- Konu Sahibi minikcadimm83
-
daha yeniymiş canım olur insallah adet düzensizliğin falan varmı varsa eger bence bi doktora gidip hormon tahlilleri yaptır
elif yaren gttnmiii
yok canım burdayım görümcem ugradıda onunla konuşuyodum kusura bakma geç cevap yazıyorum canım ozaman yumurtlama günlerini ii degerlendir rabbime bol bol dua et hakkında hayırlısını iste bakalım 6 aya kadar denersiniz olmassa doktora gidersiniz
önemli değil canım,bende öyle yapcam zaten en fasla 3 ay daha beklerim.
Rabbim bekletmesin kimseyi..
amin canım ben çok dua ettim kuranı kerimden meryem suresini okudum ona çok inandın
canım benimm bende 2 cumadır okuyom bu cuma da okucam inş.hepimise dua ettim.inş.meryem suresinin hümetine bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar verir Allahım..
kızlar ben geldim kan hcg değerleri 3392 çıktı Hamileyim opuyorumnanaktan zemuszemus 2 gün sonra ultrasona çağırdı doktor inş. aksilik olmaz darısı isteyen herkeseeee :Saruboceq:
insallah canım rabbim tüm isteyenlere versin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun rabbim ol derse yoktan var ederek herşeyi yapar yeterki biz kulları sabırlı olalım ve istemesini bilelim
essemayit bu galiba çoğul gebelik bu,epey yüksekmiş:))
kız deme ciddimisin çoğul gebelikte bölemi çıkyo yüksekmi ay şimdi bayılıcam kız ikizse kız benim boyum kısa zayıfım ne hale gelirim acaba ay beni çok heyecanlandırdın bayılıcam şimdi elim ayağım tutmuyo gerçekten mi yüksek çıkınca ikizmi olur delikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:hooray::hooray::hooray:
tebrikler tatlım çook sevindim yaa Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.bizede dua ettalkisalkisalkis
tekrar yazarmısın belirtileri ark.lar da öğrensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?