Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ohoh üzmesin zaten...
benimki de iyi ya.bol bol yaramazlık yapıyor teyzesi
tutuyorum kız.
sıkıştım zaten :26:
hemen yaparım testi. size de haber veririm:)
ama bence size bayram yaptıramıcam.
opotansiyeli kendimde görmüyorum maalesef

sukur demi bacim yani ayrica sen tubise konusuyosunda sende test yapsan ya artik yeteeerrr be catlatcakmisiniz bizi

canım geçmişi okumamışın belli ki...
o dr a gitti bugün.
hamile değilmiş.
ama geç döllenmedir diye umutediyoruz.
çünki daha adet olmadı.
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez değilmi??

nann gelmımm yanınna ulennnnhamişin sennn

yapsin annesi ya simdi yapmiycaksa nezamn yapcak demi ama yerim ben onu ya allahim size bagislasin :) iyi iyi haha biraz daha tut :26: bence guzel haber verceksin coscaz hepberaber ins....

canım geçmişi okumamışın belli ki...
o dr a gitti bugün.
hamile değilmiş.
ama geç döllenmedir diye umutediyoruz.
çünki daha adet olmadı.
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez değilmi??

yok tubisim ya okumadim ins dedigin gibi gec dollenmedir peki oyle olsaydi kanda cikmazmiydi?? kesinlikle kirmizi karti gormeden umidimizi kaybetmiyoruz

nann gelmımm yanınna ulennnnhamişin sennn

yapsin annesi ya simdi yapmiycaksa nezamn yapcak demi ama yerim ben onu ya allahim size bagislasin :) iyi iyi haha biraz daha tut :26: bence guzel haber verceksin coscaz hepberaber ins....

sagolun kızlar...
hayırlısı bakalım. her sonuç güzel olucak...

Herkese Merhaba :)

Bu msj bu forumdaki ilk msjım umarım daha birsürü msjım olur...Sizi dışarıdan takip ediyordum ama bugun beni heycanlandıran birşey oldu ve yazmaya karar verdim :)
Bugun gebelik testi yaptm ve 2. çizgi çok silik de olsa çıktı...2-3 gün sonra yeniden yapıcam...Umarım buraya tekrar gelip 'bendee hamileyim' diyebilirim :)
Bu arada bu benim 2. gebeliğim olucak ilk bebişimin kalbi 2,5 aylıkken durmuştu..Hemde tam bu ay hemde tam 13. de...

merhaba adet günün ne zamandı yanigünün geçti mi inşallah hamilesindir

hoşgeldiinn canımm
bat ne zamandı? kaç gün geçti batından? inşallah hamilesindir bize testinin resmini de gösterir misin örnek olmuş olur bize de ?

canım hayırlı olsun inşallah sonuç pozitiftir bence kan testi yaptır hiç bekleme derim
kötü birşey olmasın tedbir açısından ilk bebişin kalbi neden durmuş bişi dedilermi
rabbim hepimiz için hayırlısını versin:)))

canım hoşgeldın aramızaa inss hep yazarsnn bu arada gecmıs olsn canım benımde 3 ay önce bebegımn kalbı drdu 2 aylıkken rabbım kımseye yasatmasın inss hamişsndr canımm

merhaba adet günün ne zamandı yanigünün geçti mi inşallah hamilesindir

3 aydır biraz düzensizdi ama hem ben hesapladıgımda hemde otomatik hesaplayıcılarla hesapladıgımda ayın 7 si ya da 8 idi.. 3 gün daha beklesem kesin çıkar heralde belirtilerde var ama bilmiorum uff çok heyecanlı :18:

hakketen ya senin diger gebeliklerde de cok gec cikmisti demi ayy insallah oyledir tatlim....

evet bacım gec cıkıo düşün adet 1,5 ayı gecmıs ve ben ögrendgmde daha 4 haftalık hamıştm gec döllenıo bacım ins yıne öledr dglsede hayrlısı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…