• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

benimde az oluyo canım,bıktım varmı belirti die bakmaktankafamçokkarıştı

yani belirti olarak düşüncek olsaydım geçen ay hamiş kalmam gerekirdi çünkü daha 4 gün var çok bişey yok bu sefer kaydirigubbakcemile3
acık akıntı oda derinden acık belimde ağrı oda derinden yani pek bişey yok kasıkta acık bir batma ama malesef oda derindennnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
derinden derinden derinden brc cimmmmmmm

aa bu arada winx hamişşşşşşşşş kalmışşş bugün ona çok sevindimmm :))))))

valla benim aklım yitti gitti sanırım bayağı önce ooof işte var şimdi laboratuvara inmem lazım bu sıcakta orda donuyoruz 20 derecede hırkaylayım ondan sonra gelde kasıklar üşümesin ağrımasın sonrada gebelik belirtisi sanmayalım :)))))))))))

hamilelik belirtisi olRAK NE TÜR Bı AKINTI OLUYOPR ACABA
BENıMDE BUGÜN OLMAM GERKıYOR 1 HAFTA ÖNCEDEN BELıRTıLER OLDU HASTALANCAM SANDIM AMA TIK YOK ŞıMDı
SADECE GÖGÜSLERıM ŞıŞ BAYAGI KASIKLARIMDA ıNANILMAZ Bı AGRI VAR HAMMı,LEMıYıM SıZCE
AKINTIDA SÜT KESıGı GıBı OLDU BENDE CVPLARINIZI BEKLıYORUM :emir_bebek:

hamilelik belirtisi olRAK NE TÜR Bİ AKINTI OLUYOPR ACABA
BENİMDE BUGÜN OLMAM GERKİYOR 1 HAFTA ÖNCEDEN BELİRTİLER OLDU HASTALANCAM SANDIM AMA TIK YOK ŞİMDİ
SADECE GÖGÜSLERİM ŞİŞ BAYAGI KASIKLARIMDA İNANILMAZ Bİ AGRI VAR HAMMİ,LEMİYİM SİZCE
AKINTIDA SÜT KESİGİ GİBİ OLDU BENDE CVPLARINIZI BEKLİYORUM :emir_bebek:

walla olabilir canım test yap istersen benimde süt kesiğine dönmeye başladı ama az silmeden affedersin gelmiyor ve kasıklarımda az bir batma başladı öğlende belime vurdu bakalım inşallah regli belirtisi değildir:))))

yani belirti olarak düşüncek olsaydım geçen ay hamiş kalmam gerekirdi çünkü daha 4 gün var çok bişey yok bu sefer kaydirigubbakcemile3
acık akıntı oda derinden acık belimde ağrı oda derinden yani pek bişey yok kasıkta acık bir batma ama malesef oda derindennnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
derinden derinden derinden brc cimmmmmmm

aa bu arada winx hamişşşşşşşşş kalmışşş bugün ona çok sevindimmm :))))))

gerçekten mii nerden öğrendin tatlımsositososito

Back