• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

canım hayırlı olsun inşallah sonuç pozitiftir bence kan testi yaptır hiç bekleme derim
kötü birşey olmasın tedbir açısından ilk bebişin kalbi neden durmuş bişi dedilermi
rabbim hepimiz için hayırlısını versin:)))

nurgu hoşgeldin sen de
hamilelik falan var mı ya da bekliyorsan ne zamandır bekliyorsun?
bahsetmek istermisin? :16:

nasılsın kızz ne yaptın girmedin bugun
hamişlik nasıl gidiyor anlat bakıyım :1:

coookkkk iyiyim tatlimmmm sen nasilsin? sabah carsidaydim ya yengem geldi sehir disindan onunla dolastik ne zamandir gunes yuzu gormuyodum iyi oldu:)) hamislik super gidiyr kuzuuu simdilik yani:nazar: herkes bir ilgi bir ilgi allahimm haha :52:

coookkkk iyiyim tatlimmmm sen nasilsin? sabah carsidaydim ya yengem geldi sehir disindan onunla dolastik ne zamandir gunes yuzu gormuyodum iyi oldu:)) hamislik super gidiyr kuzuuu simdilik yani:nazar: herkes bir ilgi bir ilgi allahimm haha :52:

tu tu tu maşallah canım Allah sizi nazarlardan korusun... birileriyle görüşünce falan içinden dua oku nazar degmesin size..
:16::16::16:

Süpersiniz yaa :)) Bebegimin kalbinin durma nedenin patolojiden sonra gelişememesi dediler...İnanılmaz bulantım vardı gün boyu süren...Hiç bir şey yiyemiyordum yesem bile çıkıyordu...2,5 ayda 4 kilo verdim..Bebekte gelimemiş :( Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah...9 aydır korunmuyorum gebelik kistim falan varmış onlar geçti..Bakalım bu ay inşallah hamileyimdiiiiiirrr :))

maşallah hep böle olsnlarr hep oku bebısını de kendını de canımm

Süpersiniz yaa :)) Bebegimin kalbinin durma nedenin patolojiden sonra gelişememesi dediler...İnanılmaz bulantım vardı gün boyu süren...Hiç bir şey yiyemiyordum yesem bile çıkıyordu...2,5 ayda 4 kilo verdim..Bebekte gelimemiş :( Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah...9 aydır korunmuyorum gebelik kistim falan varmış onlar geçti..Bakalım bu ay inşallah hamileyimdiiiiiirrr :))

inss canımm tekrar bu dyguyu yasarsın :16:

nurgu hoşgeldin sen de
hamilelik falan var mı ya da bekliyorsan ne zamandır bekliyorsun?
bahsetmek istermisin? :16:

hoşbulduk canım allah razı olsun
ben iki aylık gebeydim 1 nisanda düşük yaptım:(
biraz toparlanıyım tekrar düşünüyoruz rabbim verirse inşallah benimde 2. düşük oldu
kan pıhtılaşması var bende iğne kullanıyordum
bebe oluşmamış yalancı gebelik dediler kese kendi kendine buyuyordu allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın
hayalleri yarım kalmasın inşş

inşallah yaa hamilesindir zaten testte çizgide cıkmışş ama kan ver kesin olsun canım sabah bi test daha yapsana ? var mı evde test? yoksa al hemen ya da kocan alsın sabah yap mutlaka daha koyu cıkar varsa..

Herkese Merhaba :)

Bu msj bu forumdaki ilk msjım umarım daha birsürü msjım olur...Sizi dışarıdan takip ediyordum ama bugun beni heycanlandıran birşey oldu ve yazmaya karar verdim :)
Bugun gebelik testi yaptm ve 2. çizgi çok silik de olsa çıktı...2-3 gün sonra yeniden yapıcam...Umarım buraya tekrar gelip 'bendee hamileyim' diyebilirim :)
Bu arada bu benim 2. gebeliğim olucak ilk bebişimin kalbi 2,5 aylıkken durmuştu..Hemde tam bu ay hemde tam 13. de...

aramiza hosgeldin canim... allahim bidaha o aciyi yasatmasin insallah... umarim hamissindir :46:

merhaba kızlar...
buraya geldınız demek sizi arayıp durdum ne zamandan beri..hayırlı olsun bu arada yeni sayfanız..ama istemıyosanız gıdebılırım:)))

biraz toparlanıyım tekrar düşünüyoruz rabbim verirse inşallah benimde 2. düşük oldu
bebe oluşmamış yalancı gebelik dediler kese kendi kendine buyuyordu allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın

hoşgeldın canımm cok gecms olsun aynenn rabbım kımseye yaşatmasın o acıları ins yakında anne olursun kardesim

cok geçmiş olsunnn canım yaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla bebegini göndersin...
biraz ara mı vereceksin yoksa calışmaya devam mı?
bi de eger kürtaj olduysan düşük sebebiyle daha cabuk oluyor diye duydum benim yengem de de öyle oldu kürtajdan sonra cabuk hamile kaldı

merhaba kızlar...
buraya geldınız demek sizi arayıp durdum ne zamandan beri..hayırlı olsun bu arada yeni sayfanız..ama istemıyosanız gıdebılırım:)))

gördüklerimize mesajla haber vermeye calışıyorduk seni görmemitim canımm yoksa cagırmaz mıyız hiç
hoşgeldiiin cok sevindim geldigine :)
hadi ver batını yazalım hemen :16::16::16:

hoşgeldın canımm cok gecms olsun aynenn rabbım kımseye yaşatmasın o acıları ins yakında anne olursun kardesim

sağolun allah razı olsun hepinizden:)
sanada geçmiş olsun canım
allahım isteyen herkesin göbüşünü vede kucağını doldursun inşş:)

en az 3 ay korunman lazım çünkü düşük olduğu zaman parça kalmasın diye kürtajda yapılıyo kürtaj sırasında rahim ağzında açılma oluyo ve 1 ay sonra tekrar hamile kalırsan rahim ağzı açık olduğundan dolayı tekrar düşük yapma ihtimali çok yüksek inşallah bi dahaki gebeliğin sağlıklı olur

hopp hopp nereye kızz hoşgeldınn canımmmm aslaa gell gtme yafruuuu:34:

gördüklerimize mesajla haber vermeye calışıyorduk seni görmemitim canımm yoksa cagırmaz mıyız hiç
hoşgeldiiin cok sevindim geldigine :)
hadi ver batını yazalım hemen :16::16::16:

çok teşekkür ederim kızlarr...hayırlı olsun tekrar yenı sayfamız:)))

canım benım bat yok))) ben hamıleyım galıba çunku ılk kan degerım 215 ıkı gun sonrakı 775 olmuştu ama hala doktora gıtmedım..cumartesı gıdıcem nasıpse..bende heyecanla beklıyorum..

tu tu tu maşallah canım Allah sizi nazarlardan korusun... birileriyle görüşünce falan içinden dua oku nazar degmesin size..
:16::16::16:

amin canim benimmm hep dua ediyorum zaten rabbim onu bana bagislasin kucagima alabiliyim cok korkuyorum simdiden ona birsey olmasindan:(( amaa ben ona cok iyi bakcam teyzelerii :16::16:

Back