- 9 Ağustos 2010
- 933
- 0
-
- Konu Sahibi ohcanimadeysin
mayonezde çiğ yumurta kullanıldığı için hamilelkte tavsiye edilmio. çünkü çiğ yumurta salmonella denen bi hstalığa yol açıo.o yüzden gebelik süresince çiğ yumurta kullanılan ürünleri tüketmemekte fayda var. ketçapta bi sorun yok die biliorm ben
uzun zamandır kuru fasulye yemiyordum.bugün akşam yemeğinde;
bir küçük kase fasulye yedim yanında salata ve pilav vardıyerimseniben
Öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli eline ayağına kavuştursun hayırlı evlat olsun inşaallah.Benim iki yavrum var sana tavsiyem iftardan sonra soda içmen olacaktır hem magnezyum seviyeni dengeler hemde şişikinlik hissini alır.Rabbim bu uzun günlerde tutuğun orucun ecrini kat kat verir inşaallah:1rolleyes:
Arkadaşlar benim verdiğim liste sadece örnek bir liste, sonuçta herkes buraya ne yediğini yazıyor, bende ne yediğimi yazdım, kimseyi bu listeyi uygulaması için zorlamadım, herkesin beslenme tarzı farklı olabilir ve istediğini yer ona diyecek bi şey yok, isteyen listeyi uygular istemeyen uygulamaz herkesin keyfine kalmış bi şey, ayrıca liste katı felan değil sadece sağlıklı gıdalar var ve aşırı derecede doyurucu oluyo...
Bu arada mayonez içinde çiğ yumurta olduğu için hamilelilkte maalesef yasak, aynı şekilde sucuk salam sosis ve pastırmayı da çiğ tüketmek yasak, sebze ve meyveleri çok iyi yıkamanız gerekiyo...
geçmiş olsun..o günlerin zorluğunu bilirim inşallah tez zamanda kurtulursunbulantıdan çok az şey yiyebiliyorum ben.
ama doktor ilk 3 ay zararlı olmadığını söyledi
bebek zaten benm depolarımdan besleniyormuş.o yuzden halsizim zaten
keşke yiyebilsem
uzun zamandır kuru fasulye yemiyordum.bugün akşam yemeğinde;
bir küçük kase fasulye yedim yanında salata ve pilav vardıyerimseniben
İftarda bi kase çorba
üç dilim börek
iki kaşıketli nohut yedim..
Şimdide 2 bardak çay bi pakette bisküvi...
Ben kendimi çok kısmıyorum ama canım istemediği zamanda zorlamıyorum..Kilo problemim olmadıgı için sadece dikkat etmeye çalışıyorum..
Süt içmeye başlamıştım 2 gündür içemedim ama süt peynir yogurt et sebze meyve mutlaka tüketmek gerekiyo...
hera kaç haftalık hamilesin çizelgen yok ta merak ettm