HAMILELIGE ADIM ADIM

O kadar guzel anlatmışsın ki sonuna kadar okumamak imkansız. Senin adına öyle sevindim ki... Ins hersey daha da iyi olacak. Bebişin çok Şanslı. Ins Sağlıcakla kucağına alırsın canım . Gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

CANIM HAYRLI OLSUN ÖNCELİKLE. O KADAR ETKİLENDİM Kİ İŞ YERİNDE OLMASAM GÖZÜMÜN YAŞINI TUTAMAZDM HERALDE ALLAH BANADA NASİP EDER İNŞALLAH

kızlar. benim son adet tarihimin ilk günü 27 ağustos. geçen perşembe çok şükür keseyi gördük kan tahlili istemedi önümüzdeki pzt de kalp atışlarını görmek için çağırdı ..inşallah Rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine kucağımıza sağlıklıca alacağımız günleri de gösterir(amin)

Kalp atımını duydunuz mu acaba bende 4mm görünmüştü. Dün satınız kaçtı :)

Kalp atışı duymadık henüz. Sat nedir?

Amin güzel dilekleriniz için çok sağolun.

CANIM HAYRLI OLSUN ÖNCELİKLE. O KADAR ETKİLENDİM Kİ İŞ YERİNDE OLMASAM GÖZÜMÜN YAŞINI TUTAMAZDM HERALDE ALLAH BANADA NASİP EDER İNŞALLAH

Amin. Bana da nasıl sürpriz oldu bilseniz. Rabbim size de bu güzel duyguları yaşatsın, hem de bir kaç defa :)

Benim 31 Ağustos. Ama kalp atışı için beni 15 gün sonraya çağırdı. Acaba geç mi gelişiyor ki?

Sat 2 eylül canım 21 inde gidicem kalp atışı için.

keseyi gördünüzmü siz de canım..? benimki seneden az daha önce ya ondan dır o fark 10 gün sonra gel demişti

kızlar bende bı konu actm ama kımse cvp yazmamıs sıze de soraym benım sat 5 eylül 4 gun gecıktı yanı daha once duzenlıydı adetım ama bu ay 20 lik dişim şiştiği için doktor 10 tane antibiyotik iğne vermişti eylülün 11 ile 15 arası kullanmıstım o yuzden mı gecıkmıstr sızce test yapmadım belırtılerım çok sık idrara cıkıyorm ve goguslerm 10 gundur cok acıyo damarlar belırgın bı yardm edın nolur

Onu bilemeyiz ama kendim için söylüyorum ilaç kullandığımda, mevsim değişimlerinde, duygusal değişimlerde vs. adetimin geciktiği oluyordu. Hatta hamile kaldığımda bile uzun yola gittik ondan gecikmiştir dedim. Bence test yapın, eğer hamileyseniz mutlaka çıkar.

SAT 5 eylül sali günü olmam gerekiyordu gecikince test yaptık pozitif :))) Rabbim binlerce hamdusenalar olsun . bugün endokrine gittim daha önce dusuk yaptigim için tiroidimin olduğunu öğrenmiştim rutin kontroldu 5,71 çıktı (( beta da istedim 724 çıktı çanlar takriben 5 hafta bitti . korkuyorum bir yandan tiroidi oluo gebeligi iyi geçen var mi

Canım bende de hipotiroidi var normal sınırlara getirip düsenli ilaç içerden bir şey olmaz ama kontrol lazım her ay ben de en son 1 ay önce baktırdığımda 2 idi tshım normaldi pzt. Yine baktıracağımm.

Amim canim aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…