Adetime 5 gün kala yaptımPeki test ne zaman yaptınız adetten önce mi sonra mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 5 gün kala yaptımPeki test ne zaman yaptınız adetten önce mi sonra mı
Kaset tipi ile mi yaptınız erken gebelik testi ile miAdetime 5 gün kala yaptım
İkisinide yaptım kesin olsun diye ikisindede çıktıKaset tipi ile mi yaptınız erken gebelik testi ile mi
Ay o kadar güzel Bilgi verdin ki bana sağolasın canım benim Allahım sana kolaylık versin. Bende bebetime test var sence güvenilir miİkisinide yaptım kesin olsun diye ikisindede çıktı![]()
Amin saolasın canm. Ben markalarını pek bilmiyorum daAy o kadar güzel Bilgi verdin ki bana sağolasın canım benim Allahım sana kolaylık versin. Bende bebetime test var sence güvenilir mi
Baktım şimdi predictor markaymış canmAy o kadar güzel Bilgi verdin ki bana sağolasın canım benim Allahım sana kolaylık versin. Bende bebetime test var sence güvenilir mi
Sağol canım benim minişinle mus mutlu zamanlar dilerim sizeAmin saolasın canm. Ben markalarını pek bilmiyorum da
Baktım şimdi predictor markaymış canm
Saolasın canm inşallah. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahSağol canım benim minişinle mus mutlu zamanlar dilerim size![]()
Dört gün.Sizin gününüze ne kadar kaldı
Test yaptınız mi? Benimde 3 gün kaldıDört gün.
Merhaba canim dun biraz heveslendim cikar 3 gun var adetime dedim yaptim test ama negatifAdetime 5 gün kala yaptım
Merhaba canm dun heveslendim evde ki test ile hemen yaptim 3 gun vardi adetime ama negatif ciktimElinizde fazladan varsa deneyin her gün ben de adetime kadar her gün 1tane yapayım dedim çünkü elimde çok test vardı sonra ilk testi yapar yapmaz silik çizgi çıktı ama çok silik şuan içini açıp şeride yakından bakınca tam anlayabildim yarın tekrarlayacağım testi pazartesi de öyle sonra da kan vereceğim
Adet günü tekrarla canımMerhaba canm dun heveslendim evde ki test ile hemen yaptim 3 gun vardi adetime ama negatif ciktim
Bende hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum İnanYumurtlama günümde yumurta beyazı akintimolurdu bu ay olmadı belde ve kasiklarda ağrı var midede şişlik var hamile ola bilirmiyim adetime10 gün var daha
Öyle yapacağım bakalım hayırlısı olsun inşallahAdet günü tekrarla canım
Test yapmadınız mı bende sizinle aynıyım ama benim 3 günüm varMerhabalar, bugün adet olmam gerekiyordu benim ama olmadım. Fakat sanki adet olacakmışım gibi belirtileri var. Tam oldum herhalde diyorum tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok. İlk defa denedik çocuk yapmayı. Göğüs uçlarım acayip hassas ve acıyor. Normalde adet belirtisi başlayınca hemen gelirdi adetim ama gelmiyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hayır bugünü atlatayım yarın yapayım dedim sonra hayal kırıklığına uğramak istemedim ama yarın kan vermeye gideceğim. İnşallah pozitiftir benimki de sizinki de.Test yapmadınız mı bende sizinle aynıyım ama benim 3 günüm var
Yaa Allahım razı olsun çok tatlısınız fakat ben bir heyecana geldim Bugün yaptım negatif çıktıHayır bugünü atlatayım yarın yapayım dedim sonra hayal kırıklığına uğramak istemedim ama yarın kan vermeye gideceğim. İnşallah pozitiftir benimki de sizinki de.