- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
çok teşekkür ederim kızlarr...hayırlı olsun tekrar yenı sayfamız:)))
canım benım bat yok))) ben hamıleyım galıba çunku ılk kan degerım 215 ıkı gun sonrakı 775 olmuştu ama hala doktora gıtmedım..cumartesı gıdıcem nasıpse..bende heyecanla beklıyorum..
tubiloshh nerde yahuu.. meraktan çatladım geldimi eşi acaba ???
merhaba kızlar...
buraya geldınız demek sizi arayıp durdum ne zamandan beri..hayırlı olsun bu arada yeni sayfanız..ama istemıyosanız gıdebılırım:)))
bılıorumm canım benn nasılsn nasıl gıdıo annelık
amin canim benimmm hep dua ediyorum zaten rabbim onu bana bagislasin kucagima alabiliyim cok korkuyorum simdiden ona birsey olmasindan( amaa ben ona cok iyi bakcam teyzelerii
canımm eşi gelmıs konustk smdı telde mısafr gelms smdı de
amannnnn girsin 2 dk cisini yapsin ciksin iste
çok teşekkür ederim kızlarr...hayırlı olsun tekrar yenı sayfamız:)))
canım benım bat yok))) ben hamıleyım galıba çunku ılk kan degerım 215 ıkı gun sonrakı 775 olmuştu ama hala doktora gıtmedım..cumartesı gıdıcem nasıpse..bende heyecanla beklıyorum..
su an hiç bişe hissedemiyorum ağrılarımdan başka:))) belimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo göğüslerimde patlıcak gibi zaten büyüktü iyice balon oldular:))))
cok geçmiş olsunnn canım yaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla bebegini göndersin...
biraz ara mı vereceksin yoksa calışmaya devam mı?
bi de eger kürtaj olduysan düşük sebebiyle daha cabuk oluyor diye duydum benim yengem de de öyle oldu kürtajdan sonra cabuk hamile kaldı
haydaaaa.. ayol misafir de yani gelcek zaman mı kalmamış yaaaa günler çuvala mı girmiş..
Bu saate misafirmi gelirmişşş aaaaa bastılar bana şimdi...
hep beraberce yeriz teyzesiii once hayirlisiyla gecsin su 9 ay
su an hiç bişe hissedemiyorum ağrılarımdan başka:))) belimde kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo göğüslerimde patlıcak gibi zaten büyüktü iyice balon oldular:))))
ne bekliyorsun kız o zaman gitsene yaaaatablo koysana demet hamilelik tablosu koyuyalar ya ondan
haydaaaa.. ayol misafir de yani gelcek zaman mı kalmamış yaaaa günler çuvala mı girmiş..
Bu saate misafirmi gelirmişşş aaaaa bastılar bana şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?