Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

Öncelikle geldigin için ve tabi ki iyi dileklerin için teşekkür ederim Beyazlım..
Annen dogru söylüyordur fakat bildigin gibi herkeste farklı belirtiler oluyor sanırım
yapmamız gereken pozitif şekilde bebege kafayı takmadan ama yine de istekle çalışarak ilerlemek bu yolda
sen de durum ne oldu doktora gittin mi hamile misin?
aynı durum ben de oluyor sanırım,dünden beri henüz 4-5 damla kan geldi ama silik çizgili bi testim var. yarın dr gitcem inşallah..

hoşgeldınn canımm ben sana hep demedm mı dr git git die dnlemıosn kı benıı

selam canim hosbuldum yok gitmedim

Rica ederim canim

dileklerimiz gerceklessin Insallah....

yok ya ben doktora gitmedimmm

hmmm acaba sende nasil olacak

ya ben 3 gündür incir kürünü yapmiyorum

yani toplam 6 gün falan yaptim

ama bu kasiklarimda hafif cekilmeler var ve arada bir kasilarim böyle nasil tesem tatli bir sekilde kasiniyor.

ve bacaklarima kiramp girer gibi kasiktan mi desem ne yukaridan asagi dogru böyle kasik hizasinda agrida gidiyo ve bacaklarin alt kisminin arka kismi

acaba iste incir kürünün etkisi mi hala:26:

nann kardesimm neden gtmedunlkı sen dr a yawwww gtt...

selam kızlaaaaaarrrrrrr bende geldiiiiiimmm
bensiz olurmuuuu :)
nasılsınızbakalım??
beni yaz huzurummmmm
7 Nisan :)

baldırlarımın arkasında bende de agrı oluyor arada ama bilemiyorum yine de yarın herey belli olur inşallah.. sen de git aksatma derim canım...
bat ne peki onu bekleyelim birlikte

kayıtlara geçsin bakalım batlarımız
5 nisandı benim dün pembe lekelenmem oldu bugun de kahverengi geldi bi iki damla gerisi yok beklemedeyim
yarın her ihtimale karsı kan testi yaptırcam cunku silik testim var :44:

evet canım yarın mutlaka ama mutlaka yaptır testini...

senı yazmıohh canımm sen halaa olmadın ugrastrma bızii hahhahah

şaka kız şaka. yeni tarihi vercem yarın
eşim nası heveslenio görsen hanym ya
çocuk gibi sevinio olmadıgımı duydukça
belim ağrıyo,karın boşlugum ağrıyo hafif de kasıklarda sızlama var.
şu an için daha bişi yok bakalım...

kubsenımm buradakı herkess erken cıbıkcılardannn hahhaha benımde cıksaa gnde 10 tane yapcam da bnde cıkmı cıbıkkk bnm çişi begenmıoo

ohh ohh olmasn olmasınn yandann desene enişte de bziim gbı gayetlı cok sevınıoooo olmıcan kıı adettt..bu arada kubsen benım arkadasım öle bebişime karar verdgmde yolumda cok yanımdaydııı destek oldu bana hep saolsn davet ettm geldııı oda kalcak hamiş inss yakın zamndaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…