- Konu Sahibi minikcadimm83
-
akıntın olmadımı yaniii darısı bizlerin başına canımm allah seninde tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm
gece çok sıcak oldu uyuyamadım yaa erken kalktım bugünde kaç defa uyandım gece..
Merhaba arkadaşlar, benim de bugün yarın adet olmam gerekiyor. Heyecan dizboyu. Ateşim var, kasıklarınmda ağrı var, çok hafif beyaz kaşıntısız akıntım var, var da var:)
geçen ay çok belim ağrımıştı ve adetim üç gün gecikmişti.meğer döllenmiş ama tutunamamış bebecik.Çok üzüldüm.Bu ay belim hiç ağrımadı.
Dualarım hepimiz için kızlar....İnşallah yüzümüz en kısa zamanda güler.:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar, benim de bugün yarın adet olmam gerekiyor. Heyecan dizboyu. Ateşim var, kasıklarınmda ağrı var, çok hafif beyaz kaşıntısız akıntım var, var da var:)
geçen ay çok belim ağrımıştı ve adetim üç gün gecikmişti.meğer döllenmiş ama tutunamamış bebecik.Çok üzüldüm.Bu ay belim hiç ağrımadı.
Dualarım hepimiz için kızlar....İnşallah yüzümüz en kısa zamanda güler.:Saruboceq:
ne güselmiş çiçek belirtiye bakmamak:))
kafayı yiyodum yaa
canımcım aynen öyle. kafayı yemeden hamiş olsakda hayırlısıyla bebişlerimiz yese kafamızı:))))
bari hemen regli olcaksam olsamda diğer çalışmalar başlasam kürler mürler dualar :))
oluruna bırakırım artık,elimisden gelsede tatile çıksak,orda kolay olur kafa dağlır ahh ahhhhhsengözlerimebaksanab
eşim çalışmasa tamam da izni yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?