Benim sabah kahvaltilarim klasiktir, istedigim kadar kizarmis ekmek yada normal, haslanmis yumurta yada peynirli, dolatesli vs. omlet seklinde ama muhakkak en az bir yumurta, peynir cesitleri ama yasak olan kuflu kasar yada pastorize edilmemis sutten yapilanlarindan degil, recel, domates, salatalik, ve zeytin. Buna alternatif olarak arada akitma yerim recel yada bal ile ve sut icerim muhakkak ama arada haftada 3 kez filan sut yerine cay olur:) Kilo sorunum yok hatta ne kadar cok yisemde almiyorum o yuzden rahat yiyebiliyorum, kilo problemi olanlar kisitlasinlar tabii..
Ögle yemekleri va aksamlari haftada 3 kez balik ve yanina sebze, baklagil yemekleri bunlarda cok önemli ve et/tavuk yiyorum, ama ögle ve aksamlari tabagimi bölerek kullaniyorum, balik sebze ve yesillikler, yada bakliyat salata/sebze ve yogurt/cacik seklinde, yani her ögun almam gerekenleri tabakta görmeye özen gösteriyorum, esimde bu rejime uyuyor artik, ama arada kizartmada yiyoruz biz, zararli biliyorum ama kacamaklarim oluyor.
Bu ana ögunlerin disinda oturdugum her yerinde evin hatta yatak odasi basucumda saklama kaplarinda findik ceviz bulunduruyorum, gece yatmadan sutumu icmeyi ihmal etmiyorum. Pekmezin faydali oldugunu okudum onuda gunume katmaya karar verdim..
aklima gelen baska sey olursa yazarim. Cok faydali bir forum bence..