Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

peki senin adetin normal mi geldi???

yani miktari

inşallah dicem ama yok kızlar ya...
size yazdıktan sora kafama takıldı hadı gııdp test alayım dedım...cok yakında eczane var bı kosu gıttım..
ogluma hılelıgımde ıkı gun gectıydı cıkmıştı çift çizgi kırmızı....ama şimcik gene yokkkk
kesın yok bence bende kızlar hamişlik...belırtıde yok mıde bulantısı falan hıc yok....

gul19824032630 .!.:
evet ya gelmesinler bi kaç aycık nolcak yani...inşallah gelmes hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımzaaEki Görüntüle 386964 Eki Görüntüle 386965

aminnn inşallahhhhhh gelsin artık bebişlerrrrimizzzzzz

canım bekle bence
hem varmış daha gunune...akıntı olcak dıe bişi yok olmayada bılır..

canım bekle bence
hem varmış daha gunune...akıntı olcak dıe bişi yok olmayada bılır..[/QUOTE]

evet ben birazcık daha bekliyim :)

selam kızlaaaaaaaaarrrr nassınızzz
halen kocişi bekliyorum.
gelse de yapsam şu testcaazı
sıkıştım

tamammm beklıorummm bacımmmm

bu arada merakla beklediğim arkadaş aradı:)
sennen telde konuşurken arayan hani
5 haftalıkmış ay ay ayyy
test yapma hamile deilsin dio.
havadardanmış
olsaymış çıkarmış kanda ama çıkmamış.
çok biliyon sen

herkese merhaba keyifler nasil kizlar ozledim hepiniziii yok mu yeni hamis haberi ? ayrica tubis sonunda test yapmaya karar vermis yuppiiii

herkese merhaba keyifler nasil kizlar ozledim hepiniziii yok mu yeni hamis haberi ? ayrica tubis sonunda test yapmaya karar vermis yuppiiii

hoşgeldin canım nasılsın?
minniş nasıl:) üzüyomu annesini?

evetyaa baktım bu kırmızı kartı yiceem yok.
gerçeklerle artık yüzleşeyim dedim.
ya bebiş var ondan gelmio yada söktürücü istiyo

he he deseydin.. görürsem sölerimmm :)

iyiyim tatlim minisimde iyi cok sukur teyzesi daha uzmeye baslamadi:)) senin oglusun nasil? bencede zamani geldide geciyor bile ayy heycanlandim simdi gecsin hemen 1 saat yap testi bu arada cisini de tut simdiden kocisini bekliyoruz cisini de beklemeyelim 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…