akşam yürüyüşü yapalım der .. neden yemek yapmadın diyor bana öğlen okuldan gelmişim öğretmenim çocuk sesinden yoruluyorum eve bi geliyorum 19 haftalık hamileyim yorgun hissediyorum hep uykum var bi uyanıyorum onun işten eve geliş saati geliyor bıktım yemek ne yicez diye sorulmasından .. normal değil miyim ben bilmiyorum ben de yapmıyorum o da yapmıyor öyle duruyor ev sonra bu da psikolojiyi iyice bozuyor :) kendimi çok yalnız hissediyorum evlenip geldiğim bu şehirde arkadaşım bile yok kimseyi pek tanımıyorum aileler uzakta .. bebeğime odaklanmaya çalışıyorum onu üzmek istemiyorum unutuyorum varlığını gene duygularım şelale öfke patlamaları ağlama krizleri.. psikoloğa mı gitmeliyim napmalıyım bilmiyorum hamileyken ben gibi olan veya yardım alan var mı.. veya bana moral verebilcek insanlar bu sitedeyse fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkür ediyorum
Son düzenleme:
- 11 Şubat 2023
- 9.715
- 1
- 21.229
- 268
Mesajı yazali 15 gün civarı olmuş ama cevap vermek istedim 2 kişinin de çalıştığı bir evde maddi olarak da iyi kazaniyorsaniz eve haftada 10-15 günde bir yardımcı cagirmamayi anlamiyorum. Sizden kıymetli mi haftada 1500-2000 en azından kaba temizlik aradan çıkar robot süpürge varsa o da günlük süpürür geriye bulaşık kalıyor biriktirmezseniz de sorun olmaz. Yemek de liste belirleyin fırın yemeklerine ya da tek tencere yemeklerine daha çok yer verinm eşin 2 patlıcan 2 domates bir biber gelişi güzel doğrayıp biraz yağ ve su ile fırına atabilir diye düşünüyorum.Hamileliğim çok mutsuz geçiyor eşim anlayışsız sen zaten normalde de sinirliydin diyip beni demoralize ediyor … ev iş ev iş aynı anda strese girip birbirimize patlıyoruz . Her şey üzerime geliyor sanki ailem uzakta ki yakında da olsa çok da üzerime düşen bir aile değil kendi derdinde herkes veya hamilelikte bunu daha iyi anlamış olabilirim.. benim kendimden başka kimseye faydam olamaz diyorum güçlü durmaya çalışıyorum yapamıyorum ağlama krizlerine girdim yine ve bu bi hafta mutlu olup bi hafta kriz geçirmekten çok yoruldum .. bebeğime zarar vermekten korksam da engel olamıyorum .. hep mutsuz olmak nedir ya aklım almıyor. Ev işleri hakketire kocamın da faydası yok tüm ev çamaşırlar bulaşıklar üzerime geliyor sanki:) gülüyorum düşündükçe adam bir gün bulaşık toplasa başka gün elini sürmüyor sen söyliceksin bana diyip işin içinden unuttum diye çıkıyor :) onu geçtim bilgisayardan iş yapıyor hep insan bi kalk hava alalım işten gelince bi akşam yürüyüşü yapalım der .. neden yemek yapmadın diyor bana öğlen okuldan gelmişim öğretmenim çocuk sesinden yoruluyorum eve bi geliyorum 19 haftalık hamileyim yorgun hissediyorum hep uykum var bi uyanıyorum onun işten eve geliş saati geliyor bıktım yemek ne yicez diye sorulmasından .. normal değil miyim ben bilmiyorum ben de yapmıyorum o da yapmıyor öyle duruyor ev sonra bu da psikolojiyi iyice bozuyor :) kendimi çok yalnız hissediyorum evlenip geldiğim bu şehirde arkadaşım bile yok kimseyi pek tanımıyorum aileler uzakta .. bebeğime odaklanmaya çalışıyorum onu üzmek istemiyorum unutuyorum varlığını gene duygularım şelale öfke patlamaları ağlama krizleri.. psikoloğa mı gitmeliyim napmalıyım bilmiyorum hamileyken ben gibi olan veya yardım alan var mı.. veya bana moral verebilcek insanlar bu sitedeyse fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkür ediyorum