iyidir şeker sen nasılsın?
ya ben bi doktora mı gitsem napsam kızlar ya normalde hamilelik belirtileri arasında akıntı diyor ama ben 10 gündür falan sanırım akıntım yok hiç kafama takıldı baya hani normal zamanlar olması gerektigi gibide yok sanırım doktora gitmem lazım hem su kasık agrılarınıda sorarım
ya ben bi doktora mı gitsem napsam kızlar ya normalde hamilelik belirtileri arasında akıntı diyor ama ben 10 gündür falan sanırım akıntım yok hiç kafama takıldı baya hani normal zamanlar olması gerektigi gibide yok sanırım doktora gitmem lazım hem su kasık agrılarınıda sorarım
doğru kişiden kişiye degisir ama hiç akıntının olmaması garip geliyor dayanamayıp test yapıcam sonunda ya :):)
senin şimdi günün geçtimi ? kasık bel ağrıların ne zmandır var.. benimde feci şekilde kasık- bel- göğüs ağrım var.. sağ bacağımı yatarken uzatamıorum nerdeyse o derece yani ?
haydi yap yapevde test olsa bende yapardım valla
ama daha cok var bat gününe ayın 23 ünde kesin negatif cıkarda yinede merak işte celiyor aklımı sanırım :)
yok ya günüm gecmedi daha cok var 23 ünde hasta olucam ama son adet bitiminden iki üc gün sonra böyle kasıklarımda ince ince sızılar böyle bi gariplik var ama ilacı yeni bıraktım belki ondandır diyorum ama dünden beridir de belim ve bacagım agrıyor ama o bel fıtıgındanda olabilir gerci 7 aydır fıtık agrılarım kesilmişti
evet bencede daha çok erken çıkmaz
ya bence biraz daha bekle neden diceksin, ben bu sabah test yaptım dayanamayıp, hemde hassas olanlarından negoşş çıktı..
Kan tahlili yapsan yine bişe çıkmıcak çünkü daha çok erken.. sana diyorum da sanki bende sabır denen şey var..
evet daha beklemem lazım ama işte aklım karısıyor
evet daha beklemem lazım ama işte aklım karısıyor
doğru kişiden kişiye degisir ama hiç akıntının olmaması garip geliyor dayanamayıp test yapıcam sonunda ya :):)
merhaba herkese
canim yaaa
bendede akinti yok cogu zaman bu tuhaf adeti oldugumdan beri
cok af edersiniz evvel ki gün bile iliskiye girerken kuruydum....
ve kasiklarimda kasintida oluyor ama yüzeysel degil böyle cildin icinden geliyor...bilmem anlatabiliyor muyum???
daha kanda bile çıkmaz neyse bekleyelim benimde 18 nisan
kızlar ben idrarkültürü yaptırmıştım perşembe onu göstermeye gidicem gitmişken kantesti yaptırsam çıkarmı battan 5 gün önce
işte bende de son adetimden 2 3 gün saonra basladı akıntı olmaması kasık agrılarımda degişik yani hasta olucak gibi diyemicem cünkü ben adet sancısında bayılırım her zaman bu daha ince bir kramp gibi bir sancı ama nedenini bilmiyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?