HAMILELIGE ADIM ADIM

Kan değerlerin kaçtı peki

5. Haftada 281,76.

inşallh amin
belim ağrıo kasık batmam mide bulantım halsizlik baş dönmesi daha sayamıom çok belirti var bu ay

Vaaay. İnşallah ya. Öğrenir öğrenmez yaz buraya olur mu.

dualarımız seninle:KK200:

Allah razı olsun.

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin vakti zamanı gelince :KK200:

Amin çok sağolun, siz de bebeğinizi hayırla kucağınıza alın. Allah evlatları annesiz, anneleri evlatsız bırakmasın.

Arkadaslar keseyi gorduk :) 5 mm. imis pirinc tanem.

Merhaba bayanlar bana yardımcı olun lütfen pazar günü kan testi yaptırdım 90.08 çıktı doktor hamile sin ama çok yeni dedi ultrasonda kesesi bile görünmedi folik asit verdi bugün tekrar gittim yine kese yok kan testi yaptı tekrar korkuyorum sizce kaç haftalık hamileyim
4 haftalık hamılesın canım endıse etme hemen gorunmez kese onumuzdekı hafta gıttıgınde keseyı bır hafta sonrasında bebegı bır hafta sonrasındada kalp atısını gorursun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Bugün tekrar kan testi yapıldı 571 çıktı değerim ama yinede kese görünmedi umarım dediğin gibi olur canımın içi

Bugün tekrar kan testi yapıldı 571 çıktı değerim ama yinede kese görünmedi umarım dediğin gibi olur canımın içi
hıc endıse etme canım kesenın gorunmesı ıcın 1000 uzerı cıkması lazım bu donem ıcınde gunde 1 tane muz ve 1 tane yumurta ye bebegı daha cabuk geliştiriyo benımde kesem geç gorunmustu 3 gun sonra gıttıgımde baya fark vardı arada

Çok sağol kuzum ya ne bileyim göremeyince endişeleniyorum cumartesi günü kontrole çağırdı değerlerin çok iyi dedi bakalım içimi rahatlattın birazda olsa çok sağol

Çok sağol kuzum ya ne bileyim göremeyince endişeleniyorum cumartesi günü kontrole çağırdı değerlerin çok iyi dedi bakalım içimi rahatlattın birazda olsa çok sağol
sen saol canım ınsallah gıttıgın zaman görceksın mınıgının kesesını hayırlı haberlerle gel ınsallah

Benim 5+3 oldugu halde daha yeni gorundu. 5mm. imis. Ayrica her bebegin gelisimi anne karninda bile farklidir. Kuzenimin kese gorundu uzun bir sure bebek gorunmedi. 1 hafta daha bekleyelim bebek yoksa aliriz dedi dr. Sonra gorundu ve gorundugu gibi birden gelismeye basladi hatta gelisimi onde bile gitti. Icinizi ferah tutun, O BEBIS BURAYA GELECEK :)

hıc endıse etme canım kesenın gorunmesı ıcın 1000 uzerı cıkması lazım bu donem ıcınde gunde 1 tane muz ve 1 tane yumurta ye bebegı daha cabuk geliştiriyo benımde kesem geç gorunmustu 3 gun sonra gıttıgımde baya fark vardı arada

Ben bunu bilmiyordum. Her gun yerim o halde :)

Benim 5+3 oldugu halde daha yeni gorundu. 5mm. imis. Ayrica her bebegin gelisimi anne karninda bile farklidir. Kuzenimin kese gorundu uzun bir sure bebek gorunmedi. 1 hafta daha bekleyelim bebek yoksa aliriz dedi dr. Sonra gorundu ve gorundugu gibi birden gelismeye basladi hatta gelisimi onde bile gitti. Icinizi ferah tutun, O BEBIS BURAYA GELECEK :)

Ben bunu bilmiyordum. Her gun yerim o halde :)
bulantıların başlayana kadar yedıgın kardır canım Allah sag sgalım kucagına almayı nasıp etsın

bulantıların başlayana kadar yedıgın kardır canım Allah sag sgalım kucagına almayı nasıp etsın

Cok sagolun. Umarim bulantim olmaz ya. Ben dusuk kilolu ve zor yiyen biriyim. Kendim icin degil ama bebis icin yemek zorundayim.

X