Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

haklısın canım zübeyde ii gerçekten,ama ii ebelerin eline düşersen,ayy kasıklarımda acayip ağrı var yaa batıyo bişeler sanki ama yeni yumoşlar çıktı hamiş olamam bukadar kısa sürede dmii

zübeyde dahamı iyi bilmem ordan randevu almak zor oluyo şevketten hemen aldım çalıştığım için zor oluyo habire izin isteyemiyorum

kk da gezinirken sizleri gördüm, ben izmir de oturuyorum, ama ailem bursa da, ben de koğukçınar da oturdum, gülbahçe ye yakın, çekirge deki zübeyde hanım hastanesinin üst tarafında devlet hastanesi var ssk ydı sanırsam, orasını düşünmüyor musunuz, ben o hastanede miyom ameliyatı oldum, kadın doğum servisi, hatta temizlik konusu iso ödüllerinen almışlar, , benim dr. Faruk beydi çok iyi bir dr, jimer in dr. u.

canım o hastane nerde anlamadım çekirge devlet hastanesimi acaba faruk dinçşahin mi diosun o çekirge devlet hastanesinde baktım netten omu

o hastane olabilir, ben izmirde ege üni. deki prof dr. gittiğimde bana rahmimini alacağım demişti, bu dr. almadı, ameliyattan sonra da hiçbir şeyim olmadı, ve çok hastası var, kardeşim çok iyi bir dr olduğunu söylüyor, dr. un soyadını unuttum, jimer de doktor, benim kardeşi o hastanede hemşire,

bir oğlum var ikincisi için uğraşıyorum, şu an beklemedeyim, 25 haziran adet günüm ama bakalım,

canım yaptım negatif sinirlerim bozuldu gerçi idrarımı çok tutamadım sıkıştım yapmak zorunda kaldım bide sabah tekrarlıcam bakalım olmassam ama olcak gibide belim agrıyo

sakin ol tatlım anlıyorum seni,kusura bakma seni zorlamış gibi oldum ama. sen sabah tekrarla inş.bu defa 2.çizgi de belircekk:1hug:

Son düzenleme:

canım gebelikte östrojen değil progesteron salgısı olur.östrojen hormonu yumurtlamadan önce hakimiyetini sürdürür.ben aynı zamanda ebeyimde.a.s.

slm kızlar pazar günü test yaptım ikinci çizgi tam belirdi hamileyim galiba hastaneye gittim kan tahlili yapıcaklar öğleden sonraya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…