HAMILELIGE ADIM ADIM

Yeni okuma fırsatım oldu tebrik ediyorum sizi ama yerinizde olsam aynı tepkileri verirdim eminim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi :)

sonuna kadar okudum inşallah bu azimle kesin hamile kalacam
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahhh darısı başıma olurrrr bu heyacanları mutluluğu bende yaşarım :) hatta şöyle diyelin inşallah isteyen herkes yaşar :))

Amiiiiin... Rabbim isteyen herkese üçer beşer versin. Umdunuzu sakın kaybetmeyin, ama çokta üzerine düşmeyin, işin sırrı bu

Hatta gelir buraya yazarsın ben de bebiş sahibi oluyorum diye.

Amiiiiin... Rabbim isteyen herkese üçer beşer versin. Umdunuzu sakın kaybetmeyin, ama çokta üzerine düşmeyin, işin sırrı bu

Hatta gelir buraya yazarsın ben de bebiş sahibi oluyorum diye.
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)) yanlız şöle bişe varki düşünmemek elde değil yatıyorum kalkıyorum aklımda bu oldumu tuttumu vs vs vs keşke düşünmesem ama nerdeeee. yanlız düşünmesi bile çok heyecanlı hamile olmak bunu öğrenmek kimbilir nekadar güzeldir helede bizler gibi bukadar zaman isteyipte olmamışlara . gerçi benm çok fazla değil belkide bi çok kişiye göre 13 ay kadar dır istiyoruz. başta öle hemen yapınca olcakmış gibi geldi ama olmadıkçada artık olmuo bu ayda olmamıştır. moduna girdik bakalım hakkımızda hayırlısı inş vardır olmuştur test için beklemedeyim şuan :)

İnşallah pozitif çıkar

Haberi almak inanılmazdı. Hele o çift çizgi yokmu

Rabbim isteyen herkese bu heyecanları yaşamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…