- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
herkese merhaba keyifler nasil kizlar ozledim hepiniziii yok mu yeni hamis haberi ? ayrica tubis sonunda test yapmaya karar vermis yuppiiii
aynenn bacımm sonunda karar verdıiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba keyifler nasil kizlar ozledim hepiniziii yok mu yeni hamis haberi ? ayrica tubis sonunda test yapmaya karar vermis yuppiiii
iyiyim tatlim minisimde iyi cok sukur teyzesi daha uzmeye baslamadi:)) senin oglusun nasil? bencede zamani geldide geciyor bile ayy heycanlandim simdi gecsin hemen 1 saat yap testi bu arada cisini de tut simdiden kocisini bekliyoruz cisini de beklemeyelim 2 saat
sukur demi bacim yani ayrica sen tubise konusuyosunda sende test yapsan ya artik yeteeerrr be catlatcakmisiniz bizi
sukur demi bacim yani ayrica sen tubise konusuyosunda sende test yapsan ya artik yeteeerrr be catlatcakmisiniz bizi
ohoh üzmesin zaten...
benimki de iyi ya.bol bol yaramazlık yapıyor teyzesi
tutuyorum kız.
sıkıştım zaten :26:
hemen yaparım testi. size de haber veririm:)
ama bence size bayram yaptıramıcam.
opotansiyeli kendimde görmüyorum maalesef
ohoh üzmesin zaten...
benimki de iyi ya.bol bol yaramazlık yapıyor teyzesi
tutuyorum kız.
sıkıştım zaten :26:
hemen yaparım testi. size de haber veririm:)
ama bence size bayram yaptıramıcam.
opotansiyeli kendimde görmüyorum maalesef
canım geçmişi okumamışın belli ki...
o dr a gitti bugün.
hamile değilmiş.
ama geç döllenmedir diye umutediyoruz.
çünki daha adet olmadı.
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez değilmi??
nann gelmımm yanınna ulennnnhamişin sennn
yapsin annesi ya simdi yapmiycaksa nezamn yapcak demi ama yerim ben onu ya allahim size bagislasin :) iyi iyi haha biraz daha tut :26: bence guzel haber verceksin coscaz hepberaber ins....
aaaaaaaaaaaa gormemistim canim benim hayirlisi olsun ( neden gecikmis ki ozamn
Herkese Merhaba :)
Bu msj bu forumdaki ilk msjım umarım daha birsürü msjım olur...Sizi dışarıdan takip ediyordum ama bugun beni heycanlandıran birşey oldu ve yazmaya karar verdim :)
Bugun gebelik testi yaptm ve 2. çizgi çok silik de olsa çıktı...2-3 gün sonra yeniden yapıcam...Umarım buraya tekrar gelip 'bendee hamileyim' diyebilirim :)
Bu arada bu benim 2. gebeliğim olucak ilk bebişimin kalbi 2,5 aylıkken durmuştu..Hemde tam bu ay hemde tam 13. de...
valla bacım bılmım kı bı kaç gn daha bekleyecegm bnm gec döllenme oluo ya bakalm hayrlsı bacımm
Bu msj bu forumdaki ilk msjım umarım daha birsürü msjım olur...Sizi dışarıdan takip ediyordum ama bugun beni heycanlandıran birşey oldu ve yazmaya karar verdim :)
Bugun gebelik testi yaptm ve 2. çizgi çok silik de olsa çıktı...2-3 gün sonra yeniden yapıcam...Umarım buraya tekrar gelip 'bendee hamileyim' diyebilirim :)
Bu arada bu benim 2. gebeliğim olucak ilk bebişimin kalbi 2,5 aylıkken durmuştu..Hemde tam bu ay hemde tam 13. de...
merhaba adet günün ne zamandı yanigünün geçti mi inşallah hamilesindir
hakketen ya senin diger gebeliklerde de cok gec cikmisti demi ayy insallah oyledir tatlim....