• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

benim battaşcanlar :) +1 -1 belli olmaz bu mımırtanın işi :)

esrapo : 17 nisan
gul1982 : 17 nisan
bidiko : 18 nisan
berkerim : 18 nisan
sekerkiz67 : 19 nisan

sağol tatlım :) bakalım hayırlısı artık..

amiiinnn inşallaahh canımm nisan ayında bi sürü batımız var hamiş veririz insallah hamişlerimiz de bize yol gösterir burda inşallahh

bu arada kızlar seda hiç girmedi di mi nerde bu kızz yaa hamiş olunca bizi unuttu mu yoksaaaa :26:

kızzzzllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr fırın patlıcaaakkk hamurlar kocaman olmuş yaaaaa elma büyüklügünde yapmıştım şimdi nerdese kafam kadar olmak üzereleerrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52:

arkadaşlar hamurun piştigini nasıl anlarız bunun hamuru pogaca hamuru gibi aynı ama tatlı nasıl anlıcam bilen var mı :) yuzune yumurta da sürülmedigi için kızarmasından anlayamıyorum

selam kızlarrrrr nasılsınız
selaamm canım hoşgeldiin :16:
tarifte ne kadar süre kaç derecede pişiriceğin yazmıyo mu

dercesi yazıyor da ne kadar pişecegi yazmıyordu :50: neyse bakalım biraz daha pişsin :16:
ben de krema yapmaya gitceemmm :1:
Allah ım yataktan cıktım tatlı derdindeyim saat kac oldu hala tatlı derdindeyimm amma tembelim yaa hala yapamadım tatlımı :1::1::1:
ama hep sizin yüzünüzden sizden ayrılamıyorum ki gidip yapıyım ayol :1::1:

selaamm canım hoşgeldiin :16:

dercesi yazıyor da ne kadar pişecegi yazmıyordu :50: neyse bakalım biraz daha pişsin :16:
ben de krema yapmaya gitceemmm :1:
Allah ım yataktan cıktım tatlı derdindeyim saat kac oldu hala tatlı derdindeyimm amma tembelim yaa hala yapamadım tatlımı :1::1::1:
ama hep sizin yüzünüzden sizden ayrılamıyorum ki gidip yapıyım ayol :1::1:

ben şimdi nette tarifi buldum 30-35 dakika diyo

ben şimdi nette tarifi buldum 30-35 dakika diyo

sagol canım birazdan cıkarırım o zaman ben de 40 dk falan ayarlamıştım fırını zaten tahminim dogru olmuşşş demekki :1:
yavas yavas ögrencem bu hamur işlerini bebiş gelip büyüyne kadar ustalaşayım ona ciciş tatlılar yapcak annesii o bi gelsiinn :16:

sagol canım birazdan cıkarırım o zaman ben de 40 dk falan ayarlamıştım fırını zaten tahminim dogru olmuşşş demekki :1:
yavas yavas ögrencem bu hamur işlerini bebiş gelip büyüyne kadar ustalaşayım ona ciciş tatlılar yapcak annesii o bi gelsiinn :16:

bende neyi ne kadar koyucağımı unutuyorum hep bu hamur işlerinde tariflere bakıyorum bende :17:

Back