Sen bilirsin şuan seninki de varsa bile silik çıkar bak benimki böyle çok silik içini açınca daha iyi görünüyorEn iyisi ben cuma
ben adet günü deneyeyim o halde ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin şuan seninki de varsa bile silik çıkar bak benimki böyle çok silik içini açınca daha iyi görünüyorEn iyisi ben cuma
ben adet günü deneyeyim o halde ya
Hayal kırıklığı yaşamaktan o kadar çok korkuyorum kiSen bilirsin şuan seninki de varsa bile silik çıkar bak benimki böyle çok silik içini açınca daha iyi görünüyor
Şimdi yapsam olur mu yoksa sabahı mı beklesem sizce?Sen bilirsin şuan seninki de varsa bile silik çıkar bak benimki böyle çok silik içini açınca daha iyi görünüyor
İnşallah yaşamazsınız Rabbim nasip etsin isteyen herkeseHayal kırıklığı yaşamaktan o kadar çok korkuyorum kiRabbim korktuğum ile karşılaştırmasın
Allah razı olsun canım benim dua et bana da hamile annelerin duası kabul olurmuşİnşallah yaşamazsınız Rabbim nasip etsin isteyen herkeseyapacaksanız sabah ilk idrarla yapmanız daha iyi olur
Ederim tabi canım inşallah Allah kalbindekini nasip eder sanaAllah razı olsun canım benim dua et bana da hamile annelerin duası kabul olurmuş![]()
İnşallah canım Rabbimde sana sağlıklı sıhhatli mutlulukla hamilelik geçirmeyi nasip etsin daha sonra da şah Salim evladını kucağına almayı nasip etsin AllahEderim tabi canım inşallah Allah kalbindekini nasip eder sana![]()
Bir haftaNe kadar geçmişti?
Bacaklarım komple ağrıyordu benim. Evet kasık ağrısı o şekilde içten sızı gibi bişey batar gibi ve fazlaca akıntıBacağım benimde geceleri bikini.bolgesi tarafı bazen sızlıyor. Senin tamamı mı bacağının?
Kasık ağrısıda adet öncesi sancı gibi değilde, alt kasıklarda dolgunluk hissi gibi.
Yumurtalık bölgesinde derin sızı gibi sancı, içerlerden ağrı gibi, senin?
Sizin gününüze ne kadar kaldı
Bacaklarım komple ağrıyordu benim. Evet kasık ağrısı o şekilde içten sızı gibi bişey batar gibi ve fazlaca akıntı
Sizin gününüze ne kadar kaldıBacağım benimde geceleri bikini.bolgesi tarafı bazen sızlıyor. Senin tamamı mı bacağının?
Kasık ağrısıda adet öncesi sancı gibi değilde, alt kasıklarda dolgunluk hissi gibi.
Yumurtalık bölgesinde derin sızı gibi sancı, içerlerden ağrı gibi, senin?
Kime soruyorsunuz anlamadım yeni katıldım bu platforma anlayamıyorum
Sizin gününüze ne kadar kaldı
Diğer arkadaşa sordum da yanlıklıkla sana da göndermişimKime soruyorsunuz anlamadım yeni katıldım bu platforma anlayamıyorum
Anladımm siz hamile misiniz acabaDiğer arkadaşa sordum da yanlıklıkla sana da göndermişimbende yeniyim bazen yanlışlık oluyo
![]()
Evet yeni benimki de kalp atışını bekliyoruz inşallah bi aksilik çıkmazAnladımm siz hamile misiniz acaba![]()
Ayy Allahım esirgesinnnEvet yeni benimki de kalp atışını bekliyoruz inşallah bi aksilik çıkmaz![]()
Ayy Allahım esirgesinnnAllah bana ve bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Sizde o minik kalp atışlarını en kısa zamanda duyun inşallah sağ Salim. Siz ne belirti yaşadınız ilk başlarda, kaçıncı denemeye hamile oldunuz ve idrar testini ne zaman yaptınız? Çok meraklıyım o yüzden soruyorum kusura bakmayınami
Amiin inşallah canımAyy Allahım esirgesinnnAllah bana ve bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Sizde o minik kalp atışlarını en kısa zamanda duyun inşallah sağ Salim. Siz ne belirti yaşadınız ilk başlarda, kaçıncı denemeye hamile oldunuz ve idrar testini ne zaman yaptınız? Çok meraklıyım o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Peki test ne zaman yaptınız adetten önce mi sonra mıAmiin inşallah canımben ilaçla hamile kaldım. Benim bacak ve bel ağrım oldu. Kasıklarımda adet sancısı gibi değilde sızı gibi ağrı oldu bişey batıyo gibi bide akıntım çok oldu