Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ya ben bi doktora mı gitsem napsam kızlar ya normalde hamilelik belirtileri arasında akıntı diyor ama ben 10 gündür falan sanırım akıntım yok hiç kafama takıldı baya hani normal zamanlar olması gerektigi gibide yok sanırım doktora gitmem lazım hem su kasık agrılarınıda sorarım

belirtilerin hepsinin olmasına gerek yok ki bide herkeste aynı belirtiler olmayabilir

senin şimdi günün geçtimi ? kasık bel ağrıların ne zmandır var.. benimde feci şekilde kasık- bel- göğüs ağrım var.. sağ bacağımı yatarken uzatamıorum nerdeyse o derece yani ?

doğru kişiden kişiye degisir ama hiç akıntının olmaması garip geliyor dayanamayıp test yapıcam sonunda ya :):)

senin şimdi günün geçtimi ? kasık bel ağrıların ne zmandır var.. benimde feci şekilde kasık- bel- göğüs ağrım var.. sağ bacağımı yatarken uzatamıorum nerdeyse o derece yani ?

yok ya günüm gecmedi daha cok var 23 ünde hasta olucam ama son adet bitiminden iki üc gün sonra böyle kasıklarımda ince ince sızılar böyle bi gariplik var ama ilacı yeni bıraktım belki ondandır diyorum ama dünden beridir de belim ve bacagım agrıyor ama o bel fıtıgındanda olabilir gerci 7 aydır fıtık agrılarım kesilmişti

ya bence biraz daha bekle neden diceksin, ben bu sabah test yaptım dayanamayıp, hemde hassas olanlarından negoşş çıktı..
Kan tahlili yapsan yine bişe çıkmıcak çünkü daha çok erken.. sana diyorum da sanki bende sabır denen şey var..

ya aslında cok üstüne düşmezdim ben ama bu siteye girmeye basladıgımdan beri bi garip oldum :)

doğru kişiden kişiye degisir ama hiç akıntının olmaması garip geliyor dayanamayıp test yapıcam sonunda ya :):)

merhaba herkese

canim yaaa

bendede akinti yok cogu zaman bu tuhaf adeti oldugumdan beri

cok af edersiniz evvel ki gün bile iliskiye girerken kuruydum....

ve kasiklarimda kasintida oluyor ama yüzeysel degil böyle cildin icinden geliyor...bilmem anlatabiliyor muyum???

işte bende de son adetimden 2 3 gün saonra basladı akıntı olmaması kasık agrılarımda degişik yani hasta olucak gibi diyemicem cünkü ben adet sancısında bayılırım her zaman bu daha ince bir kramp gibi bir sancı ama nedenini bilmiyorum bende:)

kızlar ben idrarkültürü yaptırmıştım perşembe onu göstermeye gidicem gitmişken kantesti yaptırsam çıkarmı battan 5 gün önce

ahandaaaaa aynen bende de öyle yani böyle tam adet belirtisine benzemiyor ama

iste var

anam ama bende simdi bu son 2 gündür fala su dökülmüs gibi ic camasirina ama o kurulugu fark ettim hemen

yani anliyacagin tuhaf bir durum

birde benim bu son adetim 28 mart ta geldi ya,cok azdi bilmem biliyormusun,yani nerdeyse hic pede ihtiyac yoktu

annem diyor onda belirti olmazmis hic

sadece cocugu 1 aylikken hisediyormus elleri ile karninin üzerinden....

ama bende kilo var yani belki olsam bile hamile sanirim ondan hisedemem elle:26:

üffffffffffff ya nerden yaptim ben bu incir kürünüüüüüü

cünkü ben diyorum ya incir küründen oluyorsa bu belirtiler???:44::44:

o yüzden iste test yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…