Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

akıntın olmadımı yaniii darısı bizlerin başına canımm allah seninde tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm

akıntın olmadımı yaniii darısı bizlerin başına canımm allah seninde tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm

cicekcik akıntım olmadı çoğu kadın çok akıntı olunca gebe kalıyomuş ama benim olmadı güzel dileğin içinde teşekkür ederim inş. Rabbim kucağıma sağlıkla verir darısı iseteyen herkese İNŞ: RABBİM SİZEDE BU TADI TATTIRSINNN opuyorumnanaktan

günaydın brccimm günaydınn
bende dün akşam ve bu sabah test yaptım ama teke teke tekliyor nedense:))))
ümidim kalmadı valla iki gün kaldı regliyede çok kasık ve bel ağrım var geçen ayda regliden önce böyle olmuştu büyük bir ihtimal regli olucam ooof ooooofffffff

günaydın çiçeğim hayırlısı napalım bende belirti belirmiyo karnım ağrıdı geçti okdar.bende regl olcam galiba 2gün karnım ağrıdı.şimdi bişe yok:))))))

benim 10 gün kasıklarım ağrıdı adet günümde bile nasıl ağrı ama olmadı sonraki günde ağrıdı heralde geçicek dedim ama adetime 2 gün kala yaptığım test silik çıkmıştı hamileliğin en net belirtisi bende kasık ağrısı oldu birde uyku

aynen bende öyle 11 de yattım 430da ayaktaydım sanırım stresten :))
geçen ayda öyle olduydu inşallah kızlar yaaa bir dahaki aya herhalde incir kürüde boşa gitti preseedde hayırlı haberler alırızdaaa artıkk başka topiklere zıplarız:))))

gece çok sıcak oldu uyuyamadım yaa erken kalktım bugünde kaç defa uyandım gece..

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün yarın adet olmam gerekiyor. Heyecan dizboyu. Ateşim var, kasıklarınmda ağrı var, çok hafif beyaz kaşıntısız akıntım var, var da var:)
geçen ay çok belim ağrımıştı ve adetim üç gün gecikmişti.meğer döllenmiş ama tutunamamış bebecik.Çok üzüldüm.Bu ay belim hiç ağrımadı.

Dualarım hepimiz için kızlar....İnşallah yüzümüz en kısa zamanda güler.:Saruboceq:

inşallah canım benim inşllah bebiş belirtisidir :Saruboceq:

hoşgeldin canım biz döllendiğini de bilmiyorus sen yine iisin:))
inş.tatlım en kısa zamanda hamiş olurus..:Saruboceq:

oluruna bırakırım artık,elimisden gelsede tatile çıksak,orda kolay olur kafa dağlır ahh ahhhhhsengözlerimebaksanab

aynen öytleymiş ya tatile çıkan çiftler yumurtlama dönemine denk getirirlerse gebelik şansları yükseliyormuş:))
herşeyde para yawwww du bakalım bi regli olayım belki ucuzundan bir yerler ayarlarımmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…